fotoväder

Idag skulle jag och Sofia gå på stan, men för mycket läxor förstörde det. På tisdag, då! Så nya planer för idag: gå ut och fota i fotovädret! Sol liksom. OCH snö! Då glittrar snön som... en vampyr.

Oh! Jag kom nyss på en smart sak. Snö och vampyrer är nästan samma sak: vit, kall och glittrar i solen.

Fast snön dricker inte blod. Inte så att någon ser i alla fall.Haha, grymt fult, men jag slängde ihop en grej. Edward har inga armar.

/ Emelie ♥

holy f

Får man fråga var mina läsare kommer ifrån? Läsarantalet har nästan dubblats. I wonder why. Glad blir jag i alla fall!

Jag har hjälpt Malin med designen på hennes nya blogg [LÄNK]. Jag får en känsla av att hon gillar blått.

Jag längtar tills jag får gå media (förhoppningsvis får jag det i alla fall). ÅÅÅ, vad jag längtar. Ni anar inte. Då får jag göra en massa saker som är kul, då kanske jag inte blir lika totaluttråkad i de teoretiska ämnena som jag är nu. Det blir nog mycket arbete där, men det verkar så oehört kul! Jag måste läsa till alla saker man behöver för att få gå på högskolan. Det är ett måste.

Nu ska jag titta på På smällen. Fick en DVD idag, så nu kan jag kolla på film igen! Var jättesmart och avinstallerade DVD-saken på min dator innan vi åkte till Gran Canaria, så jag har inte kunnat se på Vänner (katastrof) på flera veckor!

Mamma och pappa åkte till Mediamarkt för att köpa en dator och kom hem med en dator + ett hemmabiosystem. Greit.

Minerna när de inser att hon är gravid är priceless.

/ Emelie ♥


liten och galen

Här är en video från igår. Filmat med min lilla kamera, så sorry för världens sämsta kvalité.

Förresten hatar jag nya utseendet på blogg.se.

/ Emelie ♥


tre snygga animationeeeer

Här är Blodbob Fyrkant! Det började med ett oskyldigt Svampbob Fyrkant, men Tilde ritade till 10 liter blod också.Här är Tjockisfarbrorn med rastaflätorna. Made by Alva!

Här är Brunolf av Gustaf! Han har sköldpaddskropp, grr.

Här är spelet!

/ Emelie ♥


trollkarl

Snart ska jag agera barnvakt. Då trollar man med chips, disneyfilmer och spel... har jag hört.

Just deeeet. Igår åkte vi skridskor i skolan. Jag hade inga skridskor men jag fick låna skridskor av vår gympalärare och så fick jag hans hjälm också, höhö.

Ante och Malin slängde mig en snödriva.  Och efteråt gick Malin och jag in på Tempo och köpte en varsin vaniljmunk (fetton). Det var pannkakor till lunch och skolans pannkakor smakar sockerplast. Det blev tacosoppa + en fryst munk till lunch. Nyttigt.

Jag ritade Lama på matten. Matte är tråkigt men Lama är kul!


Min Lama! Ska ta kort på den i matteblocket, lovar.

Vilket skumt inlägg va?

/ Emelie ♥

bad timing kanske

Sök på Åsögatan 176 på kartor på eniro.se, klicka på gatuvy och snurra bilden åt höger tills ett rött hus uppenbarar sig. Där på andra våningen är det en person som har mycket roligt i ett fönster.Hmm. Låt oss zooma in.Åh! Jaha! Okej. Sådant här kan man ju också ägna sig åt... i brist på annat liksom.

Egoina tipsade om det här [LÄNK] på sin blogg och jag tyckte det var så extremt roligt.

/ Emelie ♥

I HEART GIMP!

Före redigering:Efter redigering:

Man kan knappt tro att det är samma bild. I luv GIMP.

/ Emelie ♥

hottest bella everrrr

Den här sången är väl kanske inte den bästa, men Bella i början är hetast. "NO! We shouldn't. Or maybe we should...?" Älskar det./ Emelie ♥

bada

På NO:n idag fick vi vara ute i snön. Det var kallt.

Jag har skickat in min gymnasieansökan idag.

1. Media, Borgis
2. Sammedia, Borgis
3. IT-media, John Bauer

Någon annan som ser något slags mönster?

Nu ska jag bada. 

Jag kör en mening per rad idag.

Det är bra det.Jag ska skaffa en sådan där badanka. Fast då måste jag skaffa större badkar också.

/ Emelie ♥


justin jävla bieber

Den här låten har jag gått runt och tänkt på hela dagen. Har omedvetet spelat upp den i hjärnan, den har liksom gått på repeat. Mina hjärnceller mår illa efter att ha lyssnat på den hela dagen. Var tvungen att ta reda på vem den här grabben var, dum idé. Låten är inte ens särskilt bra. One time - Justin Bieber./ Emelie ♥


wiowiowio

I rubriken försöker jag överföra ljudet av ett brandlarm till text. Lyckat alltså.

På träslöjden imorse gick brandlarmet, jättehögt lät det. Vi fick gå ut i kylan och frysa ihjäl. Parkeringen vi egentligen ska samlas på var täckt med snö så det gick inte att gå där, så vi fick stå på vägen... asbra. Vi hade lika gärna kunnat bli påkörda/frysit ihjäl, så vi hade ju kunnat stanna inne och brunnit upp istället.

Det brann inte. Bränt smör i hemkunskapen fick tre brandbilar att rycka ut. 

Mamma hade tydligen fått panik för någon elev hade hört att det brann på engelska skolan, haha.

Efter skolan var jag med Linn. Vi gjorde matteläxan och busade med Wilma. Hon hade in sin lilla papperstuss (hon älskar av någon anledning papperstussar) under spisen och under kylskåpet hela tiden, så Linn kom till undsättning, haha.

Alltså... det där ska föreställa en papperstuss.

/ Emelie ♥


simlishishish

Igår fick jag en invite till Spotify av självaste Louise Withalisson! Tackar så mycket!

Jag hittade nyss den här sången. Jag dog av garv.HAHAHA! American Idiot på simska! Jag dör nog lite till nu./ Emelie ♥

här dansar herr gurka

Byt ut "herr Gurka" mot "niorna på Engelska Skolan". Det har jag gjort idag. I TRE TIMMAR! Jävvvvvlar. Det var ganska tråkigt. Kändes så fånigt, höhö. Men men, roligare än jag trodde att det skulle vara. Sofia, Linn och lilla jag hade ångest innan. Men det blev helt okej.

Efteråt åkte mamma, jag och Gustaf till Valbo. Jag skulle köpa skridskor men det fanns bara ett par som var någorlunda billiga, men de hade neongröna skosnören. A big NO.

Köpte en t-shirt med Mimmi Pigg på och en randig t-shirt och några andra saker. Pallar inte räkna upp dem. Tröjor kan jag väl skriva.

Nu ska jag titta igenom H&Ms vårkatalog, moahaha./ Emelie ♥


posarN och korvätarNGustaf posar i äkta Foki-anda!Gustaf när han var bebis. Retard. Han blev upprörd när han såg bilden eftersom att han tyckte att tröjan var för "tjejig".

/ Emelie ♥

upprepning

vi har spanskaprov imorgon och eftersom att vi inte lär oss någonting på spanskan (jag vet faktiskt inte vad vi gör för något) så har jag ingen aning om vad det är vi ska kunna. Så jag gick in på Schoolsoft och tittade:Vadå "they MIGHT"? Bara kanske? Snyft. Jag tränar väl på det där i alla fall. Håll tummarna för att jag förstår vad det är för något!

/ Emelie ♥

jag är duktig på indiana jones

Gustaf och jag har spelat tv-spel. Indiana Jones på Wii, ett spel som jag inte alls är särskilt bra på. Ni kan ju se själva.

(Jag är den lilla rosa gubben)/ Emelie ♥

scannarN

Jag scannade in en del bilder från lääängesedan! Jag älskar att titta igenom gamla bilder.Nej, det är inte deras bröllopsdag. Mamma och pappa är grymt rika så de går alltid runt med sådana kläder. Fnizz.Jag på bröllopet, 1996. Jag är alltid noga med min munhygien, moahaha.Jag och min kusin Oskar på bröllopet också, hehehehe.Jag ser asglad ut.Utomlands tror jag... var kanske ett år där. Eller mer, ingen aning faktiskt.Jag är liten. Mina simpuffar är stora.Mamma och jag. Gustaf är också med där, men han gömmer sig. I mammas mage.Mina byxor är fula.Jag, mamma och mormor.Precis när jag hade kommit till Uppsala för att opereras. Sjukhusmat, mmmmmmmmmmmmm.En bild på mig från efter operationen. Risig?Haha, liten bild igen. Klicka för att göra större! Inget blod den här gången. Från operationen också, och det igår var ju ingenting mot det här! Jag hade glömt att jag hade så många slangar och skit. Det fanns fler bilder, men nja, de är för risiga för att läggas upp, haha.Bild från Kreta 2003 (tror jag).

/ Emelie ♥

failarn

Ååå, jag svimmade första gången de skulle ta blod. Duuuktigt. Det skumma var att hon inte ens hade börjat och så svartnade det ändå för ögonen. FAIL. Ungefär så rädd är jag för blod.

De tre övriga gångerna fick jag ligga på en säng medan hon tog blodet, då gick det bra.

Känner mig svimfärdig av att tänka på det. Huu! Det är något i huvudet som blir tungt när jag tänker på det och så blir jag yr. Jag h-a-t-a-r blod.

Jag är alldeles ihopplåstrad, haha. Som en trasdocka, grymt fult. Men det är över! AAAH! YEY. Nu blir det inget mer förrän jag är 19 (om provresultaten är bra, hoppas!).

/ Emelie ♥


hemma för tillfället

Nu är röntgen avklarad, ska tillbaka 12:50 för att ge blod. Då ska de ta blod, sedan 20 minuters paus, ta blod, 20 minuters paus o.s.v. fyra gånger. Kul.

Sitter alltså här med min kanyl (eller "flygplan" som de sa när jag var liten) i armen. Usch. Usch. USCH. Jag fick TVÅ kanyler den här gången! Ja, du hörde (läste) rätt. Jag hade ett emlaplåster i vänster armveck och ett på ovansidan av vänstra handen. Först satte hon en i vänstra amvecket, det gjorde inte alls särskilt ont. Sedan skulle hon sätta i en i handen, och jag har så kalla händer (ca -2 grader skulle jag gissa, höhö) så fick hon värma dem med värmekuddar ett tag innan hon kunde hitta blodkärlen. Men när hon satte i den och jag hade den i handen gick något snett och hon satt och försökte få in den. Det gjorde ont. Jag bet mig själv ashårt i läppen. Det gjorde också ont. "Nä, nu sprack kärlet" sa hon och jag var alldeles svimfärdig. Jag kommer få ett blåmärke där. När jag satte mig upp var huvudet tungt och jag hörde inte så mycket.

Hon tog en mindre kanyl och skulle sätta in den, men på det stället var jag knappt bedövad alls. Det gjorde så ont, jag ville böla jättehögt. Hon tog ut den efter en stund och sa att vi skulle sätta snabbplåster på höger armveck/hand och prova där. Då var jag på väg att svimma, men pappa gick ner till kafeterian och köpte en plopp till mig för att jag skulle få i mig lite socker.

Efter en halvtimme satte hon i den andra, och det gjorde lite ondare än på vänster eftersom att det inte var lika bedövat, men det var helt okej jämfört med innan.

På röntgen tryckte de in en massa grejer i kanylen, vatten, något som fick njurarna att synas, något som gjorde så att blåsan fylldes skitsnabbt, och något sådant där koksalt. När han tryckte in vatten blev det kallt i handlederna och jag fick lust att sprattla och skrika på hjälp, men det gjorde jag inte. Jag låg ju i röntgenmaskinen, duh. Det började klia överallt eftersom att jag inte kunde röra på armarna, de låg på britsar på båda sidor om röntgenmaskinen, så jag låg som Jesus på korset. Lite förnedrande.

Det började göra skitont i vänster sida, där vänstra njuren sitter. Det var ju där jag opererades. Grymt läskigt att känna det igen.Röntgenkillen tog bort kanylen i vänstra armvecket efteråt. Nu har jag bara en i andra armvecket, det känns lite obehagligt att ha det hemma.Där blir det blåmärke. RIP min hand.Där under sitter kanylen......som ser ut såhär. Jag laddade upp bilden i litet format om någon inte vill se blodet som syns inuti... jag vet att jag inte vill se det. Men OM ni nu skulle vilja se bilden stor så är det bara att klicka på den.

Nu ska jag käka makaroner och försöka att inte tänka på blodet. Alldeles för långt inlägg, haha.

/ Emelie ♥

08:30 - en tid att frukta?

Imorgon klockan 06:30 kommer mamma att väcka mig med något så festligt som emla-plåster. Can't wait alltså. Bedövningsplåster ftw!

Halv nio ska pappa och jag befinna oss på sjukhuset, och då antar jag att plåstrena ska tas av och så ska någon (förhoppningsvis den där überschysta sjuksköterskan som var där förra gången) köra in en nål i handen eller armväcket på mig. Sedan ska den sitta där! Resten av dagen! Jaaaaaa!

Och så har de säkert tänkt spruta in något jättefarligt i den där lilla ventilen, som... gift eller något. Eller koksaltlösning kanske, men ändå. Då känns armen sådär härligt äcklig och kall. Sedan ska jag behöva tvinga i mig jättemycket cola för att sedan läggas i en dödsmaskin (also known as "röntgenmanick") så att de ska kunna titta på alla mina inälvor, hihihi! Gulligt va?

Efter det ska de tömma mig på blod för att sedan skänka det till en drös vampyrer, woopsiedoo!

Nja, kanske inte riktigt så. Men jag försöker se fram emot det här, tänka att det ska bli mysigt med sjukhusdoft och väntrum med läskiga krukväxter.

Så. Imorgon. Det ska bli kul! Verkligen. Har sett fram emot det här i flera månader, nu äääntligen blir det av!/ Emelie ♥

liknande videoklipp

Varför är den här videon med på "liknande videoklipp" på min Wilma-video? Visst, den heter också "Wilma", men ändå? Konstigt.

Btw, snygg spaderdräkt hon har.

Här är Wilmavideon. "WILMA BIT MEEE!"/ Emelie ♥

höhö

Ja, jag har gjort om. Ja, det blev galet rosa.

Headern är faktiskt gjord av den här bilden:

Meeeen jag föredrar den redigerade versionen faktiskt.

/ Emelie ♥


jag hatar att detta fält måste fyllas i

Jag har inget att skriva om, trist va? Eller jo! En sak.

Det här är min nya favoritlåt. Gustaf hatar den. Han är kass.

Och jag ska till sjukhuset på torsdag, inget jag ser fram emot.

/ Emelie ♥


gustaf bjuder på musik idag/ Emelie ♥

samuel fröler i spp-reklam

Jag tittade nyss på Schulman Show på aftonbladet.se och där tog han upp en väldigt rolig sak: reklamen för SPP med Samuel Fröler. Jag har bara tyckt att den har varit grymt irriterande, men nu tog han upp allt roligt med reklamen.

- Frölers huvud ser ut att sitta löst.
- Han använder alldeles för många konstpauser.
- Pannan är rynkad på ett ytterst roligt bekymrat sätt.

Han snackar om... ja. Någonting som låter viktigt. Man kan höra orden "Strindberg", "relativt" och "absolut" så det handlar väl om pensioner då. Såklaaart, duh.

Här är denna underliga reklam.

Och här är SCHUUULMAN SHOW! Han är för cool.

 

Hoppa fram till 24:30 för att se delen om SPP-reklamen om ni inte orkar titta på hela.

/ Emelie ♥


hej

Jag har inte orkat blogga. Tyvärr. Har mått sådär de senaste dagarna, men det är helt okej nu!

Idag ska vi hem till mormor och morfar och så...

Äh, jag har ingenting att skriva om, haha. Det blir bara dåligt att tvinga fram det. Får se när jag får tillbaka bloggsuget./ Emelie ♥

snö

När jag kom hem tog jag kameran och gick ut igen.

Det var inte soligt = inte så fina bilder.

Om någon undrar så är det där en glödlampa som hängde i granen på gården.

Mina händer frös till is. Huuuuuu.

Idag var det stora snöberget på gräsmattan borta. Eller, borta var den väl inte, men den hade fallit isär och blivit till många små berg. Och stigen var borta. Jag fick klättra. Jag ramlade inte i alla fall, det hade blivit jobbigt.

/ Emelie ♥


kakparty

Mamma hade köpt chokladmuffins fyllda med vanlijkräm och "vanliga kakor", det stod till och med så på förpackningen! Det tyckte jag lät tråkigt. Så jag tog fram pyntgelén.

TADAAAM! (Jag råkade kladda lite på ena kakan)

Här är muffinen. Muffinsen? The muffin? Jag vet inte vad man säger. Den såkallade vaniljkrämen smakade inte något. Synd.

/ Emelie ♥


ooops

Vår NO-lärare gav oss adressen till en sida där man kunde ta reda på hur stort ens "carbon footprint" är. Den tog reda på hur många planeter vi skulle behöva om alla levde som mig.Jag har en känlsa av att det där inte var så bra.

Klicka HÄR för att göra testet.

/ Emelie ♥

kaktus

Idag var det skola. Första gången på tre veckor, kändes helskumt att gå dit imorse. Berodde dels på att det var ett gigantiskt berg av snö i vägen på gräsmattan jag brukar gå över, som aldrig brukar vara där annars... det kändes helt klart skumt. Som tur var fanns det en jättesmal upptrampad stig på sidan om, annars hade det blivit bergsklättring för min del.

Jag har inte lärt mig något idag. Eller jo! Eller nej förresten. Bara lite om hur man söker in till gymnasiet, vi fick våra inloggningar idag. Och så upptäckte jag hur användbara glasögonen blev när jag skulle titta på tavlan.
Mycket bättre!

Jag vill fota något. Så fort jag tittade ut genom fönstret i skolan idag såg jag genast saker som var fiiina. Så fort jag ser något fint kliar det i fingrarna.Jag vill tillbaka till sooolen! Nu när jag har varit i skolan känns det som att jag aldrig var där. Tråkigt.

/ Emelie ♥

wij

Hittade den här videon som jag råkade filma på Wij trädgårdar i somras, hehe. Jag blev fascinerad över att det fanns sådana där händer (precis som på framsidan av Twilight, duuh) där så Gustaf la i något som (inte alls) liknade ett äpple och så skulle jag ta kort. Inte lyckat.

När jag säger "nej!" tror han att jag menar att han inte ska lägga i grejen i händerna och säger "mäh!". Kul./ Emelie ♥


mamma, mamma, mamma

Höhöhö, hennes svar på min fråga i förra inlägget.

/ Emelie ♥


bilder från mammas kamera

Jag med en överdrivet glad min (6 på morgonen) på flygplatsen. Gustaf sitter till vänster om mig och ser... skum ut.Gustaf ville inte alls vara med på bild. Därför skuttade jag in, skitglad.Jag och pappa på delfinbåten.

Gustaf i het nyårsfrippa.Jag äter något potatisliknande i partyhatt.Mammas nyårdrink. Den ar skitsnygg, men smakade äckligt (enligt mig då. Jag fick smaka och jag hatar smaken av alkohol, det smakar verkligen skit). Pappas var godare, han hade en sådan där Bloody Mary med tomatjuice. Både jag och pappa älskar tomatgrejer.Smygfotad av mamma.Gustaf och jag spelar biljard. Jag har de gula kulorna och Gustaf har de röda, och jag måste säga att det ser ut som att det är fler röda kvar, hehehe.Öhm, jag fotar något. På en trappa. Och mitt hår står åt alla håll, höhö.Jag och pappa badar i havet. Kolla tjejen på madrassen, vajert.

Hahahahhahaha. Mamma hade lagt upp en hemsk bild på facebook som togs precis innan den här. Den kommer inte läggas upp här.Och så avslutar vi med den vackra bilden på stranden! Mindreåriga rekommenderas starkt att inte titta åt vänster av bilden, höhöhööhöhöh. Undrar om mamma visste att hon fick med det där? Jag måste fråga. Svaret kan vara intressant.

/ Emelie ♥


min nya idol

Shane Dawson. Störd/barnslig/grymt äcklig humor. Asroligt.

/ Emelie ♥


jag vet inte alltså...

Jag gjorde en header. Jag satte in headern. Jag tyckte det såg tråkigt ut.

Ska jag behålla min header, använda headern på bilden nedanför eller göra en helt ny?

Jag vet inte.

/ Emelie ♥


det här är nog min favoritlåt ändå, om jag måste välja

...men så är ju Green Day jäkligt bra också. Återigen måste jag länka den nya versionen av 21 Guns. Klicka HÄR.

/ Emelie ♥


jag är så glad, för jag är nöjdNOSTALGI! På hög nivå!

Jag kommer ihåg någon gång på lågstadiet, vi skulle få se några live som hette "Anders och Putte" och jag trodde föstås att det skulle bli något riktigt kasst som vanligt. Men så blev det inte. Istället kom de här två upp på scenen. Lycka alltså, höhö. Jag blir alltid helt till mig när jag ser en kändis, även då blev jag det. När vi var i Stockholm hade vi kändisspaning. Pappa såg Sarah Sommerfeldt och sedan såg vi Anna Sahlin på Centralstationen också. Och jag såg Peter Jöback på en affisch.

/ Emelie ♥

stolt

Kolla, kolla, kolla!!! Jag har nyss byggt ett hus på The sims 3! Sjukt nöjd. Alla hus jag har byggt förrut har bara sett fuckade ut, men det här blev bra. Det är ganska svårt att bygga hus på sims 3, jag tycker det är lättare på sims 2.

Å, största tönten. Men det hade gjort ont att inte visa upp det.

/ Emelie ♥


nm

New moon var såklart världsbäst den här gången också. Dock tråkigare när man visste vad som skulle hända, men ändå bra!

När vi skulle köpa godis försökte jag ta godis ur en låda som var stängd. Sofia och Frida fick ju skratta i alla fall, om man ska se det positiva i det. Kul att träffa dem igen! Har saknat dem.

Slutsats: genomskinliga plastlock på godislådorna = inte bra.

/ Emelie ♥


the extremely mysterious mr gnome

VEM är det?! The sims 3:s facebooksida snackar hela tiden om denna gnome-snubben.

Jag vill veta.

/ Emelie ♥


CARAMEL PUDDING!

Nu räcker det med inlägg för idag! Bio snart, ihihihi.

/ Emelie ♥


här är då bobby som jag berättade omNej, han sjunger inte alls falskt.

/ Emelie ♥

mamma blåser serpentiner på pappa

Den här videon är skön./ Emelie ♥

nyårsafton

Jag har videos också... men nu blir det bara bilder.

Fräknig.seFråga inte ens om Kissie-plutet.

Hmmmm. En bild på fyrerkeriet, riktigt misslyckat, höhö. Men orkade inte ta så många kort på raketerna.

Återkommer med videos, hehe.

/ Emelie ♥


värmebilder

Gustaf gör bomben! Retardbild alltså./ Emelie ♥


ögon av glas

Idag gick jag och mamma till Specsavers och hämtade mina brills. Jag ser mycket tydligare med glasögonen, konturer ser inte lika suddiga ut och färgerna blir starkare. Mycket bättre än innan!

Tjejen på Specsavers fick böja bågarna rejält. Mitt huvud är tydligen pyttelitet, hehe.

Halv tio ska jag, Sofia och Frida se New Moon! Åååå, vad kul att se den igen, jag har nästan glömt hur bra den var!

Jag har spelat sims idag också. Och det är skitkallt ute, jag dog nästan när vi gick och hämtade glasögonen. Huuuu!/ Emelie ♥

tomtar i solen ser bara fel ut

/ Emelie ♥


kolla stället jag viiiiiiiill booooooo pååååååååå!

Mogán hette visst den lilla gulliga staden./ Emelie ♥


isbjörnsarslekallt

Efter en lång dag är vi äntligen hemma. Äntligen. Det lät väldigt fel. Jag har ju inte direkt längtat.

När vi gick av flygplanet blåste det svinkallt och då ville jag hoppa på planet igen och åka tillbaka till solen. Det var heeeelt sjukt kallt! Jag lider med alla som har fått stå ut här hemma!

Wilma blev i alla fall glad. Fast hon ser ut som att hon har bott på gatan i två veckor, hennes päls var alldeles raggig. Kattskrället. Men nu är hon glad när alla har kommit hem!

Vi svängde in på Max när vi kom till Gävle. Det har inte blivit någon ordentlig mat idag. Först macka på hotellet (där det var 25 grader och sol imorse vill jag be om att få tala om... det blev ett rejält miljöombyte!) och sedan chips och choklad på flygplatsen. Sedan världens vidrigaste mat på planet, uuuuh! Maten smakar antingen ingenting eller också smakar den gammal raggsocka. Idag var det raggsockan som serverades. Alltså smakade maxmaten extremt gott.

Nu ska jag spela... sims!!! ÅÅÅÅÅÅH vad friggin askul! (nördjävel)

/ Emelie ♥


positiva tankar

Jag åker hem imorgon. Jag vill inte! Jag vill inte alls. Jag vill vara kvar här, solen skiner varje dag. I två hela veckor har det varit varmt och soligt, varenda liten dag. Och nu ska jag hem till Sverige. Det innebär att jag måste börja ha vantar igen. Och jacka. Man kan ju liksom inte glida runt i bikini och shorts hemma, nej nej nej, det blir mössa och vantar istället. Kräks.

+ med att komma hem...

+ Jag får sova med riktigt täcke i en bekväm säng.
Det gör man inte här. Här har man ett tunt lakan och ovanpå det har man en filt. Jag har gett upp det där med lakanet, det bara knölar till sig och är ivägen. Jag har BARA filten. Inte skönt. Jag har i alla fall den skönaste madrassen, de andra sover på tegelstensliknande madrasser. Mindre skönt.

+ Träffa alla igen. Jag saknar tjejorna.

+ Spela sims... det är ett sjukt beroende jag har. Jag fick abstinens för några dagar sedan, det har bara växt. Jag har problem.

- med att komma hem...

- Det kommer vara kallt, snöigt och rent förjävligt. Uuuuusch! Jag dör x2000!

- Jag måste ha varma kläder. Drygt.

- SKOLA. AAAH. BORT!

- Vi har ingen pool hemma. Jäkligt tråkigt. Jag ska be mamma och pappa att skaffa en till vår balkong. Det vore något det.


Fler cons än pros. Mamma och pappa snackar om att hyra hus någonstans utomlands i sommar. Några veckor. Åååååh, vad skönt det vore! Svensk sommar är ju bara skit ändå, det har inte varit en solig sommar på flera år.

/ Emelie ♥

ulf

Gustaf och jag tog coolaste bilderna i webkameran, men det gar inte att ladda upp dem. Jäkla skit! Snyggaste bilderna i alla fall.

Skitsamma.

Idag har vi slappat vid poolen, tjolahopp, puss på stjärten! Gustaf hälsar att han inte har tid för en massa havarde. Nu ska jag gå, adjö.

Imorgon är sista dagen här. Snyft och bröl.

/ Emelie

brööl

Jag har spenderat dagen i en bil högt uppe i bergen.

Vi hyrde en bil och tänkte åka runt lite. Vi åkte till någon by och dumt nog kommer jag inte ihåg vad den hette. Jag och mitt minne kommer inte alls överrens. Byn var i alla fall jättefin! Sedan åkte vi upp i bergen och jag ville gråta för att det var så högt. Jag hatar höjder.

Sedan åkte vi till hotellet där vi blev erbjudna medlemskap för 207 000 kronor första dagen. Där åt vi mjukglass, mmmmmmmmmmmmmm.

Det är middag om en halvtimme... jag har 21 minuter kvar på datorn. Jag ska läsa bloggar, hehehehehe.

/ Emelie ♥


poolomradet


delfinspaningPuh, det där tog lang tid.

/ Emelie

2010

Nämen goddag. Här sitter jag och väntar på att det ska bli sol. Just nu är det lite mulet, men jag hoppas att det spricker upp snart.

Igår var det ju nyårsafton. Jag har filmat hur mycket som helst, men bara med mammas kamera (min har så jäkla dålig kvalitet) så jag kan inte ladda upp dem. Jag tror jag har klurat ut hur man laddar över videos till den här datorn så jag har skickat Gustaf till rummet för att hämta min kamera så jag kan ladda upp. Det kommer säkert ta flera år, men det kan det vara värt.

Eftersom att vårt hotell ligger allra högst upp på berget såg vi alla fyrverkerier över puerto rico igår. Det var fint!

Vaknade imorse av spyljud. Alltid lika härligt. Pappa spydde, vet inte varför. Nu mår han bättre i alla fall, man får väl hoppas att det inte är något som smittar.

/ Emelie ♥


RSS 2.0