fina människor som hänger här på bloggy


Det borde vi verkligen. Titta bara på oss, vad fina vi är tillsammans. Match made in heaven baby.

 


 

 

 

 

Tyckte denna kommentaren var väldigt rolig. Jag finns här för dig i dina förvirrade tider Martin, jag guidar dig genom mörkret and what not. Och jag vet inte heller hur du hamnade här, men du är väldigt välkommen ändå.

 

Nu borde jag gå och lägga mig. Har en tidig morgon och tråkig skoldag framför mig. CARPE DIEM ELLER VAD.


le cinnamon challengeNågot av det roligaste som finns är att titta på videos på folk som gör cinnamon challenge. Herregud. Vad är luft.

idag har jag

 • Intervjuat en gosse i Gefle IF och halvt förlorat talförmågan. *Kär* skoja. Nästan.
 • Bakat kladdmuffins.
 • Legat i soffan och gosat på Wilmus.
Dessutom har jag värsta fuldagen idag. Om ni undrade.


do you live in narnia?

Jag är så trött efter den här helgen. Helvete. Imorgon börjar jag halv nio och slutar tjugo över nio. Klart värt att gå dit. ELLER.

Sitter och lyssnar på The Ricky Gervais Show och jag tror att jag är kär i Karl Pilkington. Har utvecklat ett beroende. Jag kan inte hantera skrattanfallen när jag lyssnar på honom prata. Han är så underbar, bäst i hela världen, jag är fisken och han är vattnet, han är luften och jag är... människan. Jag slutar skriva nu. Lyssna på det här.


story of my life


jobbigaste lördagen i livet nånsin

Idag har varit en sån hemsk, tråkig, rolig, äcklig bajsdag. Allt var ka0z på filminspelningen och ena sekunden skrattade jag som en psykopat för att nästa sekund vilja brista ut i storgråt. Bara tanken på att vi ska filma igen imorgon får mig att vilja cut bitches.

Förövrigt så tror jag aldrig att det har varit så mycket folk/saker i mitt rum på samma gång förut någonsin. Ka0z.

 

 

 

 

 

Känner att de här bilderna summerar min dag rätt bra.


hej mina fredagsponnysar

Sitter här med Matildus och känner mig antastad efter filmen vi såg på sjuan. För det första trodde vi att det bara skulle vara vi och en till, men så glider vi in fem minuter försenade och det sitter 100 miljoner människor där inne. För det andra så insåg vi inte att filmen vi skulle se var en "erotisk thriller". Halva filmen bestod av sexscener, och minst nio tiondelar av filmen bestod av tuttar, tuttar och tuttar. Inte konstigt att nästan hela salen var fylld.


Detta kommer att jaga mig i mina drömmar.

kult med helg

Fullspäckad dag idag. Fullspäckad helg. Vi ska filma på rörlig bilden hela helgen och jag är jätteotaggad. Ska iväg med Matilda efter skolan och köpa in en massa rekvesita, och vår lärare ska köpa in en "sexig vampyrklänning" på second hand. Är så extremt nyfiken på vad han kommer att ha köpt för något. Se vad hans tolkning av sexig vampyrklänning är liksom.

Sen ska jag och Matildus på bio ikväll. Vi får gå gratis på sjuan ba för att vi har rörlig bild (och för att vi är köngliga) och det var vi och EN till som hade bokat biljetter. Det blir intressant att se för det är för en. Föreställer mig någon med små runda glasögon och lång rock av någon anledning. Lovar att uppdatera er om det.

Efter det ska vi hem till mig och sova och göra i ordning mitt rum för alla som kommer dit imorgon bitti. Vi ska filma en scen i mitt rum. Lyckat. Får försöka klämma in alla kameror och människor och skådespelare på något sätt, även om det antagligen kommer att sluta med att alla ligger ovanpå varandra och gråter för ingen får plats.

Jag och Matilda imorgon bitti.

party hardGodnatt.

listjevel

1. Hur gammal är du om fem år? 22. Helvete.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Alla människor i skolan.

3. Hur lång är du? JAG VET INTE, HERREGUD VEM ÄR JAG.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Little Miss Sunshine ♥♥♥

5. Vem ringde du senast? Martina.

6. Vem ringde dig senast? Mor min.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? KÄMPA!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Så gifta som man kan bli.

10. När såg du senast din mamma? Några minuter sedan. Hon gav mig en bit falukorv. Det uppskattades.

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna.

12. När vaknade du i dag? Runt sju, kill me.

13. Vilken är din favoritjulsång? JAAAAAAG SÅG MAMMA KYSSA TOMTEN JAAAAAG.

14. Vilken är din favoritplats? Någonstans där jag inte behöver en tjockjacka och där jag är med människor som är fina och snälla. Och där det finns wi-fi.

15. Vilken plats föredrar du minst? I den där röntgenmaskinen de brukade lägga mig i på sjukhuset medan de gav mig någon slags spruta som gör så att allt kiss ba kommer och terroriserar blåsan, men man får inte resa sig upp och därför gör det så ont att man bara kan ligga där och grina som ett offer. Fan. Jag lovar att man aldrig har varit kissnödig förrän de testar njuren på en.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis inte här. Kanske att jag kommer vara skitrik och glad och jobba med något jättekul.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Jag är fearless på natten bitches.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Detta.

 

 

19. Hur stor är din säng? Ungefär som en jättestor tallrik.

20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar en.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det enda sättet att sova rätt är att täcka hela kroppen med superlim och rulla runt i fjädrar.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Detta kan vara den tråkigaste frågan i hela världen. Jag bryr mig inte ens om hur många kuddar jag har, varför skulle ni?

23. Hur många landskap har du bott i? Gästrikland in my heart. Ne.

24. Vilka städer har du bott i? Gävle.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.

26. Är du social? HAHA nej.

27. Vilken är din favoritglass? Kräks på glass.

28. Vilken är din favoritefterrätt? Cheesecake, åååååh.

29. Tycker du om kinamat? Man har inte levt förrän man har provat kyckling panang på Bong Mai.

30. Tycker du om kaffe? Smakar skit.

31. Vad dricker du till frukost? Äter inte frukost för jag e så hardcore.

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster. Av någon anledning. Sparar rum för all luft som ligger på andra sidan.

33. Kan du spela poker? Bäzt på det.

34. Tycker du om att mysa/kela? Jag behöver mitt space.

35. Är du en beroendemänniska? ALLTSÅ VAD BETYDER DET ENS.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ne.

37. Vill du ha barn? Bara om den inte bajsar.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska räknas väl inte.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, tack gode gud.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet havet havet havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat.

42. Äger du dyrbara smycken? Ne.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Top model. HELT UTAN SARKASM FAKTISKT.

44. Kan du rulla med tungan?

 


45. Vem är den roligaste människan du känner? Mamma.

46. Sover du med gosedjur? HAHAHAHAHAHA.

47. Vad har du för ringsignal? Den där iphonesignalen eftersom jag är efterbliven och inte kan lägga in egen musik.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En bok. Åh vad intressant.

50. Flirtar du mycket? Ja, det är det jag lever för.


internet är fint

Sitter i skolan och har graf och helt plötsligt lägger internet av. Min första reaktion var att skrika COME BACK som Rose i Titanic, men det kändes olämpligt. Ni vill inte vara på media när internet inte funkar. Alla gråter och IT-teknikern måste springa runt och laga saker innan abstinensbesvären kickar in och alla sätter sig och gungar i hörnen.

Vi gör en tidning full med våra arbeten som vi har gjort i graf A och man ska skriva allt man har lärt sig. Jag ba "det var svårt att använda illustrator i början, men ju mer jag jobbade i programmet desto mer lärde jag mig." Så med andra ord är himlen blå och gräset grönt.

Jag skrev det här innan lunch, men min mobil vägrade publicera det. Nu har internet kommit tillbaka, och så fort någon skrek INTERNET FUNKAR så slängde sig alla över datorerna och satt återigen tysta. Åh media.


the leaves may fall but the trees stay tall

Jaså, jaha ja Emelie. Du har ändrat bloggen ser jag. Ja så är det. Är det samma coola blogg som förut? Ja det kan du ge dig på din jevel.

Jag är hungrig, trött och hungrig. Och hungrig. Därför ska jag äta brö å sen ska jag sova. Tänkte säga att jag längtar till helgen för då ska jag sova som en sten, men sen kom jag på att jag inte har någon helg denna veckan för vi ska filma både lördag och söndag. Åh vad trevligt va. Ingen sovmorgon på två veckor till HAHAHA nej men seriöst döda mig.


Och så avslutar vi med en bild på mitt nya naglack som jag lurvar extremt mycket och ett godnatt.

du å jag gordon

Mina hörlurar som jag fick till min iphone har gått sönder. Jag skyller detta på Wilma som misstog dem för snacks en gång och mumsade sönder sladden. De funkar fortfarande att lyssna på musik med, det är bara det att var tionde sekund sätts Siri igång av sig själv. Hon ba VAD VILL DU trots att jag inte ens frågat om hjälp. Det slutar oftast med att jag skriker BITCH till henne och hon ba ASK NICELY. That bitch.

Annars då? Jo, på gympan spelade vi badminton och helt plötsligt sätter läraren på dubstep. Man måste ju älska 2000-talet. Det kändes som att robotarna skulle komma springandes vilken sekund som helst. I alla fall så fick jag beröm av gympaläraren, för första gången någonsin. För mig har gympan aldrig inneburit beröm utan snarare "vad håller du på med" så efter detta känns det äntligen helt rätt att satsa fullt ut på min badmintonkarriär. Eller.

Jag klar här så nu ska jag titta på Hell's Kitchen. Det är något med Gordon Ramsay och hans sätt att förolämpa alla omkring sig som roar mig alldeles för mycket.


att vara litenFestade rätt hårt redan 1998.fint hår


Hittade nyss denna bilden på min dator. Liksom. Va. Önskar att jag mindes i vilket syfte denna togs, men jag vet verkligen inte. Var antagligen nyvaken och fick en rolig idé och sen visade det sig att jag bara var konstig. Jag har ett svagt minne av att det är ett par utrivna sidor ur Twilight jag håller i, men VARFÖR.

Idag slutade jag klockan tolv och det var så skönt så jag ville nästan grina lite. Köpte en yoghurt och gick hem och tittade på Biggest Losers och myste över att jag inte behöver vara med i det programmet än. Ge mig 10 år.

Snart ska jag hem till mormor och morfar och ägna mig åt matätande. Det ska bli fint. Hejdå kissemissar.

i'm a fan of anything that tries to replace actual human contact


Detta är lunchen vi fick i skolan idag. Jag tror att Sodhexo tror att det är en kennel de serverar mat till, inte en gymnasieskola. Jag vet inte hur ni gör hemma hos er, men jag har aldrig varit med om att någon i min familj har föreslagit att vi ska öppna en burk Whiskas att mumsa på till middag. Någonstans i världen skriker sig Gordon Ramsay hes över denna klumpiga sörja.

I alla fall så är jag jättetrött. Som vanligt. Och jag har ont i huvudet. Också som vanligt. Dock att jag ska ha APU imorgon och vi ska bara redigera och gå hem sen, vilket ska bli helt underbart. Längtar redan till hemgången. Mmmm.

ahahahaha aj mitt liv


don't let the bullies set the rulesÅh Ola Salo. Åh åh åh.

you should consider modeling


the next big thing


Ååå, jag har köpt The Next Big Thing från Pendulo som har gjort Runaway och jag ba vet att det kommer vara jättebra, så nu ska jag spela och dricka hallonyoghurt. Party party, woop woop. Någon borde mörda woop woop. Pinsammaste uttrycket.

Ha så kul på era lördagsfezter era partyanimals.

Puss.

dwayne


nawwwNämen hej Kim från Viasat Support, vad trevligt att du har googlat fram min blogg. Den kommer helt säkert att förgylla dina dagar nu när du självklart kommer att börja läsa den regelbundet.

All cred borde väl egentligen riktas mot reklammusik.se men tack för att ni spelade en väldigt bra låt i er reklam. Ni e fezt hezt bezt i tezt.

Gillar förresten att du kallar mig för "ni". Som en kunglighet liksom. Alla andra borde också göra det, allt vore så mycket roligare då. Skall även skaffa mig en krona och mantel.

Mvh Emelie.
Superbloggare.

.


indeed it is

Hejsan kissekatter. Jag är lycklig just nu för jag har äntligen hittat en låt som jag har letat efter i evigheter. Har ni hört låten i viasat film-reklamen? DEN ÄR DÖBRA. Och nu har jag hittat den. Och det gjorde mig så lycklig att jag kände för att blogga. Så ni kan tacka den låten för detta fina inlägget.

Vad har hänt idag då? Jag har haft historia för första gången på två år. Fått fler tumblr-följare än facebookvänner. Haha. Vad säger det om mig egentligen. Cool tjej eller. Ja. Vi säger så.

Mer då? Vet inte. Inte mycket mer värt att nämna. Jag kände bara för att blogga trots att jag inte har mycket att blogga om. Men nog om mig nu. HUR MÅR NI?


37


Idag skickade mamma den här bilden till mig. Gud välsigne min mamma. Detta betyder även 37 dagar till sportlov SÅ DANSA ALLIHOPA.
Här ska vi bo. Önskar att de hade kunnat göra bilden lite suddigare. Blir bländad av skarpheten.


För två år sedan var vi på Gran Canaria och då åkte vi till Puerto de Mogan, som är stället vi ska åka till nu, så här är en massa bilder därifrån eftersom jag var dryg och fotade allt.

 

 

 

 

 

Vi spolar framåt i tiden, shall we?


emelies guide till en fin dag

 1. Vakna jättetrött och helt på fel sida.
 2. Halka på isen på väg till bussen och skrapa upp halva handen.
 3. Missa bussen med två sekunder pga halkning från helvetet.
 4. Kom fem minuter försent med handikappad hand och extrem huvudvärk i HALVA huvudet som du är helt säker på beror på en livsfarlig hjärntumör som växt fram de senaste dagarna.
 5. Få reda på att det är skridskoåkning på gympan.
 6. Ha matte B och tänk "mu?" hela tiden.
 7. Åk skridskor och försök att för hundrade gången i hela ditt liv åka baklänges/göra hockeystopp utan att lyckas med någonting för att världen hatar dig.
 8. Fråga din pappa vad det blir för mat och få svaret "din mamma."
 9. Ta bild i photobooth som representerar ditt sinnestillstånd.

 


oh lyfe

JAG ÄR SÅ TRÖTT kill me. Jag vill inte ha äckelsamhällskunskap. Jag vill inte gå till skolan. Jag vill inte att allt ska vara grått. Jag vill inte ha ont i huvudet. Jag vill inte vara arg. Jag vill fly landet. Jag vill göra något roligt. Jag vill skratta tills jag får ont i magen. Jag vill kunna hantera IQ-berövade fanskap som poppar upp i min omgivning då och då OCH SÅ VIDARE OCH ALLT SÅNT DÄR SKIT ASDFGHJKSDFGHJU.

 

UPPSKATTA VARDAGEN VAR DET JA. Fanhelvete.


weird, innit


I'd rather be a blind moth

Har någon av er sett An Idiot Abroad med Karl Pilkington? Han är min favoritperson i hela världen. Så fin. Önskar att han kunde bo hemma hos mig och påpeka hur dumt allt är hela tiden. Skulle älska det.

 

Här är Karls dagbok. Jag vet att den är lång, men den är så värd det. Dör verkligen.

 


welcome to the internet, i'll be your guide


klicka på bilden, titta på videon

Titta ända till slutet för det är så värt det. Dog verkligen. Det fulaste är att jag har det här spelet och planerar att prova detta.


13

Är lite vild ikväll och feztar loss med kinamat, choklad och chips. Mamma och pappa är inte hemma och Gustaf gömmer sig i sin håla så jag sitter i vardagsrummet och ba röjer för mig själv.

Idag har jag varit ledig och därför har jag helt glömt bort omvärlden och läst Catching Fire. Hunger Games ♥♥♥ Har blivit lite kär i Gale också, kan inte låta bli. Han är bara så fin i mitt huvud. Jobbigt det där, när man får kontroll över allt själv. Då drömmer man gärna ihop en helt perfekt människa och sen verkar alla andra värdelösa i jämförelse. Jag hoppas bara att filmen inte förstör allt det där när den kommer ut. Då kommer jag bli arg.


 

Och för att avsluta detta vill jag bara visa hur vacker jag är.


i want to hug and kiss yet at the same time murder everyone

JAG ÄR LEDIG IMORGON ♥♥♥ och det känns underbart.

Vad har jag gjort idag då? Varit i skolan. Ätit på Max istället för mattanternas lax. Fått MVG i engelska B. Tittat på Vem Vet Mest med Gustaf och skrikit ut alla svaren så högt som möjligt innan de på teven. Gosat ner Wilma under täcket och gjort en koja åt henne som hon ligger och snarkar i.

Nu ska jag gå och göra en macka och försöka att inte väcka hela huset. Sen ska jag sova.

Nu när ni har läst klart detta vill jag att ni klickar på den här länken och tittar på videon. För honom hade jag tänkt att gifta mig med och så.


VAVAVAVAVA

JAG KLARADE MATTEPROVET. JAG KLARADE DET. IGEN.

Känns så bäst. Blev jätteförvånad, förväntade mig att hon skulle ta fram värsta IG-provet åt mig, men hon ba JA DU VAR SÅ DUKTIG SÅ DU KAN GÅ NU och jag ba YEEEEEEAH så nu sitter jag forever alone i datorsalen. Alltså tänk om jag klarar matte B. Åååå. Längtar till sommarlovet. I trean behöver jag aldrig mer ha matte eller gympa. Nästa lektion är gympa men lovhjärnan glömde att packa kläderna imorse så jag får sitta och glo när de andra blir fit istället. Har inte så mycket emot det faktiskt.

Nu fick jag slut på saker att skriva. Nu har jag inget att göra. Guva tråkigt. Hejdå.

Hittade de här bilderna på mig och Matilda. Förstår inte hur vi blev så vackra och begåvade.

jag säger saker

Jag är så trött. Herregud jag kollapsar. Kunde inte sova igår kväll eftersom min dygnsrytm är helt fel. Somnade runt halv tre och vaknade halv sju imorse. Nice. Sen fick jag ett sms av min handledare och det visade sig att jag inte skulle börja förrän efter ett. Roligt. Hade kunnat sova några timmar till. Råkade dock somna på soffan runt tio när jag satt och tittade på Två Hungriga Italienare. MITT FAVORITPROGRAM. Nej. Sluta skrika. Jag är för trött.

På praktiken filmade vi GIFs träning. I minusgrader. Mina fötter frös till is. Vi blev tvugna att gå tillbaka till skolan för annars hade vi väl fått köldskador och dött ihjäl. Tog ett bad nyss bara för att tina och herregud. Det var det bästa jag gjort i hela mitt liv.

Något annat som är det bästa i hela mitt liv är denna tumblr. Var inne på den i skolan idag och höll på att dö av skratt och kände mig dum. Klart värt det.
P.S. guess what

Fattar inte att jag aldrig lär mig att hålla mig borta från P.S. I love you. DEN ÄR SÅ BRA men gud vad sorglig. Säger hela tiden till mig själv att jag inte ska börja gråta men så slutar det med att jag sitter och drunknar i tårar ändå. Samtidigt så hatar jag dem för att de är så kära. Blir extremt avundsjuk och vill slå allt, men annars är den underbar.

På tal om att vilja slå allt så har Wilma varit en bitch och bitit och rivit mina händer och armar så jag ser ut som en uppskuren skinka. Seriöst. Emokid. Gulligt.


orkar inte denna rolighet
Jag är för lat för att skriva så ni får bilder istället. SUCKS 2 B U HAHAHA.

vem ligger under täcket?


jesse eisenberg

 

 

Zad faze.


inser ni det

Skolan börjar på tisdag.


...


MÅSTE ANDAS I PÅSE. CALM SELF. VILL INTE. HYPERVENTILERAR.


Jag kommer inte kunna fungera som människa igen efter det här lovet. Jag har fullkomligt sjunkit ihop till en bekvämlighetsgegga som bara vill sova till klockan två och äta nudlar varje dag. Älskar det. This is the high life. Lite värme och en solstol på detta så skulle jag kunna fortsätta såhär ända tills jag blir en socialt missanpassad psykopat som börjar äta på sig själv. Då skulle jag kunna börja gå till skolan igen.

Men det kan ju bli kul. Kanske. Nej. Nej det kommer inte att bli kul.

MEN VET NI VAD SOM KOMMER BLI KUL. När jag tar studenten fyller min mamma 40 och då ska vi åka till New York. Längtar så mycket trots att jag är livrädd för att ta studenten för jag vet inte var jag kommer ta vägen, men det löser sig. Jag börjar med New York. Sen får vi se vad som händer.

 

 

Hej New York, jag älskar dig. Vet ni förresten hur pinsamt det är att gå runt och prata med sig själv bland folk? Rätt så pinsamt. I regret nothing.


varför är du så rolig för :Sallvarligt talat

VARFÖR ÄR JAG ALLTID PIGG PÅ NATTEN? Håller på och städar mitt rum nu för jag känner för det. Så. Mycket. Energi.


Jag just nu.

 

 

 

Jag imorgon bitti.

 


james franco

 

Kan inte beskriva hur mycket jag älskar detta.


saker som har hänt idag


Låg i soffan och tittade på teve med mamma, som kommer älska mig efter att ha lagt upp den här bilden.


 

Tyler Oakley gillade mitt foto på tumblr, I can't even.

 

 

 

Efter det hamnade jag i ninjastrid med några som muckade för mycket, fan passa er.


fungerar inte att skälla på mig själv

Det här är mina larm jag hade ställt idag. Tror ni jag gick upp den tiden eller? NÄEJ. NÄ. Tänk att det gjorde hon inte. Hatar mig, jag förstör allt.

Nu ska jag äta mat.

 


hittade inga kommentarer
KÄNNER NI SKILLNADEN

Det är ett nytt år nu. INGENTING har förändrats sen 2011. Sitter fortfarande här på arslet och gnäller på bloggen, precis som jag har gjort de senaste tre åren. Jag har ingen lust att börja träna, ta vara på livet osv. Istället tänker jag fortsätta vara lika fab som jag alltid är, ja.

Jag sov till halv tre idag och sen gick jag och köpte nudlar. Insåg precis vilket löjligt ord nudlar är. NUDLAR. HÖRRU DIN LILLA NUDEL.

Har jättesvårt att koncentrera mig på att skriva för min lavalampa har fuckat upp sig helt. Istället för att lavabubblor åker upp och ner har all lava klumpat ihop sig i mitten så det ser ut som att jag har ett konserverat alienfoster i mitt fönster.

Hur som haver. Ta det lugnt i 2012 nu kissekatter. Använd kondom. Och hjälm. Hejdå.


gott nytt år


RSS 2.0