heeiiiii

Bara så att ni vet så har jag tillräckligt med snor för att fylla upp colosseum :)))


HEEEIIIII PO DEIIIII SOM LÄSER DET HÄR. Ska till skolan imorgon och ha lite graahahaahaaaaf. Och med det menar jag graf. Alltså är så glad över att inte må bajs längre. Dock att jag fortfarande har snor och så, men jag kan prata ordentligt juuuuu.

Måste visa en bild på mig också som jag tycker är bäzt.

HAHAHAHAHAHA. Alltså dör. Jag ser ut som en ledsen sån:

 

Spejar lite ba.


it's retarded and it's running

Börjar komma över denna telefonskräck nu efter att ha pratat med ca en miljard människor i telefon idag. Det känns mycket bättre nu. Dock att min näsa rinner like crazy, att jag hostar som om det inte fanns någon morgondag och mitt huvud väger 500 kg. Förutom det? Då känns allt A-OK woho.

Har inte ont i halsen heller, yaaaaaaaaay men nu slutar jag skriva om förkylning för det är tråkigt.

Istället ska jag dela med mig av min ringsignal till er.


Japp. Fnizzar varje gång det ringer.


whyyyyy

 

Jag vet inte varför, men den här videon är det roligaste jag vet just nu. Jag dör verkligen. Varför lägger man upp detta på youtube??????????


jag hatar telefoner

Jag ringer runt efter praktikplats OCH JAG HATAR ATT PRATA I TELEFON. Det ger mig megaångest verkligen. Blir mer nervös av det än att prata med folk på riktigt. Är skitdålig på att prata i telefon. På riktigt, tappar bort mig i orden hela tiden.

Hjälpte dessutom inte att jag nyss ringde nyss till ett företag och hon som svarade ba "HALLÅ? HALLÅ? HALLÅÅÅÅÅ?" och sen la hon på. HON HÖRDE MIG INTE???!?!?

Okej känns ju bra detta. Vad är det för fel på min telefon nu då. Mamma jag behöver en iphone okej.


Dessutom är jag förkyld så jag låter som värsta kråkrökaren (alltså inte en person som röker kråkor utan en person som röker och låter som en kråka och så..........). Alla ba åh vad trevligt, dig ska vi ha.

slightly döende

Har mått bajskorv hela dagen. Ont i halsen, öm i hela kroppen (alltså på riktigt det känns som att jag har tränat stenhårda pass på gymmet hela veckan trots att jag inte har det, dedication). Vill helst gå och dö under en sten.

Trots detta har jag varit i skolan och jobbat hårt idag. Ignorerade förkylningen hela dagen så när jag kom hem så smälte jag ihop till en liten hög i min säng och dog, och här ligger jag kvar än.

Ska titta på något som heter "Vi äter oss till döds" på tv3play nu bara för att det lät gott.


Såhär snygg såg jag ut igår kväll när jag drack varm o'boy pga ont i halsen. Oh yeah, come get some.

diseased

Har ont i halsen. Inte bra. Inte bra alls. Har inte varit förkyld sedan i vintras, men nu är det såklart dags igen bara för att skolan har börjat. Var sjuk förra året när skolan hade börjat också. Omställningar + vara runt en massa folk med en massa förkylningsbakterier = sjuk.

I fredags tog vi skolfoto. Alltid ett ångestmoment. Tror inte att jag någonsin blivit nöjd med ett skolfoto. Men vem blir det liksom, man ser ju alltid ut som ett UFO. Spelar ingen roll hur man står, om man sträcker på ryggen eller ler, du kommer ändå se ut som en aidssmittad apa. Och det är bara att acceptera att det fotot kommer att förevigas i en skolkatalog som alla i hela Gävle (alla 10) kommer att bläddra igenom.

Detta kan vara mitt sämsta skolfoto någonsin. Fotografen sa något jätteroligt precis innan bilden så jag var på väg att börja gapskratta och fick därför uppblåsta hamsterkinder på bilden. Tack herr fotograf :))) Dock att jag gick i fyran här så jag brydde mig nog inte särskilt mycket.......


I nian, HAHA hatar denna bilden. För att den är ful. Så jävla ful.

 

 

Förra året. Som sagt var jag sjuk i början och om jag inte minns helt fel så mådde jag alldeles extremt dåligt när den här bilden togs. Därför ser jag helt förstörd ut. Alltså, deprimerad som fan, och emoskjortan hjälper inte direkt.


"wateeeeer, that beautiful waaateeeeer"

 

Vårt NO-projekt i nian, hahaaaaa döööööööör. Jag och Sofia när vi säger "DONATE." Så jävla snygga. Jag med cowboyhatt och Sofia med häxperuk ba för att vi inte kunde se allvarliga ut. Och vårt fattiga barn (med brunkräm och häxperuk) som springer runt PÅ EN PARKERING och letar efter vatten i buskarna. Saknar detta.


emelie är en tönt


För exakt två år sedan satt 14-åriga Emelie på facebook och tyckte att det var höjden av importance att resten av världen visste att hon var hemma hos mormor och morfar. Därför skrev hon det i en facebookstatus. Amen.

lyskväll eller myskväll

Jag kom hem från Söderhamn alldeles nyss. Hade det extremt mysigt på lyskvällen igår. Vi satt runt en eld och grillade marshmallows (okej jag hatar marshmallows, men jag tittade på när alla andra gjorde det) och möz lozz. Alla i husen runt sjön hade tänt en miljard marschaller, så vi tog en båttur när det var mörkt och det kändes som en saga. Okej klyschigt eller vad, men på riktigt. Det var klar stjärnhimmel, ljus tända överallt, vattnet var helt stilla och det var varmt trots att det var så sent. Sen drog Per igång båten ordentligt och vi ba flög fram över vattnet, så mysfaktorn sjönk ju lite då. Kul var det i alla fall.

 

Dum och lat som jag är tog jag inte med mig kameran. Dödar mig själv inombords för nu pga det var så fint. Här är i alla fall en bild på elden.

 


tom ♥

Se detta, bli förbryllad och ångra dig aldrig.


makes sense


titta mina fötter växer

HAHA alltså jag sitter här och är forever alone och har extrem växtvärk. Snälla säg att någon annan också fortfarande har växtvärk trots att de snart är 17 jag orkar inte vara den enda. Får alltid växtvärk i smalbenen och fötterna. Med all denna växtvärk borde jag ha storlek 47 på skorna när jag vaknar imorgon bitti. De ba SVÄLLER och EXPANDERAR.

Googlade om det var normalt eller ej och fick fram detta: "jag blev tillsammans med min sambo då han var 18 år och då hade han fortfarande växtvärk av och till."

TACK ÅÅÅÅÅÅ. Visste väl att det fanns fler där ute. STAY STRONG VÄXTVÄRKARE. Vi ska hålla ut tillsammans om vi så fortfarande har växtvärk när vi är 80. HOLD ON BE STRONG PRAISE THE LORD okej det räcker.



Såhär föreställer jag mig min fot imorgon. Det där är mitt huvud som tittar på foten, om ni undrade. Även om det är rätt uppenbart eftersom att jag är så bra på att rita.

what is this i don't even

 

Åkte hem från skolan idag och det var ambulanser och brandbilar och polisbilar och allt sånt där vid ån i boulognern. Nu förstår jag varför. Nu förstår jag också varför det stod en massa folk lite längre bort i ån och sjöng hejaklacksramsor och viftade med flaggor. Det är nollning på högskolan. Tack gode gud för dessa förklaringar.

 

Dock att det cyklade förbi en kille som hade peruk med långa flätor, målat ansikte och konstiga kläder. Det är fortfarande ett mysterium.


MEN HUR LYCKAS MAN RAMLA I ÅN guuu förstår inte.

faaaaaaangijegpiwjg

 

Två av tangenterna på min dator LOSSNADE tidigare idag och jag lyckades få tillbaka en av dem efter en miljard år, men den andra är helt omöjlig att få dit???!?! Blir galen. Och ledsen. Sörjer. Dock att jag ska be Peter att fixa tangenten på måndag, så det borde fixa sig. Bäst för honom i alla fall.

Ska till Söderhamn imorgon om någon var intresserad. Tydligen ska det bli fint väder så everybody say weeeeehooo.

lång dag

Jag är så tröööööööött.

Går från halv nio till fem på torsdagar. Dock att fram till lunch så har vi media så det är kul i alla fall. Men efter det har jag svenska och sen engelska B på Polhem i tre timmar. Kuuuuuuuul. Vi speed-dejtade på engelskan. En tjej sa till mig att hon var expert på sex. Vad svarar man på det liksom? En människa man aldrig träffat förr. Ba okej. Härligt.

Imorgon ska jag ha matte B för första gången. Jag fruktar det. Dock att det bara är vi från media som har valt matte B som ska vara i vår grupp, och därför kommer det antagligen knappt vara någon där så man kommer kunna utnyttja läraren till max. Utnyttja folk yaaaaay. Jag hoppas verkligen att jag klarar det. Hatar matte så myckeeeet gud. Det enda som är värre än matte är gympa.

Förresten vill jag färga mitt hår igen. Ska göra det. Snart.

Snodde en bild från Theres blogg, heheheheh.

Jag är på speed dating okej. /desperat tjej.

imag0516_1314278 (MMS)

Jag är på speed dating okej. /desperat tjej.


jag dör


omg det sitter en katt på taket

Helt okej skoldag idag. Skrev lite loggbok, tittade på lite redovisning OCH FICK GÅ HEM INNAN LUNCH. Slapp skolmaten idag, tack tack tack. Under sommaren glömde jag hur pass vidrig skolmaten är. Har nu blivit påmind. Allt smakar blöt hund.

Vi fick ta hem våra projekt som vi gjorde förra året idag också. Här är mitt DVD-fodral.

Eftersom att det nästan är sol idag sitter jag på balkongen. Med datorn. Och spelar Sims Social. Och pussar mitt DVD-fodral. Orka.

adore mother monster

 


nästan socialt, det duger för mig


Tillåt mig att presentera er för min sim Peter Pan och hans hus!!!!!!!!!!


Har spenderat alldeles för många timmar på The Sims Social idag. Detta är inte okej. DET ÄR SÅ BEROENDEFRAMKALLANDE AAAAAAAH.

Så om ni inte har skaffat det skaffa det nu så jag kan bli vän med er och våldgästa era hus och hångla upp era simmar okej.

Förstår förresten inte varför det heter "The Sims Social" eftersom att det inte är ett dugg socialt. Man sitter framför datorn och skickar en massa jobbiga förfrågningar till sina vänner och får dem att hata en förevigt. Socialare än så blir det ärligt talat inte.

Annars då? Jo, förutom att spela facebooksims så har jag skrivit manus hela dagen. Mitt liv är spännande japp. Åt kycklingsallad idag också och kände hur jag ba gick ner i vikt av all nyttighet.

pasta



Jag gjorde nyss makaroner.

OCH TITTA HUR MYCKET DET BLEV AAAAAH. Alltså, kan mata en hel bondgård med detta. Tänk er även att jag har ätit en stor del av allt som är på tallriken. Kolhydrater, tomatsås, fetma, yaaaaaaaay.

Ska äta upp denna tallriken nu (porslin <3333), titta på film och sova ihjäl mig.

happy monday

I skolan såg vi världens jobbigaste emofilm någonsin. Magnolia. Mådde extremt dåligt av den. Blev emo och ville cutta mig och hatade den. Det enda bra med den var att det regnade grodor från himlen på slutet. Resten var bara hemskt. Och den var sisådär tre timmar lång. Yaaay.

Så jävla jobbigt att gå i skolan. Nog för att vi tittade på film i fem timmar idag (min rumpa somnade) och resten av tiden satt jag och spelade sims på facebook, men alltså jag dör av att kliva upp tidigt på morgonen. Det är hemskt. Jag ser dubbelt på morgnarna, så trött är jag.



varför är jag inte i miami


the hills och annat

Har varit i Tjockelbo hela helgen. Varje gång jag kommer hem därifrån så har jag inte använt internet på flera dagar och ba "AAAAAAAAH AAAAAH INTERNET AAAAAH YOUTUBE AAAH" springer till datorn, slår igång den och ba råhånglar med internet i flera timmar.


Jag och Gustaf satt och tittade på Paris Hiltons BBF-maraton hela eftermiddagen, som gick ut på att Paris Hilton skulle hitta en brittisk bästa vän. Hon tvingade alla som tävlade att laga mat åt henne, sy kläder åt henne, mocka bajs och borsta grisar på en bondgård, köpa presenter åt henne osv osv osv. Liksom, vem vill INTE vara Paris Hiltons bästa vän?!?!??! Ba YAAAAY let's mocka the poop tillsammans.

Nej men på riktigt, Paris Hiltons BBF är inte det enda kvalitéprogrammet jag har konsumerat denna produktiva helg (många smarta ord i en mening, check). Eftersom vi har MTV i stugan har jag tittat på The Hills också. "Audrina's top 10 frenemies." Alltså på riktigt dör vilka lyxproblem de har. Antingen "LÅG DU MED MIN POJKVÄN" eller "JAG GILLAR INTE HENNE SLUTA VARA MED HENNE ANNARS ÄR VI INTE VÄNNER LÄNGRE, NEHE OKEJ NU ÄR VI INTE VÄNNER LÄNGRE" och så slutar de vara med varandra trots att de inte gör något annat än att prata om varandra. Så underhållande att jag dör, vill ha MTV hemma mer än allt annat nu okej.

Finn ett fel (rätt).


går i skolan nu :ppPPpPpPP

Jättekul att träffa alla igen! Mindre kul att skriva synopsis till filmidé SOM VI INTE HAR. Kommer inte på ett skit. Har haft hjärnpaus i över två månader, och så krävs det helt plötsligt att man ska skriva ett manus. Liksom. Va.

Förövrigt så har jag jeans på mig idag. Stort misstag eller vad. Hur varmt som helst ju. Trodde att det skulle vara kallt nu ba för att skolan har börjat men tydligen inte. Dör här.

Världens finaste bild från förra året.

i die







it's a goat. there's a goat in my pocket.

HEEEEEEEEEEEJ.


Sista dagen på sommarlovet är nästan slut. Alltså kommer inte över det faktum att nästa sommarlov är det sista jag någonsin kommer att ha?!??!?! Hur sjukt är det? Väldigt sjukt. Ja.

Sista sommarlovsdagen har spenderats med Gustaf, film och tacos och igår var jag i boulognerskogen (måste alltid googla stavningen när jag ska skriva det, lär mig aldrig) med Martina och några av hennes kompisar och spelade lite kort. Sen gick jag och Martina och fikade och jag åt en kladdkaksbit som var så stor att nu behöver jag inte äta kladdkaka på minst två dagar.

Imorgon måste jag vara i skolan klockan 10. Förstår inte hur det ska hända när jag har sovit till två hela sommarlovet aaaah hjälp.



Älskar socially awkward penguin. Dock oroande att alla passar in på mig.



detta rörde mig till tårar

Skrattårar.


fangirl

 

Först svarar Crabstickz på en av mina kommentarer och nu DETTA. Hyperventilerar. Elmifyyyyyy. Vilken tönt jag är men på riktigt alltså dör ihjäl här hon är en av mina favoritpersoner i hela världen.

 

Nu ska jag sova. Om det går. Puuuuuuh.

 

 


spelarN

Igår klarade jag ut Runaway 2. Eller ja, inte riktigt EFTERSOM ATT DET SLUTADE MED EN CLIFFHANGER.


...




AAAAAHAGKEOSHAÅEGLÅPWGLPWEAGPAPGÖSOÅPQE.



Alltså, jag fick tag i den jävla trantorianstenen och ba YES NU FÅR JAG TILLBAKA GINA men Brian ba "THIS IS ONLY THE BEGINNING" och sen stod det "to be continued..." och jag ba VARFÖÖÖÖÖÖR och sen slog jag sönder tangentbordet, slängde ut datorskärmen genom fönstret, hoppade ut efter datorskärmen och sprang runt och slog sönder saker på stan.

/ LigistN



Man fick alltså inte tillbaka Gina. Fan ta er Pendulo Studios (♥). Jag har inte rååååd att köpa det tredje spelet just nu, waaah. Så för att trösta mig så spelar jag Lost Horizon som jag redan har klarat ut en gång tidigare. Ba yay. Fenton Paddock är väl nästan lika bra som Brian Basco. Antar jag (ne).

Såhär fokuserad (och kutryggig) är jag när jag spelar.


men

Alltså orkar ej. Skolan börjar om fyra dagar.


MÄHÄHSÄRHGÄRSHPGKOSWGOKWP.

Mentalt meltdown vill inte, låt det vara sommar för alltid, blommor och så, mhhmmhm.


Egentligen har jag inte SÅ mycket emot skolan (jo). Men. Det kommer bli vinter. Och då stiger Emolie fram i rampljuset och är helt tyst och ba stirrar dött på allt och alla.

Die.

emo makeover

Extreme Home Makeover är på teven. De sitter i den där bussen de åker runt i och grinar över någon sorglig historia om en tjej i rullstol som har ett trångt hus. Fattar inte att de fortfarande gråter efter all skit de har hört. Efter ett tag måste man ju vänja sig. Familj med siamesiska tvillingar, hemlös familj, familj som bor i nedmöglat hus, familj som har förlorat mamma, pappa, syster, moster och mosters kusin i cancer. Till slut måste de ju ba BEEN THERE DONE THAT BITCH.


Igår var jag med mina tjejer som jag inte hade träffat på ett tag. Har haft pokerface på hjärnan idag och det är helt och hållet Moas fel. Men det är lugnt, jag svalkar hjärnan med en ispåse så att den inte blir överhettad av all musik som pågår i den.


gubbfan

Han som bor bredvid oss spelar extremt hög musik och det dunkar i hela huset. AAAAAAAAH. Han brukar klaga på minsta lilla ljud vi gör och sen går han och sätter på sin megastereo och är nöjd med sig själv. Därför har jag nu kopplat i mina högtalare och spelar dubstep HAHAHAHA han skall krossas den lilla gubben.

FML.


Nu ska jag äta pizza.

lies

Inte för att jag har färgat håret rött, men nästan. Eeeeeh. Mörkare. Med lite rött. Pyttelite. Jag kommer att jobba mig dit långsamt. En dag. En dag har jag rött hår. Jag lovar.

HEEEEEEEEEEEEEEEJ

 

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ


Här var jag nervös över att kanske se ut som ett överkört kadaver efter färgningen.

Förresten så är mitt hår väldigt kort nu också. Uppenbarligen. MMMMMmmMmMmMMmmMmmMMMMmmmm.

gissa vad jag nyss gjorde


idag har jag gjort en grej

Ikväll ska jag göra en annan grej. Vi får se hur det går.

Kryptiskt va.


ibland hoppar jag från stenar


disträ

Idag har jag varit med Louiiiise. Iiiiiii. Skulle åka buss hem till henne såhär på kvällen och råkade ta bussen som åker mot Hille istället för den som åker mot Bomhus. Alltså. Mitt liv är så fail ibland att jag inte orkar. Hur blir man så disträ? Kom i alla fall på det i tid, men inte tillräckligt i tid för att hinna med bussen, så de kom och hämtade mig istället. Orkar ej.

 

I alla fall så har jag sagt hejdå till Louise nu för hon åker till USA om en vecka och stannar där i nästan ett år. Inte kul att säga hejdå. Alls. Men jag kommer stalka hennes blogg, facebook, twitter, ALLT. Vill ha en riktig Louise-overload under tiden hon är där. Förresten borde ni läsa hennes blogg!!!!!!! För den är bra!!!! Okej!!!!!

 

Tack?!?!?!???

 


hej jag heter avril


Alltså, jag ser ut som Avril Lavigne idag hjälp mig. Hihi hej jag är en rockstjärna :)))







typiskt mig

Jag köpte låtsasmaskar på Buttericks när jag var i Stockholm och ba HAHAHA GUVA ROLIGT. Nu vet jag inte vad jag ska göra med dem. Vad gör man med dem? Guuuuuuuuu.


jag vill ha, ge mig


hallucinationer

Igår hade jag nästan lika många besökare som jag brukar ha när det inte är sommar. HAHA åå vad ni saknar mig. Ni ba ber om att jag ska skriva och skriva och skriva, ELLER HUR. Jag är er idol, JAG VET ATT NI ÄLSKAR MIG the one and only fast ne.


När jag skulle gå och lägga mig igår (okej inatt) var jag med om något traumatiskt. Jag har en tendens att se i syne (hallucinera som en galning) när jag är trött. Jag ser saker som inte finns, oftast djur och insekter av någon anledning. Det är helt sjukt. Finns inget läskigare. Vem behöver droger liksom. Och igår var jag trött. Riktigt trött. Så jag puffade undan katten som hade sträckt ut sig över minst hundra kvadratmeter av min säng och la mig. Jag låg där en stund och när jag nästan hade somnat så öppnade jag ögonen. Dålig idé. Så sjukt dålig idé. Ångrar detta så djupt.

I min väska, som jag av lathet inte orkat packa upp, såg jag en gigantisk röd spindel krypa omkring. Och då menar jag GIGANTISK. Blev så rädd att jag nästan grinade av panik och la över första bästa föremål över väskan (ett lakan) och tänkte att NU KAN DEN JÄVELN INTE KOMMA UT. Så jag la mig igen och försökte sova, men kunde inte sluta tänka på spindeln. Då öppnade jag ögonen igen och såg spindelhelvetet krypa runt bredvid väskan och ba AAAAAAAHAAAHHHHHHAAAAAAAAAAAAAH MAMMAAAAAA och blinkade jag några gånger och då försvann den. Kom på att jag har sett sånt där förut. En gång såg jag en ännu större spindel krypa över min vägg, och det var ju förstås inte heller på riktigt. En annan gång såg jag en larv kräla uppför min dörr också.

Nu har jag insett att jag är galen, så nästa gång en onaturligt stor insekt dyker upp i mitt rum så vet jag att det inte är på riktigt.

Fast kul om det händer på riktigt någon gång och jag ba DET ÄR LUGNT ALLIHOP, DET ÄR BARA MIN FANTASI.

Dock att jag inte har vågat titta i väskan än, så den kanske ligger där och väntar på blod. Kommer aldrig våga packa upp.


meeeeeh

En fråga: vad gör man när katten har brett ut sig och tagit över ens säng när man ska sova?


JAAAAAA

Hon är tillbaka. Communitychannel har varit borta i flera månader. Bitch. Äntligen.

(Har inget liv.)


min hand

Nu är jag i staaaaan. Känns konstigt att vara hemma och ha rinnande varmvatten och snabbt internet. Känns också konstigt att referera till Gävle som "stan" så let's not do that.


Börjar långsamt vänja mig vid tanken av att jag ska börja skolan inom en relativt kort framtid. Accepterar det, men tycker inte om det. Hatar att kliva upp mitt i natten för att åka till ett ställe där de pressar in så mycket information i huvudet på en som de bara kan, tills all kunskap man fått rinner ut genom öronen för att aldrig återvända igen. Som matte A till exempel. När kommer jag någonsin att använda all information jag har fått där? Kommer inte ihåg hur man ritar ett diagram, än mindre hur man räknar ut hur många cyklar som säljs i Kina per år (JA, DET VAR EN RIKTIG FRÅGA PÅ ETT RIKTIGT NATIONELLT PROV THANK YOU VERY MUCH).

Dock att media är kul. Bara för att avsluta på ett bra sätt. Även om det faktum att jag har valt rörlig bild får mig att bajsa på mig av nervös, men ändå. Kul.


Idag är vädret schizofrent. Ena sekunden ö...

imag0509_1312638 (MMS)

Idag är vädret schizofrent. Ena sekunden ösregnar det för att nästa sekund bli strålande solsken. Jag pendlar mellan solstolen och sims. Imorgon åker vi hem till stan. Ångest.


Åka båt i hällregn rekommenderas av den hä...

imag0504 (MMS)

Åka båt i hällregn rekommenderas av den här fräscha tjejen!!!!!!!!


HAHAHAHA DET SPÕREGNAR.

imag0494 (MMS)

HAHAHAHA DET SPÕREGNAR.


Vi är i båten jättelångt hemifrån och det ...

imag0492 (MMS)

Vi är i båten jättelångt hemifrån och det är slut på bensin i motorn. Det där regnmolnet är på väg mot oss. Döda mig :))))


Hihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihi

imag0490 (MMS)

Hihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihi


Varför fick min lillebror all ritartalang?...

imag0489 (MMS)

Varför fick min lillebror all ritartalang????????


RSS 2.0