hejsan svejsan lingongren

Ni måste gå in och spela en sak på svt.se. Skitkul, man garvar tills man dör. Klicka här förfan! Ni kommer till spelet Allt och lite till (Någon som kommer ihåg barnprgrammet? Jag älskar det!). Först laddar det och de flyger i små flygplan och så. Sedan kommer ni till deras snygga vardagsrum och så klickar ni på dörren längst till höger. Där bor en liten tuffing som heter RUUUUT. Hon har en manick i sitt rum som det är en döskalle på. Klicka på den. Sedan drar ni i spaken och så kommer ett argord ut. Det är det bästa spelet, och det mest mogna, jag har provat på länge!

Om ni tycker det är kul så kan ni ju gå tillbaka till vardagsrummet och klicka på den lilla klockan på väggen vid sofforna. När klockan kommer fram så klickar man på den lilla "dörren" på klockan. Där finns det tre spakar. Klicka på spaken högst upp och spaken i mitten. Sedan klickan på på den gula spaken som sitter på sidan av klockan. Se vad som kommer fram och njut!

Sedan kan man hålla på och klicka lite på lamporna också så att de tänds och släcks. Till slut blir det "tillfälligt avbrott". Hihi!

Idag blev det stan med Frida. :) Köpte en bok som verkade kul och ett par örhängen.

Nä, nu loggar jag in på utesidan... vi ses!

/ Emelie ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0