badade idag

TJA.


Min hjärna har tagit semester nu. Herregud. Sitter och funderar och funderar på vad jag kan skriva, men kommer inte på något. Så nu skriver jag om att jag inte kommer på något att skriva. KULT, JAPP.

Har legat i solen och jäst hela dagen. Umgåtts med släkten. Badat. Ätit grillat. Tycker om sommarlov alldeles för mycket. Blir slapp. HUR ska jag kunna gå i skolan om mindre än tre veckor? Skulle kanske passa på och bli en sån där som ba sitter och degar i skolan. Skulle vara skönt. Dock att jag antagligen skulle sluta som uteliggare, men vad fan. Det låter väl inte hel fel det heller. Rota lite i en soptunna, sova i en buske. Härligt skulle jag vilja säga.

Råkade stava säga med j. ZZzZzzZZZzzzZ.

Hejdå my pretties.

i bässe

Är i farmor och farfars stuga i Hälsingland OCH HAR 3G-INTERNET YEEEEAH. Så sorgligt när jag känner att det är det bästa som har hänt mig typ någonsin. Har problem osv.


Jag har badat för första gången i år idag. Kändes som att det var dags nu. Eller ja, jag har ju badat i år. I Miami och Karibien......... det var något kallare i Bässesjön, men det funkade. Man är ju hälften fisk och så. Fast ne.

Jag (GAPAR STORT) och min lillebror som är fotomodell.

ångest

Skolan börjar om exakt tre veckor. Måste nästan andas in i en påse när jag tänker på det. Nu börjar det liksom om igen?!?!?? Jag ska ha matte B. Och historia. Döda mig. Och så börjar detta räknande av dagar. Fyra dagar kvar till helg, fyra veckor kvar till höstlov, åtta månader kvar till sommarlov, en en miljon år kvar till studenten.

VARFÖR VILL JAG GRINA NÄR JAG TÄNKER PÅ DET.

Jag vill ha sol, sova till lunch, äta grillat varje dag, åka båt, bli arg över långsamt mobilt internet ute på landet. Vill inte snö, tidiga morgnar, skola, mörker, ångest och mer ångest.

Å gud. Orkar ej. Hur kan två månader gå så fort? Va? VA?!!??! Die.

hej kompisar

Idag har jag åkt båt. Imorgon ska jag åka båt igen. Sitter ute i bikini med datorn i knät just nu OCH DET ÄR INTE HELT FEL MÅ NI TRO. Har snabbt internet just nu också, av någon anledning. Blev överlycklig när det bara tog en minut att öppna facebook. Ba YES. SÅ JÄVLA SNABBT INTERNET.

Nu ska vi grilla så hejdå kompisar.


BÅTTAJM.

imag0486 (MMS)

BÅTTAJM.


tidningspapper

Denna ångesten: när man HÖR grannarna ha sex GENOM VÄGGEN. Alltså. Kul med en tjej som ba AAAH AAAH AAAAAAAAAH AAAAH i en timme. VEM BEHÖVER PORR LIKSOM? Har ju mina grannar. Fast kanske var det bara ett vider som satt och tittade på porr på högsta volym i surroundsystem. Kanske ville han dela med sig av upplevelsen till hela huset. Ew ew ew.


I alla fall så har jag gjort en massa olika saker idag. Ätit hotellfrukost, handlat upp alla mina pengar, gått på leksaksmuseum, suttit på trappan till konserthuset i Stockholm, åkt tåg, träffat både Linn och Julia under ett besök på konstum, fått svar på en youtubekommentar som gjorde mitt liv osv. Älskar Chris. Skrattar så att jag får ont i magen av hans videos. Verkligen ont i magen. Det är han och Johan Glans. Och Placenta-Dan.

Det här inlägget är tidsinställt förresten. Jag skrev det här igår kväll. Åker till stugan imorgon så jag tänkte att något inlägg ska ni väl ha, era stackare. Ni måste ju lida sönder nu när jag är busy busy hela tiden. Eller inte. Vore kul om ni gjorde det.......

DOCK ATT JAG TWITTRAR MEST HELA TIDEN för jag är bäst. Så titta in där. Twitter är roligare än facebook, ba så att ni vet.

Eftersom att jag inte har några bilder från Stockholm så ger jag er en bild på mig inslagen i tidningspapper. Nej jag vet inte heller vad som hände. Det var nyårsafton och så.

oh chris

 

Naaaaaaw. Älskar att han svarade på min kommentar. Dog lite. Känner att detta är det första steget till vårt giftermål liksom.

 


like a boss

imag0485 (MMS)


Jobbigt att vara i Stockholm. Har slut på ...

imag0483 (MMS)

Jobbigt att vara i Stockholm. Har slut på pengar nu, wää.


idag har jag flätorNu ska jag träffa Martina så hejdå adjö vi ses.

estocolmo

Mellanlandar i stan idag. Har varit i Ockelbo i några dagar nu och det har varit helt okej faktiskt. Jag brukar klättra på väggarna efter två dagar ute på landet, men inte den här gången. Har haft sims, mat och sällskap, så det var lugnt faktiskt. Känner mig lugn. Lite för lugn.

Imorgon ska jag i alla fall till Stockholm!!!! Har inte varit där på apalänge så det ska bli kul faktiskt. Ni ba JAHA SKA DU PÅ GRÖNAN ELLER? Hahahahaha. Å ni är så tråkiga. *Snurra runt och spy*. Hatar nöjesfält osv. Förutom Universal Studios. Men det är inget nöjesfält, herregud, det är ett mirakel. Att gå på grönan efter att ha varit där tror inte jag skulle funka. Det skulle liksom vara... mu?

Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra. Vi ska till Birka, vad nu det är. Försökte övertala mamma om Naturhistoriska, men eftersom att vi har varit där ca 100 gånger redan så var hon inte så taggad på det. Älskar Naturhistoriska. Bästa som finns. Efter Universal. Ville gå på Natural History-museet i New York, men vi hade inte tid BUHUHUHUUHU. Enda gången jag överhuvudtaget är intresserad av natur och historia är på museum. Annars hatar jag det.


tjockelbo

Ska ta tåget till Ockelbo idag. SJÄLVKLART måste det börja regna när jag ska dit. FFFFFUUUUUUUUU. Har ju mitt sims i alla fall. Det var förresten hur bra som helst, det jag har provat hittills i alla fall. Spenderade tre timmar åt att göra simmar och bygga hus igår att det liksom inte blev så mycket spelande, men jag skaaa spelaaaa.

Har insett att jag har alla expansionspaketen till sims 2 och alla som har kommit ut hittills till sims 3..... alltså varför. Måste ju ha spenderat mer pengar på sims i mitt liv än på kläder. Dock att jag bara har två expansionspaket till trean installerade pga de andra sög. Drömjobb och destination världen. Tycker de är sämre än allt i världen. Nästan.

SÅG NYSS PÅ HEMSIDAN ATT THE SIMS 3 HUSDJUR KOMMER UT I HÖST OMG. Dör. Vill ha.


face replaced

YAAAAAAAAAAAAY


Ska installera denna babyn nu. MEOOOOW.

detta gjorde min dag pga är en hemsk människa


men allvarligt talat

 

Det här expansionspaketet har varit ute i över en månad och jag har inte köpt det än. What. The. Firetruck. SKA GÅ TILL GAMESTOP NU BRB.


hej anthony


yo maddafaggas

JAG ÄTER BILLYSPIZZA. Hatar billyspizza men har inget annat hemma. Mina matrutiner blir helt fuckade när ingen lagar mat till mig, äter ca ingenting. Skrapar av all ost och skinka på billyspizzan pga kräks av smaken på skinkan.

En annan sak också. Vattnet i vår toa höjs utan anledning när man spolar?!?!!? Får panik när jag är ensam och sånt här händer. Jag vet att rörsystemet i vårt hus är helt cp eftersom att det tjuter i rören hela tiden, men liksom?!?! Vad gör man åt det här???!? Ska jag krypa in i röret och se efter? Nej usch. Blir inget av med det.

Ska cykla iväg till Linn så fort jag har ätit upp denna viderpizzan. TRUDULUDULU.

svälter

Det åskar och regnar ute. Jag har INGENTING att äta här hemma och svälter. Måste gå till affären men vill inte i detta vädret. Är fast här föralltid. Ser framför mig hur jag börjar gnaga på soffan i desperation.

SKICKA MAT PÅ POSTEN WILL YOU.

i'm on a boat

 

 

 

 

 

 

 

Rickard har kult på restaurangen #2.

 

 

 

 

 

 

 


har inte klätt på mig än

Sitter i pyjamas och lyssnar på Still Got Legs. Jag gillar det. Faktiskt. Trots att jag inte har sett mer än en minut av Doctor Who så är det bra. Är i chock. Förra albumet var halvsämst. Men nu! Wieee. Tackar Eddplant för detta. Tack tack tack tack.


I ALLA FALL. Min familj är i stugan och jag är hemma i stan pga blir galen av att vara på landet för länge. Igår gjorde jag absolut ingenting förutom youtube och åt de 4 ton choklad som jag köpte i taxfreen på väg till Riga. Hade lätt kunnat stanna i Riga en hel vecka. Blev helt chockad över hur FINT det var där?!??! Och överallt stod det folk i min ålder som spelade instrument?! En kille stod och spelade tvärflöjt och jag ba dog av awwwwwww. Farmor erbjöd sig att gå fram och fråga chans åt mig och jag ba JAAAAAAA men sen gjorde hon det inte pga det var pinsamt.


 

HAHA alltså tänk om någon skulle stå sådär utanför Åhlens i Gävle? Den personen skulle antagligen bli mobbad föralltid efter det. Sorgligt nog. Ååå Gävle.
Pappa hade endast ett budskap till världen.
Någon stod och modellade mot en vägg.
Farmor och jag bestämde oss för att se och lära.
Den här statyvarelsegrejen stod utanför en kyrka och folk gick fram och tog på den pga den var helig eller nåt sånt. Jag klämde den på rumpan.
Pappa och Lena var stenhårda.
Jag och min smidighet skulle ta oss upp på en trähäst. Orkar inte ens prata om hur fel dessa bilder är.
Rickard hade kult på restaurangen.
Det hade jag med.

reste tillbaka i tiden igår

 Hejdå Sverige!!!!!

imag0470 (MMS)

Hejdå Sverige!!!!!


amir bor i lettland

Åker till Riga om ca 24 timmar och har ej packat än. Hatar verkligen att packa, vill grina när jag gör det. Vet inte ens vad man ska ha på sig när man är i Riga. Vad gör man i Riga?!?!? Jag har ingen aning om vad jag ska göra där. Ska jag packa bikini? Vandringskäppen? Kostymen? Blaaahaargh hur gör man. Vad bor det för folk där? Kommer de vara civiliserade? Grottmän? Civiliserade grottmän kanske. Med ihopväxta ögonbryn. Så föreställer jag mig Lettländarna.


Googlade Lettland och fick fram detta. Bör jag alltså packa svärdet och pirathatten? Och varför ser killen till höger ut som gaybloggen.com?

älska owl city mer rååå<333
Where was I when the rockets came to life
And carried you away into the Alligator Sky
Even though I'll never know what's up ahead,
I'm never letting go, I'm never letting go

Remember to breathe, because it'll take your breath away,
When the engines cough, and you blast off
Ignite the night with a firecracker flash
Remember to live, 'cause you're gonna be thrilled to death,
When the stars collide and your eyes grow wide.
Take it in with your breath against the glass
Remember to dream because it's gonna be a starry night,
Over every town, if you look down
So harmonize with the singing satellites
Remember to scream because you're gonna be lost for words,
When the sparks erupt and they light you up
Dip your toes in the galaxy 'cause it's yours to explore tonight

ockelbo

 

 

 

 

 

 


gävle

HEEEEEEEEJ SNABBT INTERNET OCH DUSCH. JAG ÄLSKAR ER.


Jag är i Gävle, wooooh. Dock mellanlandar jag bara pga imorgon ska jag till Riga!!! Som ligger i Lettland. Tror jag. Blandar alltid ihop Lettland och Estland. Båda rimmar ju på land, helt omöjligt att hålla isär dem då. Har svårt att hålla koll på Finland också, inte så lätt(land HAHA).

Är nästan helt säker på att det kommer att bli bäst. Ska fira en cooling som fyller år. Hoppas på tårta och så. Ska ta med mig ett knippe ballonger tror jag, för att få upp födelsedagsmoodet liksom.

Ca såhär går det till när jag mobilbloggar. Behöver dock inte göra det nu eftersom att JAG ÄR I STAN.

D: D: D:

imag0468 (MMS)

D: D: D:


RSS 2.0