picnik




Ja, här har vi collaget som jag utlovade innan vi åkte ner på stan. Här det! Mixtrade med det inne på picnik, en jäkla bra hemsida faktiskt! Särskilt för mig som inte har photoshop. Eller jo, det har jag ju, men en urgammal version som jag verkligen inte förstår mig på.

/ Emelie ♥ 

helt enkelt

Bion igår var bra. Lite konstig handling dock, men han var ju snygg som vanligt och Kate Winslet är ju otroligt duktig hon också, så det räddade på något sätt filmen!

Idag blir det mat på Helt Enkelt med släkten, inga kusiner, bara vuxna. Det är lite trist, menmen. Maten är ju god på Helt Enkelt, fast jag har ju bara varit där en gång förrut så vad vet jag? Den gången var maten i alla fall god.

Känns aldrig som att jag har något att skriva om. Det är så trist. Något har hänt som har gett mig skrivstopp, men det försvinner nog snart! Förhoppningsvis... kan göra ett litet collage med bilder från Helt enkelt när jag kommer hem, bara för att ha något att göra. Tar med mig kameran dit. Så vi ses ikväll!

/ Emelie ♥ 

wäää

Har lovat att städa idag. Usch vad tråkigt. Men sen blir det bio ikväll, Revolutionary road, med Malin. :) Måste nog äta något snart. Och börja städa. :/ Ingenting har hänt än idag, så har inte så mycket att skriva om. Det är så ensamt härhemma, det är trist. Men då är det lika bra att äta och städa nu. Så hejdå, puss och nyp i stjärten.

/ Emelie ♥ 


gissa vem?



/ Emelie ♥ 

gratismode.se

Människor! Jag är ju som bekant medlem i gratismode.se. Det är en sida där man kan samla poäng genom att värva vänner, gå in på olika hemsidor, bli medlem på olika ställen, beställa olika saker och vara med i tävlingar. När man har fått tillräckligt med poäng (tror att det är 300, det är inte SÅ svårt att skaffa de poängen) så får man växla in sina poäng mot saker. Helt gratis! Det är bra och jag behöver bara värva lite mer folk, så om ni bara kunde klicka här och bli medlem så skulle det underlätta mitt liv! :) 

Idag var jag i skolan. Jag håller på att börja asgarva varje gång jag skriver det, eftersom att det är på det otroligt fantasifyllda sättet jag inleder de flesta blogginläggen. Hade ont i huvudet nästan hela dagen och hade otroligt dålig humor efter lunchen. Sjöng lite "what is lööööve" och löjlade mig med Malin på SO:n. Jag känner mig fortfarande lite konstig. Kanske det beror på att jag har skaffat facebook? Jaaaao. Jag som inte hade tänkt att göra det, nu gjorde jag det ändå. För att vara helt ärlig så förstår jag mig inte på det överhuvudtaget. Vad gör man? Sitter och glor på andras kommentarer? Haha, det är väl bara en tidsfråga innan jag har blivit som alla andra "facebookanhängare" som sitter och fanatiskt läser igenom vad alla gör och oroar mig över att grannen har fler vänner än en själv...

Så människor! Bli medlem på gratismode (väldigt viktigt att ni klickar på länken, på så sätt får jag fler värvade och får därmed fler poäng) och lägg till mig som vän på facebook!




AHAHAHAHHAHA! Linn och jag älskar verkligen det här klippet! Manamana! Han rockar ju loss riktigt härligt! Och de där fåntratt-munnarna ser på honom som om han vore en idiot!

/ Emelie ♥ 

hej

Vilken fantasifylld rubrik.

Jag har varit i skolan idag. NÄHÄÄÄ? säger ni då. Jo

Först matte. Matteprov. Gick väl bra tror jag. NO-lektion. Jobba i boken. Fick en "dietdiary". Där ska man skriva upp allt man äter och ur mycket man motionerar i typ fyra dagar. AHHH, bäst att börja motionera då!  Mentor meeting. Plugga, fick reda på att vi ska spela curling någon dag, men kommer inte ihåg vilken. Lunch. Världens vidrigaste mat. Skinksås som såg ut som spya och smakade som spya. Åt sallad, macka och pasta istället. Och så typ 3 glas mjölk. (a) Spanska. Man skulle beskriva ett rum. Hemkunskap. Skulle laga minestronesoppa. Det blev mer som en spagettigryta med för mycket tomat i.

Sen gick jag hem med Linn och nu har jag ätit en stor skål chokladglass. Måste skriva upp hemkunskapsmaten och glassen i min "dietdiary". Shit, det känns som att jag kommer att inse hur mycket skit jag stoppar i mig nu. Huuu!

Vill ni ha en bild på mig? Sorry. Mitt glada humör har blåst bort idag. Men trots allt ska jag snart bli glad. Jag borde vara glad! Är ju ledig på fredag. I och för sig så måste jag städa på dagen, men på kvällen blir det bio med Malin! Myspys! Sen på lördagen ska folk komma hit. Vettesjutton vilka, har fortfarande inte förstått riktigt. Jag måste vara trög, mamma har ju till och med sagt vilka som ska komma, men det glider liksom ur skallen!






Den här har jag lagt upp på pappas begäran. Björn Ranelid är pappas stora idol. Han älskar honom.

Jag vill pussa honom på hans frasiga läppar. / Niklas Ranelid Hermansson (min käre far)

Jag känner mig otroligt stolt över min far just nu. Som ni kanske förstår? HAHAHAHAHHA! :D Han är ett blomkålshuvud...

/ Emelie ♥ 


flummiggggg

Uhhh. Har varit på äckligt bra humör idag. Nu är jag mest bara flummig! Orkar inte plugga matte, känns som att jag kan det. Har ingenting att skriva om. Kan ladda upp en bild på mig själv.




AHHAHAHAH! :D


/ Emelie ♥ 


transparent dangling carrots

Den där lägenheten har ju verkligen konstig planlösning. Men åååh. Så fin ju! Jag vet inte, mamma skulle tacka ja när de ringde. Måste ringa henne. Ska göra det nu.

Jäpp. Vi fick den inte. Den gick till nån annan. Jag sa ju att vi kommer att fastna här bland alla äcklon. Jääh! Aja, man kan ju i alla fall trösta sig med att planlösningen var dålig, även fast läget och själva lägenheten i sig var underbar... äh. Jag är som inte bitter. 
 
Skola idag i alla fall. Ms McGowne var sjuk så vi hade vikarie i engelska. Han som tog över lektionen heter mr Beach. Han hade oss i gympa en gång förra året och då somnade han i gräset med kepsen över ansiktet. Idag var han typ deprimerad. När William blev klar först så sa han: "everybody look at Wiliiam. He is going to make it in life. I can tell that he is going to make it". Det blev alldeles tyst i klassrummet och sen blev typ alla skrattnödiga. Sen sa han att man skulle plugga mycket om man ville klara sig. Att man inte ville sluta som honom, pank i ett främmande land. Shit vad jag ville skratta då! Det var så komiskt. Läraren var ju alldeles genomdeppig! Men nu tycket jag nästan synd om honom. Stackarn, han kan ju inte må bra. Han såg helt risig ut och så stank han rök. Man kände röklukten typ två meter ifrån honom. Han var alldeles skäggig och rufsig och så ser han alltid ledsen ut. Poor guy.

Sen var det bild. Vi skulle som vanligt ägna oss åt alldeles onödiga saker som att skugga frukter. Sedan skulle vi se mörka delar i frukten och fylla i de delarna svarta. Jeez. Man kan ju lika gärna hoppa över bild och gå hem istället! Suck.

Och imorse frågade matteläraren mig om jag var på dåligt humör. Fast han skrattade när han sa det, så det var inte så illa som det låter. Men jag var inte på dåligt humör! Jag var bara riktigt trött. Och så fattade jag inte MVG-frågan så jag såg väl ut som ett frågetecken när jag satt och lyssnade när han gick igenom den. :) Och SO-läraren har nu fått reda på att mamma är lärare eftersom att vi var på öppet hus, så idag sa hon till mig att hon räknade med att jag skulle ha jättebra betyg nu! Ajajaj. :D

Hahahah, det låter som att jag verkligen hatar skolan! Men det är faktiskt helt okej. Ibland i alla fall.

/ Emelie ♥


lägenhet och läsarrekord

Kom nyss hem från att ha sett världens finaste lägenhet! Den var gammal och låg helt perfekt, typ 300 meter från torget. Så jävla centralt! Asså, snacka om bästa läget man kan få om man vill bo i stan - och det vill jag! Verkligen! Det enda som var lite konstigt med den var att stora toaletten med duschen i låg mellan de två sovrummen som skulle bli Gustafs och mitt. Och att Gustaf skulle få gå igenom antingen mitt rum eller mammas och pappas rum för att komma in i sitt rum. Men ändå, det var ju riktigt fint och jag skulle inte direkt tacka nej till att få bo där! Köket... AH! Stort, fyrkantigt, gamla fönster, gamla golv, högt i tak.... kan man begära mer tycker ni? Mamma blev nästan nostalgisk och jag är kär i de där fönstrena som var helt underbaaaaaaara. Trappuppgången hade breda trappor, och framför allt... den luktade INTE rök och piss och skit och allt vad det luktar i vår trappuppgång! Could I possibly ask for anything else? Underbart. Men jag hoppas att mamma tänker låta mig måla vitt i mitt rum, vitt med en svart mönstrad fondvägg. Det var grått därinne. Höm. Grått är inte min färg. Det är rätt dystert, och jag vill inte ha det dystert.

Gud, jag ska inte börja planera nu! Då blir jag helt förkrossad om vi inte får den. Kan ni fatta att det ligger en telenoraffär utanför trappuppgången? Och att från köksfönstret kan man sitta och glo på folk som jobbar på ett kontor med ungefär hundra datorer? Shit, jag låter som värsta bondläppen som aldrig åkt annat än häst och vagn, men helt seriöst... I'm in löööööööööööve! Tänk om man behöver nya kläder! Då är det bara att gå några meter så kommer man till en klädaffär. Visst, först måste man bli miljonär eller något först för att ha råd med att shoppa loss varje dag. Och det finns en frisersalong i samma hus! Gud vad töntig jag är. Men jag bryr mig inte.

Vi får den säkert inte. Vi kommer säkert att fastna här bland alla kedjerökande tattare med parabol på balkongen.

Förresten, jag slog läsarrekord idag. Vad gulliga ni är! Puss!





Här har vi Wilma som numera tror att handfatet är hennes säng.

/ Emelie ♥


gratismode.se

Bli medlem! Du kan få poäng genom att bland annat värva vänner och vara med i tävlingar. När du har tillräckligt med poäng så kan du växla in poängen mot presentkort och andra saker! Det är helt gratis att bli medlem också! Det är skitbra! Gratis gott! :)

http://www.gratismode.se/?c=40889

/ Emelie ♥


the moment I let go of it

Slutade efter lunch idag, skööööööönt! Matteläraren, som förövrigt har rakat bort mustaschen, flyttade fram matteprovet till på onsdag, skööööööööönt! Idag är jag ovanligt glad. Allt har varit bra, utom när jag blev tvungen att se mig själv på video på engelskan, det var så hemskt att jag ville dö hela tiden. Blää. Hatar verkligen att se mig själv på video, jag vill nästan gråta! Världens fulaste röst och herregud vilket hösäck jag är! Hänger ju så med axlarna att man kan tro att det är något fel på min rygg! Vilket det kanske är, vad fan vet jag? Nu blev jag sur istället, bra jobbat av mig.

I vår ska jag börja träna också. Nu har jag suttit stilla och ätit onyttigt i tre år, det är tamjefan dags att lyfta på arslet. Men inte än. Efter att vi har varit i Egypten. Då är det vår och dags att skaffa kondition. Då ska jag äta onyttigt och träna istället för att äta onyttigt och inte träna. :)

Bilder från dagen:






Och självklart ska ni få en bild på mig! Jag har inget att dölja, host. Fyfan vilken jävla bild! Uhhh. Här är en finare som Wilma också är med på!



Asså, jag vet att Wilma ser ut somen drogad zombie men det var bara för att det var blixt och hon såg in i kameran. Men hon är ändå söt.

Observera att jag fick en bild på Sofia som alltid vänder bort huvudet när en kamera är i närheten! Visst, fick typ bara med håret men hon är ju för söt!

Igår:



 Jamen mamma, du är ju för bäst!
 Här är Gustaf trött på att jag knäpper kort. Då knäppte jag på en spricka i fönstret istället.

/ Emelie ♥


här ska rubriken stå

Uhh... kycklingen jag åt tidigare smakade... hm. Hur ska jag beskriva det? Som en blandning av hundmat och hårboll. Det blev en skål fil istället.

Jag kan inte sluta lyssna på skivan. Den är bra! Sääääääääääärskilt Thank you. Har den på repeat så den går om och om igen. Den är lika bra som Ironic ffs! Den är ensam på något sätt. Så skönt att lyssna på en ensam låt helt ensam. Fast inte hela tiden, då blir man ju helt genomensam.

Jag hade planer att byta lakan i sängen så jag drog av allt från sängen, och det var typ en timme sedan. Jag har fortfarande inte bytt. Blir så jävla trött på mig själv och min lathet. Önskar att jag var lite mer effektiv. En fixare. Men det är jag inte, jag är ganska trög, hahahah! Och har dålig humor. Och borde sova nu. Men det gör jag inte sådeså! Nananananana! Hahahahahahah, gud vad jag är dålig.
 
En bild! Det har jag inte bjudit på idag... ska bara ta en.




Oooh, och sådär ser jag ut precis just nu. Tog den nyss. Har fått alldeles för lockigt hår på senaste tiden och min plattång är läskig när den fräser. Fy! Hur ska jag ha råd med allt jag ska köpa? Har beställt The sims 3 också som ska komma i februari. Jag erkänner att jag är en simsnörd. Det har jag varit sedan jag spelade sims för första gången! Fast nu tycker jag att det är lite tråkigt, har spelat the sims 2 så mycket att det nästan har blivit tråkigt. (men bara nästan) Och så vill jag ju ha en mini-pc också! Behöver en, det skulle vara så skönt att ha en egen dator med internet. De är skitsmå, skärmen är typ bara 8-10 tum. Min stationära har ju 19 tum! Lite skillnad. Men de är bra för man kan bära med sig dem typ överallt och skaffa sig mobilt bredband. Tjihoo! Men jag vet inte, de kostar typ 2000-4000 så... mja, det gäller att spara.

/ Emelie ♥

alanis morissette

Kollar på bloggar och lyssnar på en av de två Alanis Morissette-skivorna mamma hade i skivskåpet. Typsikt nog är inte Ironic med... isn't that ironic? Men det finns en annan bra låt på den! Den heter Thank u. Kan ju ladda upp ett klipp här nere.

Mormor och morfar idag. Åt god mat och satt vid datorn ungefär hela tiden för övrigt. Jeez. Är skithungrig nu, köpte en matlåda med kyckling i sötsur sås på ica så den ska jag väl värma och äta.




Hon är så vacker tycker jag. Långt hår, jättefint.

/ Emelie ♥

grus, slät sten och löv

Nu sitter jag här hos mormor och morfar. Längesen man var här. Har inte så mycket att skriva om. Jag och Gustaf pratar om Alfons Åberg. Hejdå!

/ Emelie (går inte att få hjärta som jag brukar ha bakom namnet på mormor och morfars dator)

yoyoyo, det är helg!

Sitter här med en skål chips, sockerdricka i en gul kaffekopp och Let's dance i bakgrunden. Mamma och pappa är i vardagsrummet och tittar på något program, På spåret är väl slut?

Mormor och morfar hade strömavbrott i några timmar nu ikväll. Det hade typ brunnit i något elskåp i Furuvik, fast det hade ingenting med strömavbrottet att göra stod det?

Imorgon blir det sovmorgon, tjuhoo! Massor med najsnajs! Äntligen behöver man inte gå upp så jävla tidigt. Har längtat hela veckan, jag är ju som vanligt död varje morgon. Men jag måste tyvärr plugga matte nu i helgen. Fattar inte mycket av det, den där jävla hedpeth alltså... sugig lärare får man ju leta efter! Han är ju helt okej, men man fattar ju ingenting av det han gör. Han snackar alldeles för fort! Och så har han skaffat en stor mustasch också så att man inte kan titta på något annat. Han är ju bara 28-30 något? Nu ser han ut som 50!

Ska ladda upp en bild på mig. Kanske dålig kvalite, bilden är tagen med mobilen.




Lol, jag har blekt tänderna med hjälp av picnik och det ser hemskt fejk ut! Som Ross i avsnittet där han har självlysande tänder om någon har sett det? Hysteriskt roligt!

/ Emelie ♥


can't hurry love

Skolan idag, bara tre lektioner, så sjuuuukt skönt! Linn följde med mig hem efter skolan så hon slapp vänta på sin pappa i kylan i hundra år. Fick se hennes nya lägenhet på vägen hem till mig, den var helmysig! 8 våningar upp och utsikten! Aaah, så högt upp vill jag också bo!

När Linn åkte hem så satt jag kvar här vid datorn och kollade på youtube. Kolla in det här klippet!




Aaw. Stora hängselbyxor och hatt. Inte världens bästa sångröst, men söt ju! Som William i klassen (inte världens bästa exempel), man vill ju bara ta hem alla såna där sötisar och gulla med dem som bebisar! Eller... det där lät ju helt sjukt. Äh, ni fattar vad jag menar. :)

/ Emelie ♥

everything blows up in your face



Världens underbaraste låt! Fan vad jag tjatar om alla underbara låtar hela tiden. Ni måste ju blir trötta på mig! Men jag gillar musik, och gillar man inte det kan man gå in på någon ytlig modeblogg istället. :)

/ Emelie ♥

muuuu

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Gustaf har någon kompis hemma, vet inte vad den heter? Oj, förlåt jag menar han! Oops.

Jag och Sofia redovisade geografi-projektet idag. Vi var SÅÅ nära att få hela helgen på oss att förbreda oss. Alla som stod på tavlan hade gjort, och det var andra än vi som inte hade redovisat. Ungefär 20 minuter kvar av lektionen. Ms Viklund skrev upp två stycken grupper och då säger Malin: "Sofia och Emelie kan väl göra?" AAAAAAAH! Malin din korvstroganof! Men det gick väl helt okej ändå... jag var jättenervös och Sofia också, men Linn och Frida sa att det inte syntes, så det var ju tur. Hahaha, jag hatar verkligen att stå framför klassen. Men det är värst innan! Sedan när man väl står där så tittar alla på en och då kan man inte göra mycket åt det. Då tycker jag att det känns helt okej ändå. När man ser att det ändå inte är någon som lyssnar eller bryr sig om det man pratar om, så känns det plötsligt lite bättre, hehe. :)

På söndag är det öppet hus på skolan, någon annan än jag som kommer vara där? Ska visa Gustaf allt "spännande" på skolan. Lol. Jättespännande skola. Det jag ser fram emot är att få se den nya träslöjdsalen nere hos sexorna. Jag vill också ha träslöjd. Istället för syslöjd.

Jag har fått fler läsare men allt mindre kommentarer. Hur går det ihop?

/ Emelie ♥


anton

Hahah, man kan fan inte gå runt och deppa när man börjar tänka på Anton... vilken sköning asså! Som igår på engelskan när han var en pyssling. Och pratade irländska. Jag höll på att dö av skratt när han letade på ms McGownes skrivbord efter en guldkittel, herregud vad jag skrattade!

Mamma muntrade upp mig lite. Det är bara det att jag verkligen är trött på grund av läxor, skola, sömnbrist, och att jag hatar 50% av klassen. Eller... hata är kanske ett starkt ord? Jag kan väl säga att jag hatar 20% av klassen och ogillar 30%. Men självklart inte Anton eller mina flickor!

Äh, nu ska jag göra i djupdykning i Kongos styrelseskick. Jihooooo!

Svergie är grått och trist, särskilt Gävle..! Man skulle flytta någonstans, där det inte alltid är grått. Efter gymnasiet...





/ Emelie ♥

-

Har en dålig dag.

/ Emelie ♥

ironic

Skola idag. Inte så mycket att säga om det. Utom att vi fick tjusiga plastväskor på bilden.

Har tråkigt. Kollar bloggar, är inne på youtube. Kolla vad jag hittade.





/ Emelie ♥

bloglovin

Innan jag går så vill jag bara ännu en gång tipsa om Bloglovin.se! En jättebra sida för dig som gillar bloggar och som följer många bloggar. Det kan ju bli lite svårt att hålla koll på alla man följer, men på bloglovin så ser man direkt om någon blogg man prenumererar på har uppdaterat.

/ Emelie ♥


one down

Bildläxan är klar. Det blev ett äpple. Först skar jag det på hälften men sedan ångrade jag mig och försökte pussla ihop de två delarna så att den ena skulle sitta kvar ovanpå den andra. Det gick rätt bra, men resultatet av teckningen... njaaaa. You be the judge.




Egentligen... VARFÖR ska jag kunna rita ett äpple med fina skuggor? Jag menar... när i livet ska jag ha nytta av det? När en gubbe med pistol kommer och säger: "nu jävlar ritar du ett skuggat äpple annars skjuter jag skallen av dig!", eller vadå?

/ Emelie ♥

ispåse på huvudet

Kunde inte komma på någon rubrik, och just då såg jag Al Bundy sitta med en ispåse på huvudet på teve. Så det fick bli en sådan rubrik också. Tackar Al!

Idag var det skola och sånt där skit. Ganska mycket läxor, var sjuk förra veckan också så det blir lite att ta igen. Ändå sitter jag här och bloggar. Snark. Lite ont i halsen idag, jag och Linn var inte med på gympan. Vi satt i trappen och löjlade oss istället. Det var ju roligare än volleyboll! :)

Läxor som behöver göras idag:
- Måla dumt äpple med blyertspenna.
- Matte, vilket kan bli svårt eftersom att jag inte förstår.
- Kolla upp spanskaglosorna och plugga lite på dem.
- Helst läsa på lite svenska också.
- Skriva ut papper till so-grejset.

Yey. Vad glad jag blir när jag ser den där listan. Eller inte.




/ Emelie ♥ 


inget att blogga om överhuvudtaget

Nja. Men jag har inget att göra! Så jag tänker ladda upp ett videoklipp där Björn Gustafsson och Johan Glans uppträder med ett Abba-medley på guldbaggegalan.




/ Emelie ♥


kjtgsjog

Förkyld fortfarande, jävla ihållig sjukdom det där! Varför ger den sig inte? Jag vill ju kunna gå till skolan imorgon så jag inte missar allt! Hostar och nyser och låter som en gammal kärring när jag pratar. Fyfan.

Kollar på reprisen av Let's dance nu. Vem hejar ni på? :) Jag hejar på Laila!

/ Emelie ♥

break my heart... I expect you to

Unusual you. Åh, det är en sån fin sång. Jag dör. Dessutom är den perfekt för mig just nu. Men det tänker jag inte säga mer om. En svår nöt att knäcka.

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen... är lite hög på ipren just nu, mådde inte så bra tidigare. Så nu är jag pigg samtidigt som jag känner mig hängig. Det är jobbigt. Känner att jag skulle kunna ge mig ut på en joggingtur på 10 mil, men samtidigt inte. Är varmt i mitt rum, stängde av elementet igår men nu står det på högsta temperaturen! ;o Läskigt...

You are not even human... only an angel could be so unusual. I love it! Ni blir väl helt uttråkade av mig. Sitter här och snackar om en sång som ni kanske inte ens gillar. Men jag gillar den! Ska berätta lite mer om vad jag har gjort idag:

Vaknade av att mamma kom in och väkcte mig. Åt frukost. Hoppade in i pappas bil och åkte till tandläkaren. Satt i ett litet grönt rum och fick tänderna undersökta, spolade, skrapade och polerade. Munnen var då så ren som den kunde bli. Åkte hem. Satt vid datorn. Åt jättegod kycklingspett med klyftpotatis. Satt mer vid datorn. Lyssnade på musik. Var lite med Gustaf och spelade wii. Sen dunkade mamma och jag i taket för att våra iq-befriade grannar sprang runt och var nersmittade med galna kosjukan, fågelinfluensan eller nåt. Sen kollade jag lite på stjärnorna på slottet tills det blev tråkigt, då åt jag chips och kollade på AFV istället. :)

Och nu sitter jag här och lyssnar på världens underbaraste låt! Ska gå ner i trappuppgången och läsa lappen som mamma satt upp nere på anslagstavlan. Jag rapporterar vad det stod när jag kommer tillbaka!

2 minuter senare....

Fan. Gick ner barfota. Trappen var svinkall.

Mahahahahaha! Ska bjuda på en liten bild av lappen!



Bredvid gör jag tummen upp... men som den enastående fotograf som jag är så fick jag inte med hela handen.




Och här har vi mig... ja.

/ Emelie ♥


hålfri människa

Var hos tandläkaren idag - inga hål! Jag blev stort happyface när jag fick veta det. Vill inte borra, verkar så läskigt. Bara ljudet av borren skulle kunna ge mig mardrömmar!

Förkylningen börjar bli bättre men jag mår fortfarande sådär. Var rädd att jag skulle nysa tandläkaren i ansiktet eller något när jag låg där under den där lampan. Det skulle ha varit en kul historia, men jävligt pinsamt för min del. Haha, jag nös ju inte i alla fall som tur var!

En sak jag tänkte på när jag låg där och blev petad i munnen så började dom skrapa lite sån där tandsten eller vad det heter, hahaha. Tänk hur många kilo tandsten de måste samla ihop på ett år hos folkhälsotandvården. Och vad händer när de skrapar bort det? Har de en liten burk de sparar allt i eller hamnar det på golvet? Ryser när jag tänker på det. Inte föratt jag vet vad sjutton tandsten är för nåt, men ändå! Jag hade bara något litet som de skrapade bort, haha, det gick fort. Nä, nu börjar jag bli äcklad av det här så jag tänker slänga in ett videoklipp med Britney Spears Unusual You istället för att babbla om tandsten.



Det är en underbar låt!

/ Emelie ♥

cp-grannar

De spikar och borrar hela tiden. Det måste vara nya människor som flyttar in eller nåt, och de måste ha jävligt många tavlor. Vi kan inte ens prata med varandra när de borrar, jävligt drygt!

Mamma, om du läser det här nu på jobbet så kan du väl berätta vilken matlåda som stod på vilken hylla? Hahahahaha. Har glömt bort...

Förkylningen är ärligt talat inte så mycket bättre idag. Ganska lika. Men knäppandet i örat har i alla fall slutat. Det är jävligt skönt. Gustaf säger att jag ser ut som en bulldog när jag härmar en borrmaskin. Jag tycker han liknar en apa med långa armar hela tiden. Hehe, nu har jag hämnats offentligt. :)




Här är ungefär världens sötaste kattunge som blir räddad av mamma katt. Tack Sofia som tipsade om en sida som förklarade hur man gjorde! Klicka här!

/ Emelie ♥

ååååååååååh :@

Det knäpper i mitt öra hela tiden, jag blir galen! Få fort jag sväljer eller rör på ansiktet lite för mycket så knäpper det i vänstra örat, jag blir så trött på att vara förkyld. Jäkla skit.




Har inte laddat upp någon bild idag, så det här får bli dagens bild.

/ Emelie ♥

sagosnö

Det snöar utanför fönstret. Sagosnö! Det är så fint. Katten sitter och glor på mig på sin lilla pidestal. Och nu slickar hon sig på svansen. Intressesmurfarna antecknar nu va? :) Jag har bara så tråkigt! Gustaf spelar nåt spel inne på sitt rum och jag sitter här och trökar. Kanske ska gå in på utesidan? Det var ett tag sedan... hahahah typ bara tre stycken som fattar vad jag pratar om nu, men ni andra får stå ut ändå, hahaha. :)

Nu sitter katten i fönstret och tittar på sagosnön istället för att titta på mig. Skönt, jag gillar inte att ha publik, mahaha.

Åh, det är så trist att bara sitta här. Men jag orkar inte göra så mycket annat, mår sådär. Linn ringde, hon är också sjuk, så då kanske jag inte är den enda som har tråkigt i alla fall, hahahahah. :) Vaknade någon gång före 10 idag, det var otroligt skönt!

Kan någon förklara för mig hur man laddar upp youtube-klipp på bloggen så att man slipper länka till dem? Jag fattar inte hur man gör, har ett konto på youtube, men fattar inte hur man gör sen, hahaha, jag är lite puckad när det gäller sånt där...




Den här bilden på pappa borde göra succé.

/ Emelie ♥

förkyld

Gick hem från skolan efter två lektioner. Pallade inte att vara där, hade ont i huvudet och i halsen. Gör ont i halsen bara av att andas. Inte så kul. Ville inte missa matten (hade jag lika gärna kunnat göra, kunde inte koncentrera mig) och så ville jag träffa nya no-läraren och så ville jag inte missa no-lektionen (hade lika gärna kunna missa den också, mr Harris berättade bara en massa historier och spekulerade i en massa saker). Ringde mamma och sa att hon skulle sjukanmäla mig imorse... men sen ångrade jag mig för att jag inte ville missa något viktigt. Egentligen skulle jag nog ha stannat hemma och vilat istället för att gå till skolan. Det blev bara värre och värre... ÅH DUVREKLAMEN ÄR PÅ TV NU! I alla fall så blev det bara värre och värre och till slut stod jag inte ut.

Nu ligger jag här med datorn i knät. Någon är här inne, när jag kom hem så va det tänt inne på toa och vår toalettstol var borta. ;o Det är någon här som ska byta ut den. Har inte sett vem det är, vågar inte gå och kolla. :P Katten siter väl där och stirrar förstår jag...

Nu ska jag vila upp mig och bli frisk... och gå och hämta nässprayen.




/ Emelie ♥


HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH!

Asså, helt seriöst, den här killen är ju nästan roligare än duvan! Klicka här!

/ Emelie ♥

i (don't) wanna be made

 Tittar på teve. Made. Det suger, typ bara konstiga wannabees som är med. :)
Skolan idag. Dog lite imorse när jag skulle gå upp. Sen gick jag för sent så jag fick hoppa på cykeln istället för att gå. Dagen har varit bra, vi hade bild för första gången. Men det var trist. Vi fick sitta och måla av frukter. Men det var helt okej.
Har lite ont i huvudet nu och det känns nästan som att jag kommer bli förkyld inom en snar framtid. Men annars är allt braaaaaaaaaaaaa! :) Eftersom att jag inte ska klaga så mycket!

Hahahahaaaa, har ni sett den där reklamen med duvan för Comviq? Han går runt och pratar med sig själv.

"Här går man på grus. Åh, där låg det något i gruset också... här händer det grejer idag. Och här... slät sten? Det var inte dåligt. Ohh...vad finns det här? Oh, titta... titta här är ett löv också! Grus, slät sten och LÖV! Idag händer det grejer!" 

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH! JAG DÖR! Den är bäst! :D

Idag händer det grejer!

/ Emelie ♥

vårterminens startlinje

Idag var första dagen i skolan. Jag dog. Nej, det gjorde jag inte. Bara lite på slutet. Ms Gustavsson pratade i en och en halv timme om mineraler, fett, kolhydrater och en massa sånt där. Det var som att plågas långsamt.

Är hemskt trött just nu, kunde inte sova igår. Dels var jag inte så trött för att jag hade vaknat så sent, dels så var det för att det är något fel med mina cp-persienner så att det är ljust (hade 2 filtar för fönstret och det var ändå ljust) och så hade jag så mycket tankar som snurrade runt i huvudet. Somnade inte förrän mitt i natten. Men det kändes inte som att jag sov, mer som att jag blundade och så helt plötsligt så ringde klockan. Så nu är jag trött, det blir nog tidig kväll ikväll. Var lite smått vansinnig när jag inte kunde sova eftersom att jag förstod att jag skulle bli som en zombie dagen efter. Jag försökte läsa lite och så men jag kunde ändå inte somna. Och då var klockan ändå 1. Somnade nog mellan 2 och 3 någon gång. Men jag har inte varit dödstrött idag ändå, förutom efter den där långtråkiga gympalektionen med teori. Jeeeeez, vad trist det var!

Förresten! Bli medlem på bloglovin så kan ni prenumerera på olika bloggar! Där ser ni när någon av era favoritbloggare har uppdaterat sin blogg. Bli medlem här!

These words

Nu ska jag ägna mig åt något vettigt. Yeah right, som om ni skulle gå på det... jag ska egentligen kolla om vi har glass i frysen.




Galen, ful äckelbild.

/ Emelie ♥


bitter

Har börjat fått lite skolångest nu. Tidigare kändes det inte så jättefarligt att gå till skolan, men nu har jag insett att jag inte kommer att kunna vara uppe längre än till halv 11 utan att vara helt genomdöd imorgon bitti. Usch, vilken jävel var det som kom på skolan? Han eller hon borde halshuggas. Och vem var det som kom på att man skulle gå i skolan tills man är pensionär? Jag tycker att jag har lärt mig tillräckligt mycket nu, vi kan hoppa över den där himla geometrin och det där andra fåniga. När ska jag egentligen ha nytta av det?

Jag önskar att jag tillhörde den lilla grupp människor som studsar upp ur sängen varje morgon och är överlyckliga över att gå till skolan. Blä på de människorna... lucky bastards. Och så önskar jag att jag inte var så morgontrött. Jag är ju en zombie på morgonen! I alla fall före 11. Det är ju som att man kokas hela natten och så är man som en överkokad spagetti på morgonen! Okej, konstig jämförelse kanske, men ändå!

Fan vad jag klagar. Vilket dåligt inlägg. Fy på mig, jag ska ju vara glad! Happy thoughts. Jag får tänka på kompisarna som man får träffa, då blir man lite gladare i alla fall! :) Flickorna gör oftast dagarna mycket enklare!

/ Emelie ♥


mormor och morfar!

Gå in på min blogg med internet explorer istället för med firefox! Farfar har också firefox och det fungerar inte på deras dator heller. Så gå in på min blogg via explorer istället så borde datorn läsa av koden rätt. Prova i alla fall! Så får vi se om det fungerar. :)

/ Emelie ♥

ta tjuren vid hornen

Nu ska jag städa! Måste göras.

/ Emelie ♥

sista dagen i frihet

Ikväll måste jag gå och lägga mig typ klockan 16 och gå upp typ 3 på morgonen? -.-  Jag vill inte det.

Känns trist att lovet är slut, men jag får i alla fall träffa flickorna! Det ska bli skoj! ^^ Fast det känns bajs att behöva gå till skolan och faktiskt jobba. Det är något som stör mig. Jag skulle vilja gå dit och bara sitta och lyssna på lärarna för då kanske man kan sitta och blunda lite medan de pratar? Engelskan är värst. Ms McGowne bara maler och maler på om Harry Potter och atmosphere och allt sånt där skit. Och matte är trist, men det vet ju alla redan.

och så ska vi få ny NO-lärare. Mr Harris verkar bra men mr Wynyard var ju så rolig. Man fick ju i alla fall skratta. Helst skulle jag vilja ha mr Nilsson. Han var skitbra, inte för att jag tror att han ens visste vem jag var, jag fick 4 terminen igenom. Han kollade nog bara på mina prov och satte betyg från det.

Idag ska jag städa, har redan börjat lite smått men det är ju så otroligt tråkigt. Tittar lite på All of Us och slöläser bloggar.

/ Emelie ♥ 


the sill

Mina fingrar är helt stelfrusna. Vi har varit i stugan hela dagen. Eller stuga och stuga. Det är ett torp egentligen. Från 1700-talet. Sägs till och med att det är det äldsta huset i Ockelbo... sug på den ni! ;)
Vi var ner till sjön och den fanns inte kvar. Det var bara en jäkla massa is som man kunde gå på. Inget vatten! Pappa och Gustaf gick över till ön på andra sidan. Jag och mamma gick bara halvvägs för vi upptäckte en stor spricka i isen och så skvalpade det lite när vi gick. Så vi vände efter halva vägen. För säkerhets skull. På vägen tillbaka till stugan träffade vi två kossor. En svart och en vit. Gustaf försökte mucka med dem, typ skrapa med foten i marken och frusta lite. De bara stirrade på honom. Det fanns getter där också. Jag gillar getter! Skulle jag ha en bondgård så skulle jag ha en massa getter. Fast jag skulle nog behöva göra något åt den där lukten de ger av sig. Den är ju rätt så otrevlig.

Sedan spelade vi kort. Jag kom tvåa. Pappa vann guld. Sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här. Senare ska vi äta kinamat från Baravara. Vegetarisk kokosmjölksörja med ris! Det är gott!

Gustaf skulle säga "The Hills". Det kom ut som "The Sill". HAHAHAHAHA! :D
(Okej LITE låg humor...)

/ Emelie

.

Unwritten


ellen degeneres

Kollar på tv och väntar på att min mat ska bli färdigmicrad. Nu är den klar, kommer straaaaaax! :)
Äh, den var inte riktigt varm än. Dåligt.
 
Vaknade 10 av att mamma ringde. Sedan la jag mig i sängen igen och sov till 12. Ajabaja! Måste försöka gå upp tidigare! Sofia, du får bli min förebild nu, som går upp kl 8! Hur gör du? <3

Finns inte mycket mer att berätta, har typ inte hänt något idag. Den där promenaden får bli senare idag eller i helgen. Ska städa i helgen, trist!

/ Emelie


mormor och morfar

Jag vet inte vad ni kan göra för att få vit bakgrund... jag tror att det är något konstigt med er skärm för att mina förra design med löven blev också gråaktig på den datorn. Kanske om ni försöker att ändra färginställningarna på något sätt? :) Kanske kan fixa det på något sätt om jag kommer hem till er. Kan inte komma på vad som är fel så här på rak arm... om jag ser det så kan det gå! :)

På vår dator kommer det hela tiden upp erbjudanden om att förnya olika saker. Virusprogram, Adobe Shockwave och allt sånt där! Driver mig till vansinne.

/ Emelie


långt inlägg

Nu ska jag skriva ett långt inlägg. Det lovar jag nu, ska inte förslappas!

Tog tag i H&M-ifyllingen. Köpte kläder för 1500 kr. Lite dyrt, men det var fina saker. De hade inte allt jag ville ha, jag hade tänkt att köpa en klänning som var jättefin till skolavslutningen, men de var slut. Skit. Sedan var det en jättefin kortärmad tröja som också var slut, men det gjorde inte så mycket. Så var det något mer, men det kommer jag inte ihåg vad det var. Såg ett par jättefina sommarskor i den också. Skorna var vita med flerfärgade småblommor på tror jag och lite glansiga. Men jag vill helst inte köpa ett par skor som jag inte ens har provat först.

Har insett hur längesen det var jag gick ut. Måste komma ut imorgon och ta en promenad eller något. Måste röra på mig, känner mig stel som en pinne. Får ta en lite sightseeing i Sörby. Inte så mycket att se. Finns ett hemköp, en frisersalong (som jag aldrig har varit in i), en slags pizza/kebab-kiosk, Klövenäsbutiken, Thomaskyrkan, några höghus, Sörby ängar, ett villaområde och en hel massa trevåningshus! Kan ju ta en sväng till huset där jag bodde förr, se hur det mår nere på Sörby ängar. Känns inte som att jag har bott där, någonsin. Det är så långt borta just nu, jag kan inte tänka mig det. Rummen är som klädkammare i de där husen! Man blir klaustrofobisk och får ångest. Mitt rum var typ ett litet änglarum (lol), det var som att komma till himlen. (fast jag tror inte det är lika stökigt i himlen) Det var ljusblå väggar och en fondvägg i samma blå nyans med vita spiraler på. Så var det bara vita möbler. Det fick bara plats en säng, en hylla, en byrå och ett skrivbord. Och så hade jag ungefär två kvadratmeter att röra mig på. Som en liten, liten korridor. Inte så jättebra planlösning, men det var i alla fall fräschare område än det vi bor i nu!

Kom på mig själv med att sitta och stirra på tomtegardinen nyss. Vill ha ut julen! In med sommaren för fan! Men först ska man ju genomlida våren också. Visst, våren är helt okej jämfört med hösten i alla fall, men det där slasket och den där tempteraturen som inte kan bestämma sig. Ena dagen är det varmt. Nästa dag är det svinkallt. Sånt väder vill inte jag ha. Det får antingen vara varmt eller iskallt. Inte mittemellan. 7 grader är ungefär den jobbigaste temperaturen som existerar. Inte varmt men inte heller kallt.

Det var väl ganska långt i alla fall? Vet inte om jag orkar skriva mer. Då kommer jag bara att skriva om skolångest och läxor... och sånt vill jag inte tänka på. Happy thoughts! Det måste jag tänka på, happy thoughts. Så fort jag är nere. Det är ju i alla fall 3 dagar av frihet kvar! Även fast söndagen kommer ju att vara lite av en plåga.

Förresten så vill jag bara säga att min lillebror är ungefär lika irriterande som pesten. Amen! :)





Och för den insatte så ser jag ut ungefär såhär när jag sitter och bloggar. Intressant va?

Visst ja! Pratade med morfar i telefonen för en stund sedan. Jag sa att jag skulle nämna det här i bloggen. Jag håller vad jag lovar... oftast i alla fall! :)

Det blev ju ett långt inlägg!

/ Emelie

?

Skulle baka... orkade inte. Orkade inte ta tag i att fylla i H&M-grejset heller. Men nu SKA jag fylla i den! Lovet har gjort mig slappare än vanligt. Det är inte bra. Får skärpa mig nu annars kommer jag att bryta ihop när skolan börjar.

/ Emelie

mr beans semester

Kollar på den filmen. Har nyss ätit spagetti med köttfärssås. Katten håller på att driva mig till vansinne, hon måste ha fått något fel i hjärnan! Hon galopperar fram och tillbaka i lägenheten och liksom studsar mot väggarna när hon springer. Helt galen, undrar om det är något fel på henne?

Otroligt dålig humor i Mr Beans semester, nästan så dålig att man inte orkar skratta. Hittade den i Gustafs rum, har aldrig sett den förrut.
Nu ska jag fylla i H&M-grejset.

/ Emelie


fryser

Idag har jag inte ont! :) Det känns bra. Men jag fryser så in i helvete. Tror att jag är trött, har ju inte gått upp före 12 de senaste dagarna. Idag ställde jag klockan på 9:15, gick upp för ett tag sedan. Kollar på Top Model nu, säsong 10 eller nåt? De bråkar hela tiden, jag tycker att de kan visa bara när det är fotografering och i juryrummet, det är ju det som är kul att kolla på!
Idag blir det bara jag hemma, Gustaf började skolan idag. Ska fylla i H&M-katalogpapperet, hittade riktigt fina kläder i katalogen igår! Mest bara tröjor, men hittade ett par sommarskor som var jättefina! Ska mäta mina fötter så att jag kan veta vilken storlek jag ska beställa. :)
Igår hände något med min plattång. Den började typ att fräsa och göra konstga ljud. Blev lite småskraj så jag stängde av den. Sen satte jag igång den igen och då fräste den igen. Haha, det måste vara något fel på den, det lät som att den kokade eller något, ska prova den senare och se om den fungerar.




Okej, idag bjuder jag på mig själv.


/ Emelie

usch

Idag har jag haft känningar i sidan, där jag har opererat mig. Ingen aning varför, men det gör ganska ont. Känns ju sådär, vill verkligen inte att det ska vara något fel. Jag kommer att bli galen om... det är något. Äh, det är säkert ingenting. Men ändå, det känns ju inte toppen. Förra gången sa de att flödet i urinledaren var "okej" och "tillräckligt bra". Inte lika bra som de sagt tidigare. Jag hoppas att det inte är något att bli orolig över, jag har ju fått lite ont förrut. Men man ska ju inte ha några problem egentligen. Äh, det är säkert borta imorgon. Men får jag ännu ondare så måste jag nog gå och kolla det. :'(

Min vänstra njure är förstorad, jag har ingen aning om hur det passar in i bilden. Jag opererade bort ett blodkärl 2002 som låg ivägen för något, jag har aldrig riktigt förstått varför det var ivägen. Sedan dess har allt varit bra. Nu vet jag inte längre. Men jag har haft ont förrut, så det här är kanske ingenting. Jag vill inte vara orolig så jag tänker inte bli det.

Nu ska jag tänka happy thoughts! 

/ Emelie 


4 days kvar

Sedan börjar skolan igen. Det är trist, då måste man börja kliva upp tidigt, lägga sig tidigt, gå till skolan i blåst, regn, rusk och allmänt pissväder. Funderar på att strejka eller något.
Idag vaknade jag vid 10 men somnade om (såklart) och sov till typ halv 12. Sedan gick jag upp och kollade på tv och så. Sen stekte jag korv och gjorde pommesfrites. Brandlarmet gick och korven blev bränd. Gustaf slängde sina korvar och jag åt mina, fast de var inte jättegoda direkt. De hade dragit ihop sig och blivit små skrynkliga svarta bitar. Bläsch.
Nu känner jag mig lite smått nere när jag tänker på skolan. Fyfan, jag vill verkligen inte. Det känns bara jobbigt! Jag kommer att vara död på måndag när jag går upp. Har det i alla fall bättre än de flesta andra som börjar imorgon eller idag.

Mormor, du kommenterade att jag ska byta bakgrundsfärg för att man inte kan läsa texten. Jag förstår inte vad du menar? Texten är svart och bakgrunden är vit, det går väl att läsa? Det går inte att byta bakgrundsfärg, så det blir ett litet problem... vi får prata om det när vi träffas. :)

/ Emelie

top model

Nu har det börjat igen! Säsong 11. Förra säsongen orkade jag inte följa det, men nu ska jag göra det! Det är så bra!

Har läst det där förra inlägget. Herregud vad konstigt det blev! ^^ Babiansaliv är något helt normalt att säga, i alla fall om det kommer ur Gustafs mun. Ur den kommer ju väldigt mycket underliga ord.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har spelat Gilbert Goodmate med Gustaf. Har inte gjort så mycket mer.







/ Emelie

ekogurka här

Vårt smeknamn. Emelie+Gustaf=EkoGurka. YEY! Okej, vi är ju lite sjuka i huvudet båda två. :)

Babiansaliv?...... / Gustaf

Okej... jag sa att han fick skriva vad han ville. Det var ju ett bra val!

Idag har jag sovit till halv ett och kollat på desperate houswifes. Och ätit mat.
Gustaf sa nyss någonting jätteroligt. Claude är ett kul namn. Och ett franskt namn. HAHAHAHA! :D Ja, det är kul.

De'mapelle Claude. Hahaha. :D Ja, han är störd. Jag med tydligen. Men det var kul.





/ Emelie och babiansalivet Gustaf



havreflarn med chokladfyllning

Jag har gjort det igen. Jag har bakat. Jag som var så usel på det för bara någon månad sedan. Nu är jag kung på att baka! :) De blev jättegoda, det är mina och Gustafs favoritkakor, de är så gouuuda!
 Dessutom har jag blivit Agnesnörd. Jag älskar henne! Så nu är jag en Agnes-Sebastian-Rihannanörd. Jaja, Rihanna gillade jag inte alls förrut, men nu har jag lyssnat lite mer på hennes låtar, och de är ju bra! Med andra ord har jag gått och blivit popnörd. Vad hemskt! Men jag gillar fortfarande annan musik än pop också, jag har väldigt utspridd smak. Gillar typ allt utom heavy metal och irriterande smörsång.
Jag är bloggnörd också. Jag älskar att blogga och läsa andras bloggar! It's a lot of fun!




He is the cookiedevil.


/ Emelie


har egentligen inget att skriva om

Utom att Shackles är en jättebra låt! Och att mamma inte vill att jag ska vara uppe till 3 idag. Och att det är EN HEL VECKA KVAR TILLS SKOLSHIIIIIITEN BÖRJAR IGEN! HALLELUJAH, PRISE THE LORD! Och såklart att Lars är cool. Glöm inte de sakerna! Skriv gärna upp dem. :)


Lars Eriksson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4  Klicka på honom!


Hade egentligen bara lust att blogga. Har absolut ingenting vettigt att blogga om just nu egentligen. Borde kanske gå och lägga mig... måste ju hålla löftet att inte somna efter 3. Närå, 23:43 är väl inte så farligt? Lämna gärna en kommentar mamma om vad du tycker om tiden. Berätta om din åsikt. HAHHAH, förlåt, gud vad jag är sjuk i huvudet. ^^ Okej... nu ska jag sluta innan jag ballar ur totalt!

/ Emelie

oohh borlänge

Borlänge klockan åtta imorse! Alldeles för tidigt, var förstås halvt död när jag gick upp. Åt en ostmacka, hoppade i mysbyxorna och sedan in i bilen. Åkte bil i en och en halv timme ungefär innan vi var framme. Det var -21 grader! Sviiiiiiiiiinishkallt!
Först åkte vi forsen. Gustaf slog i huvudet när han sögs ner i vattnet. Men jag tyckte forsen var rolig även fast man sögs ner lite då och då. Sen åkte vi den där röda, stora som är så bred att man kan åka väldigt många samtidigt. Den är aaaaaaaaaaaasrolig! Först åkte vi med ringar, men sen provade vi att åka utan. Det var roligare! Jag åkte på mage, skojskoj! Vi provade en vattenrutschbana som man bara kunde åka en åt gången i. Det var typ ljusslingor i den och så var det koldsvart på vissa ställen. Den var skitcool! Ungefär som specialeffekter, fast det ordet låter töntigt. Den var rolig!
Nu är jag väldigt trött och mätt. Har nyss ätit plockmat. Det är gött.

Vet någon när vi på engelska skolan börjar igen? Linn sa den 12, någon mer som har hört det? För typ alla andra börjar på onsdag... hoppas 12:e! Hoppas, hoppas, hoppas!!!


/ Emelie


.

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why am I with you now
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Yeah, it's perfectly clear
That love's not what you need
I tell you I don't care
But I don't want to
Anything that you say
I hear myself agree
And I don't recognize
What i've turned into

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

I could sleep by myself
I would burn me alive
Find me somebody else
But I don't want to
Try to leave out the love
That goes againt the grain
But I can rationalize it
If I have to

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

_____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag nog stänga av datorn och bädda ner mig i sängen. Tidig morgon imorrn! (för mig iaf) Har bloggat mkt idag, imorgon blir det nog inte lika mycket. Puss och kram och nyp i stjärten!

/ Emelie

min förväntade livslängd: 78 år

Men det finns vissa saker du kan göra för att förbättra dina chanser till ett ännu längre liv. Gå igenom frågorna igen en efter en, och tänk noga igenom varje fråga. Vad är det du själv skulle kunna förbättra i varje område. Börja dina förbättringar med det som är lättast och sen när du nått resultat så kommer det att gå lättare och lättare. De tre saker som mest förkortar en människas förväntade livslängd är rökning, övervikt och för lite motion. . Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi inte räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

Yey! Jag kommer att leva i 64 år till, hallelujah! Det var ju trevligt att veta. Visst, helt säkert inte ett dugg sant, man kan ju förfan dö om man går ut på en gata och blir överkörd, man kan få någon sjukdom eller nått sånt. Nej, visstja! Jag ska ju tänka lika positivt som Nic Schröder. Undrar hur han skulle tänka i den här frågan...?

Om du också vill göra testet, klicka här!

/ Emelie

men vafaan!

Den fungerar inte! Den där jäääääkla koden från bloglovin! Det ska ju bli en video av kodjäveln! Varför vill den inte!?
Aja, spelar ingen roll. Kan inte haka upp mig på sådana där irriterande smågrejer här i livet. Tyvärr är jag sån. Ska försöka bättra mig på den punkten. Sluta upp med att vara bitter. Bli en sån där hurtig Mat-Tina kanske?

Imorgon blir det Borlänge! Tjohooooooooooooo! Tyvärr måste jag nog kliva upp ur sängen vid åttatiden, något jag inte brukar göra förrän klockan är över halv tolv. Det känns inte så bra. Och så tar det ungefär en timme att komma dit. Men det är nog värt det, i alla fall var det värt det förra gången jag var där, så tjohoooooooo!

Äh, jag ska inte bli Mat-Tina. Ska bli Nic Schröder istället. En annan cool skåning. Ni vet, han som sjöng låten Hej hej Monica och skrek i det där sommarmorgonsprogrammet Hej hej sommar! Han ska numera vara min förebild.
Förlåt. Jag är konstig idag. Kanske är trött? I alla fall så har jag både varit sur och skrattig idag. Just nu är jag mest bara... flummig rakt igenom. Nu kommer Wilma. Hon gick igen. Hon kanske ville något viktigt? Nej. Nu ska jag sluta skriva. Ni få coola människor som läser min blogg måste ju tro att jag hör hemma på mentalvården...

/ Emelie (flummig som få)

snälla fungera!

<object width="425" height="340"><param name="movie" value="http://www.bloggkoll.com/tour/tour.swf"></param><embed src="http://www.bloggkoll.com/tour/tour.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="340"></embed></object>


raaaaaaawr

Hittade en bikini efter att ha letat ett låååångt tag. Det fanns inte badkläder någonstans! Till slut köpte jag en på Stadium som var helt okej.
Sen blev jag sur. Jag vet inte varför. Skitsur. Ville bara lägga mig ner bland de få bikinisarna som fanns och sova där. Men det gjorde jag inte. Förstås. Sen i bilen började jag skratta åt ingenting. När jag kollade på mamma så blev jag full i skratt, det där sura liksom bubblade över. Och så blev jag skrattig. Men hellre det än surig!

Det svider i min mage just nu, så hungrig är jag! Mamma håller på att laga kött med potatisgratäng och det ska bli himmelskt att äta! Måste bara hålla mig tills dess. Låta bli att ta en chokladboll ut kylskåpet eller några chips ur skafferiet.





/ Emelie

kan inte komma på rubrik

Hello people! Min nya design har anlänt... vad tycks? :)

Idag blir det stan med mamma. Köpa bikini (som jag glömde att göra igår) och sen vet jag inte vad mer. Fika kanske?
Kommenteringsgrejen funkar igen, så kommentera på nu!
Någon dag blir det Borlänge och jag läääääääängtar. Det är apakul där! Tycker jag i alla fall.
Ooops, nu gick något sönder i lägenheten. Säkert katten som hade ner något av glas.
Men nu måste jag gå och klä på mig. Ja, jag sover lite för länge. Vaknar alltid 11-12 någon gång. Gillar att sova på morgonen. + att jag är uppe ganska långt in på natten. Med det behöver vi inte prata om just nu!

/ Emelie

verkar vara något fel

Det verkar vara något fel på kommenteringsgrejen, det går inte att kommentera mina inlägg längre! ;o Ska byta design nu, mamma ska hjälpa mig. Är så jäkla trött på den fula designen med löv, och textstilen som är arial. Jag hatar arial!

Stan med Linn idag! Det var skoj! Köpte ett par jeanstights och tappade bort min mössa. Därför köpte jag en ny mössa. En exakt likadan. Haha, lite trist kanske, men jag gillar den mössan!
Vi ska kanske åka till aquanova någon dag, badhuset i Borlänge. Jag älskar det stället, så jävla kul!






Vi följde inte riktigt reglerna.
Man fick inte ha väska eller påse inne i omklädningsrummet - det hade vi.
Man fick inte ha fler än tre plagg därinne - det hade vi.
Man fick bara vara en person därinne - vi var två.

/ Emelie

gott nytt 2009!

Så var det nya året här! Det var en riktigt rolig nyårsafton i år. Skönt att inte vara i Bomhus som alla andra år, var riiiiiiiktigt trött på de människorna.
Igår badade vi vedeldad tunna utomhus och sprang runt i snön i badkläder, sjöng singstar, sov i husvagn, knäppte kort, frös så in i helvete, åkte i en pulka nerför en brant backe, åt kyckling, chips, choklad, korv, en köttbulle, och en jäkla massa annat!
Jao, igår badade vi i tunna, det var 41 grader i vattnet tror jag. Alla satt där med mössor och badkläder, såg rätt så underligt ut. På tolvslaget var det kallt som attan och alla frös. Pappa höll på att tända alla raketerna och n'r han hade tänt en av dem så såg vi hur den inte alls flög upp i luften. Nej. Den stannade kvar på marken. Alla blev lite småskraja. Den exploderade nere på marken. Japp. Det blev en massa blå och gröna stjärnor överallt. Som tur var så flög inte själva raketen runt utan den bara exploderade. Det var läskigt. Jag stod med Alva och Tilde uppe på altanen istället, det känes lite säkrare. :)
Sen spelade vi singstar och åt typ 7 ton chips var!



 <--- Kolla in deras miner! HAHAHA!
 <--- ignorera mig!!!

Avslutar med världens fulaste bild på mig. Orkade inte rotera den, så ni får nöje er med den här. Hade pulat in allt hår i en mössa så att det inte skulle frysa till is. Det var minusgrader, men det kändes knappt eftersom att man var så uppvärmd av vattnet.

Hoppas att 2009 blir ett bättre år än 2008, för det var inte ett toppenår.

/ Emelie


RSS 2.0