varför?

Varför prenumererar jag på Kenzas blogg? Varför gör jag det? Hon skriver inte om en enda sak som jag är intresserad av. Jag orkar ju knappt läsa 40% av allt hon skriver... skor, mode, mtv, ännu mer skor. Zzzzzzz...

Ska sluta prenumerera på hennes blogg. Jag pallar inte längre.

/ Emelie ♥


ompa lompa

Dålig uppdatering idag, verkligen ledsen! Har knappt haft tid, först blev det ju marknad i Ockelbo (btw, kronprinsessan och en man av folket var INTE där, i alla fall såg inte jag dem) med mormor och morfar, mamma och Gustaf. Köpte bara godis, hittade ingenting intressant. Mest bara underliga typer med hår i näsan som var där. Jag såg en urgammal farbror som tog upp en rutig tygnäsduk ur fickan och snöt sig... uuh. Hur gammal är den näsduken? Minst femtio år gammal. Han kanske fick ärva den av någon generös släkting?

Sedan åkte vi till Hagsta och käkade lunch. Där tog knäppte och Gustaf en hel massa intressanta bilder.

På vägen hem i bilen ringde Linn och undrade vart jag var. Hon var ensam hemma och hade tråkigt. Hon kom hem till mig så vi satte oss vid datorn och nördade sims. Sedan gick vi till Hemköp och köpte lite smått och gott. Hemma hos henne gjorde vi lite nudelsoppa, chips och dipp, och så blev det melodifestivalen. Jag orkar inte ens berätta vad jag tycker om kvällens deltävling... fyfan säger jag bara.



Ja, här sitter vi i en kyrka och värmer våra frysta tår.


Mojfaj kom med på bild!


Tre ord - what...the...fuck?


Wow... våra föräldrar kan skatta sig lyckliga.


AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA! FYYYYYYYYFAN!


Ohmylord.


Paopaopao! Samuraigustaf.


Ahmen guuuuuuu.


Gustaf och en läskig clown som stod och böjde sig framåt.


Han var söt.


Jag har skägg och är allmänt schnygg.


Gustaf gjorde en Alexander Bard och satte på sig hög svart mössa som
såg ut som ridhjälm.


Linn mobilar.


Jag känner för att bjuda på mig själv idag. Varsågoda.


Förlåt Anna Skipper.


Ja. Det var min dag i korta... långa drag.

Nör jag kom in i mitt rum när jag kom hem från Linn så möttes jag av en obehaglig rökdoft. Nu har jag vädrat och det luktar inte längre rök. Tack som fan alla grannar! Som sagt - I'm living in a chimney!

/ Emelie ♥

mi padre es un bocadillo

Sí. Hay una día de español. Nu kan yo ej más español, pero yo ska försöka.

Idag har jag sovit läääääääänge. Till två. Det var nice! Är fortfarande riktigt trött även fast jag har sovit hur många timmar som helst. Det är kasst.

Imorgon ska mamma, Gustaf, mormor och morfar till marknad i Ockelbo. Jag får se om jag följer med, det brukar inte vara så kul att gå på marknad, särskilt inte när det är kallt ute. Men det kan ju vara lite mysigt att följa med också. Så jag får se... och så beror det ju såklart på hur tidigt de ska åka, hahaha... ha.

Min pappa sitter och tittar på ett "spännande" avsnitt av The Hills. Programmet har ingen handling, bara en massa barnsliga brats som glider runt och lyxar sig. Då och då uppstår "draman". Typ som att någon inte gillar en annans pojkvän och de måste bryta upp vänskapen. Ööh? Pappa tycker inte att det är bra för sin "image" så han står inte för att han gillar det.




/ Emelie ♥


svt.se

Efter mitt förra genialiska inlägg så har jag spelat barnspel inne på svt.se. Jag har bland annat spelat ett spel som heter änglakiss. Där kan man rita med lilla ängelns kiss. Något som gör mig oerhört upprörd är att ängelns kiss är blått när det landar i snön! Man kan ju inte lära små barn att kiss är blått!? Uscha buscha. 

Wow, jag har aldrig känt mig mer mogen!

Har bytt textfärg till svart nu istället för att ha grå, det blev så blekt. Grannarna dampar ovanför mitt huvud. Snart ska jag dampa tillbaka i deras golv. Jag ska slå med ett moppskaft. MOAHAHAHAHAHA.

/ Emelie ♥


hejsan svejsan lingongren

Ni måste gå in och spela en sak på svt.se. Skitkul, man garvar tills man dör. Klicka här förfan! Ni kommer till spelet Allt och lite till (Någon som kommer ihåg barnprgrammet? Jag älskar det!). Först laddar det och de flyger i små flygplan och så. Sedan kommer ni till deras snygga vardagsrum och så klickar ni på dörren längst till höger. Där bor en liten tuffing som heter RUUUUT. Hon har en manick i sitt rum som det är en döskalle på. Klicka på den. Sedan drar ni i spaken och så kommer ett argord ut. Det är det bästa spelet, och det mest mogna, jag har provat på länge!

Om ni tycker det är kul så kan ni ju gå tillbaka till vardagsrummet och klicka på den lilla klockan på väggen vid sofforna. När klockan kommer fram så klickar man på den lilla "dörren" på klockan. Där finns det tre spakar. Klicka på spaken högst upp och spaken i mitten. Sedan klickan på på den gula spaken som sitter på sidan av klockan. Se vad som kommer fram och njut!

Sedan kan man hålla på och klicka lite på lamporna också så att de tänds och släcks. Till slut blir det "tillfälligt avbrott". Hihi!

Idag blev det stan med Frida. :) Köpte en bok som verkade kul och ett par örhängen.

Nä, nu loggar jag in på utesidan... vi ses!

/ Emelie ♥


dagen i bild


Wow, mamma stod bakom Elvisgubben i kön på ica maxi.. hon är en
lyckost, han är ju het..!






Linn har bråttom för hon ska köpa godis. Sofia är till vänster, men väldigt
suddig.



Linn äter lunch.



Linns lunch.



Jag råkade pilla lite för mycket på en solros i plast så den gick sönder.



Linn och jag har likadana skor.



Ihihihihi, jag fick en bild på
Sofia!



Vi klarade 11/17 banor! Hur duktiga är inte vi?! :)

Jag lyckas aldrig få med Frida på kort! Jag förstår inte hur det går till!? Men imorgon ska vi gå på stan, då kanske jag kan få med en liten bild på henne?

Jag och Gustaf har spelat wii nu på kvällen när pappa har jobbat och mamma är ute med några gamla kompisar.




Först vann jag över honom i baseball och sedan i bowling, hihi. Han slog mig i golf i och för sig, men ändå. :)

/ Emelie ♥

pliktskyldig

Jag orkar ju egentligen inte blogga. Så varför gör jag det? Jag känner mig tvingad, så får det verkligen inte vara!

Alborgen med tre små flickor idag. Det var ju kul, bara det att jag fick jävligt ont i huvudet på slutet. Men nu har det släppt som tur är. Vi klarade 11 banor av 17, så det var ju rätt bra. Men vi fuskade lite på sista vi klarade, bondgårdsbanan. Man skulle ha en bulle (mönstrad boll) på en sån där bakspade, och få in den i ugnen (ett hål i väggen) och sedan dra ut den igen. Hela den där meningen lät helt fel såg jag nu. Hehe, få in en bulle i ugnen och dra ut den, HAHAHA. Pervigt. Sluta nu Emelie, bli lite seriös.

DUMDUMDUMDUM. HAHASHAHAHAHAH.

Jag suger. Dåligt inlägg. Flummmmmmmmm! Ihihihihihihihih. Jag ska till Egypten den 2 april... IIIIIIIIIIIIIIIH! I can't wait!

Bilder från idag kommer senare när jag kan vara seriös.

/ Emelie ♥

aaaaaaaaaaaaj

Jag bet mig i tungan. Det gör förjävla ont.

/ Emelie ♥

victoria gifter sig med en man av folket

Från Ockelbo! Där vår stuga ligger! På teven är de där utanför Ugglebo-affären där vi alltid handlar från april-oktober när vi är där! De filmar där hela tiden, utanför biblioteket, på torget, vid parkeringen. Överallt. Dessutom hamnar Ockelbo på kartan efter det här! Nu kommer väl turister med kamera på magen at gå på grusvägen utanför stugan i sommar. Närå, så stort är det nog inte...

Men det är otroligt sjukt det som pågår idag. Det verkar som att hela Sverige firar med ballonger och serpentiner för att Daniel och Victoria ska gifta sig! Mamma och jag följer det hela på teve. Alla snackar om det. En gubbe som var med på teve som snackade med sådan där tjusig (irriterande) dialekt som personer från Lidingö har, sa att "det inte är bra att det kungliga blodet tunnas ur". Okej..? Tor du på allvar att de har blått blod? Har han inte förstått att det är en myt? Tror han att deras barn kommer att få lila blod när det röda och det blå blodet blandas?



      En man av folket.                    Kronprinsessan.


Idag gick jag upp kvart över ett. Ser ingen mening i att gå upp tidigare än så när man är ledig...

/ Emelie ♥

HEADER

Vad tycker ni om min header? Tycker ni om den?

Pappa gick och la sig klockan nio idag. Han börjar bli gammal och gråhårig tror jag, som en gråmus. Och ett blomkålshuvud, vilket Peter tycker är jätteroligt! Förresten, Peter har jag haft en sms-konversation med. Han tyckte att jag skulle sova på en parkbänk och byta blöja på hans unge. Peter använder inkontinensblöja för män och ibland frågar han om kärleksråd på nätet eftersom att han är kär i sin flickväns gammelmor. Ingen jävel vet vem Peter är, men det spelar ingen roll. Du vet vem du är.




/ Emelie ♥

sluta

Grannarna håller på att driva mig till vansinne. I trappuppgången luktar det rök som i en cigaretts rövhål. I "killen med matkortongerna på köksbordet"s lägenhet är det typ dimmigt nu för han röker så mycket därinne och så har han balkongdörren stängd numera, så det luktar som att en liten tomte sitter under trappen och röker hasch dygnet runt. Det låter väl mysigt?

Jag älskar vår lägenhet, men den dagen vi flyttar härifrån så bara MÅSTE jag vara elak på något sätt mot dem... ge dem en tankeställare. Typ lägga en lapp i allas brevlåda där det står: "Tack för tre lärorika år... det var intressant att få uppleva hur det är att bo inuti en skorsten".

Idag var jag, mamma och Gustaf i Valbo och köpte badkläder till Egypten. Snart är det bara en månad kvar, då slipper man poopgrannarna i en hel vecka! Härligt!

Men i alla fall så var vi i Valbo. Jag hittade två bikinisar och Gustaf hittade ett par heta badbrallor. Innan vi åkte till Valbo så stannade vi på McDonald's, ingen höjdare. Hade inte ätit McDonald's på typ tre månader, Max är ju ungefär hundra gånger godare! Sedan fikade vi på Madame i Valbo. Myspys.

Vi åkte in till Valbo Köpstad och gick in och tittade lite på Mio. Det var allt bra deprimerande måste jag säga. Man inser hur hopplöst dåligt inrett ens rum är, och nu har jag bestämt mig för att möblera om den här veckan. Det som är irriterande är att man då måste ta ner tavlorna och skruva upp dem på andra ställen, och då blir det fula hål i tapeten. En annan sak som är irriterande är att mina tavlor, tapeter och möbler är så fruktansvärt fula att jag undrar vad fan jag tänkte när jag köpte dem. Önskar att jag kunde blunda. Sedan när jag öppnar ögonen så är det helt perfekt inrett i mitt rum och helt välstädat. Och så skulle alla sakerna flyga tillbaka till sin plats när jag har använt dem, och mina kläder skulle hänga fint i garderoben för att sedan på något magiskt sätt förvandlas till snygga kläder. Så skulle jag vilja ha det. Plus en bubbelpool och ett kassaskåp med Max-mat.



Vi sitter och glor på sköldpaddorna på djurmagasinet och Gustaf är söt.
Fråga inte ens vad som pågår med min mun, den ser inte sådär
konstigt plutig ut i vanliga fall...


En stackars instängd sköldpadda.


Salamandrar.


Gustafs vattenbyxor.


De slarvade med min choklad så att det rann över... snyft. Ska jag skicka
in en insändare om det kanske?


Gustaf köpte skor och han var så stolt över dem att han lät dem vara
framför honom på fotot. (Lägg märke till flickan med de heta rutiga
brallorna och den andra med multicolor-overall i bakgrunden)


Hehe.

Gillar ni den nya rosa färgen på min blogg? Jag gillar den bättre än den förra designen, men vill ha en header... ska ta tag i det där, jag lovar!

/ Emelie ♥

bloggisberoendis?

Ja, jag vet att det är rätt sent. Men jag vill inte bry mig för jag är ledig. Men jag vet att mamma, du gillar inte att jag är uppe sent. Hihi, men jag är det ändå.

Är inne på utesidan nu (hihi Sofia). Och så blev jag ju som sagt (eller har jag sagt det?) aldrig sjuk, det var skönt! Eftersom att vi ska till Alborgen i veckan så skulle det ju inte ha varit särskilt kul att bli sjukling! Men jag är inte sjukling tjejer... autografer efteråt. Hahahaha, fan vad jag är löjlig. Och trött. Och löjlig. Och flumflumflummmmmm...

Vill ladda upp en rolig bild... ska ta en och så ska ni få se vad vacker jag är ikväll. Typ som en blommig falukorv... eller mer som en portion risotto. HAHA. Sämst natthumor!



Okej... hum. Lol. Jag hoppar i sängen och är allmänt patetisk. Lägg märke
till min heta pyjamas med randiga byxor och nalle puh-tröja! Det är grejer det!



Jag pussar på en tavla.



HA HA HA HA. Helt oseriös bild.

Och ett helt oseriöst inlägg. Nu ska jag ta mig i kragen.

Håller på och mixtrar lite med min design, ska byta bakgrundfärg också när jag har fått kläm på det. Och när lovet är slut så bör det även finnas en header på min blogg, ska försöka ta itu med det i veckan. Enda problemet är att jag inte vet hur man gör en, men det ordnar sig. Man kan väl alltid lära sig? Tjo!

/ Emelie ♥

sex and the dirty dancing

Yes, I am a naughty girl... höhö.

Idag har jag tittat på film, Sex and the City och Dirty Dancing. Braaaaaa filmer. Nu går På Spaning med Bridget Jones på trean, men jag har den i min lilla hylla och har sett den ungefär femhundratjugotolv gånger, så jag orkar inte titta.

Bakade en liten kladdiskakis idag. Gott. Och så... ja. Jag har typ ingenting att berätta. Har varit hemma och slappat. Har spelat Sims. Och ja, jag har ett liv... nästan.

En sak som jag tycker är rolig är att mina föräldrar idag gick och la sig vid halv tio. HAHA. Både jag och Gustaf är uppe men de sover. Det är ju lite komiskt måste jag säga. Hur ska det bli? Hur kan man vara så trött? Jag blir inte trött förrän... jag blir inte trött. Jag är trött på morgonen. Mähä.



Haha, sköning. Tre år sedan, utanför Alborgen. Bilden
är ju otroligt ful, but I like it anyway.

/ Emelie ♥

det får inte hända

Inte nu! Känns nästan som att det är min tur nu. Att bli förkyld. Är hostig och känner förkylningen krypa i kroppen. Inte nu heller! När det är lov. Min vanliga tur... eller ja, det hade ju inte varit så kul att bli sjuk veckan vi hade fyra prov heller, så lite tur i oturen kan man väl kalla det i alla fall! Men man vet ju aldrig, det kan ju vända. Det kanske bara är lite hängighet jag känner? Äh, vafan var det för ord? Hängighet? Så kan man väl inte säga?

Kolla, jag hittade den här bilden på min kamera. den är inte ett dugg redigerad även fast det ser ut så! Den är cuuuulish!







Slog läsarrekord idag också! Det är verkligen jättekul att se att statistiken går uppåt och jag ska göra mitt bästa för att hålla siffrorna uppe! Ska försöka att underhålla er så gott som jag kan.

Hörde ni förresten att EMD rikserar att bli diskade i melodifestivalen? De råkade sjunga en bit av låten på presskonferensen. Men seriöst? Ska de bli diskade bara för den fjuttsaken? Löjligt. Bu för Christer Björkman.

Lyssnar på Alla med Sofia nu. Någon hade redan lagt upp den på youtube! Snacka om snabb! Den är riktigt bra, jag gillar att hon sjunger på grekiska. Och de där trummorna i bakgrunden är ju så jäkla sköna! Tänk vad härligt att bara få slå på de där. Vad härligt! Jag tror att jag har någon slags samlad ilska inom mig som behöver komma ut, för så fort jag ser någon slå på något så vill jag också slå. Kanske borde prova på sådana trummor?

/ Emelie ♥

och så var ännu en deltävling över

Jag tyckte att Sofia var bäst ikväll, hon som sjöng på grekiska eller vilket språk det nu än var. Hon var skitbra, jag älskar musik med mycket trummor och tryck! Den påminde mig om Ruslana som vann Eurovision Songcontest 2004. Den älskar jag! Sofia blev ju i alla fall internationella juryns val, så hon har fortfarande en chans! Jag tror att hon skulle kunna vinna ute i Europa.

EMD och Molly Sandén gick ju vidare till Globen. Det var rätt bra tycker jag. Mollys låt skulle kunna bli skitbra på engelska och EMD är ju redan skitbra! Det är dags för BWO att ge upp nu. De har ju varit med hur många gånger som helst, och varje gång med konstiga utstyrslar. Idag bjöd Alexander Bard på en ridhjälm som var ungefär en meter hög, och alla tre hade rymddräkter med dragkedjor i olika färger. Intressant styling. Och så måste jag säga att tjejen i trion är ganska överflödig, eller hur? Det enda hon gör är att plinka på en keyboard då och då och så pratar hon i ungefär 20 sekunder av alla deras låtar. That's it.

Petra Mede är hemskt taskig. Hon verkar njuta av att trycka ner folk och komma med helt olämpliga kommentarer. Hon är ju rätt rolig ibland, men när hon har roligt på andras bekostnad så tycker jag inte att det är kul längre.



Alexander Bard.



Jag fascineras gång på gång över valen av pausunderhållning i melodifestivalen 2009. Efter succén förra året med Björn Gustafsson, Christian Luuk och Nour så blir det bara platt fall i år. Ikväll välkomnades den här pöjken upp på scenen med en orkester. Yeeyyyy...


Det blev ingen vadslagning ikväll, alla var så trötta och oengagerade. Mormor och morfar hade däremot gissat och de hade haft tre rätt. Bra jobbat guys!

Och till alla som undrar hur man kommenterar inläggen (skriver ett litet meddelande till mig för de som inte förstår det heller), har faktiskt fått frågor av folk (farmor) om hur man gör det. Man gör det här nedanför där det står "kommentarer" med blå bokstäver. Där klickar man och där finns det en liten ruta som man kan skriva in sitt lilla (eller stora?) meddelande i. Sedan klickar man på "skicka kommentar" och så kommer det till mig. Smart va? Jag blir skitglad om ni gör det, spelar ingen roll hur bra ni känner mig eller om ni inte ens känner mig alls. Så bomba mig med kommentarer varje dag!

/ Emelie ♥

en kvart kvar till melodifestivalen

Så jag lär skynda mig lite.

Morfar fyller år idag, hurra hurra hurra! Så därför var vi där och firade honom idag. Träffade lite kusiner och kollade på Ronja Rövardotter-maraton på barnkanalen men det var faktiskt mysigt. När vi skulle åka så tog Pär (morbror) mig i kinden och sa; "Vet du varför jag gör såhär?". Öhh... nääej? "För att jag ska komma med på bloggen!" HAHAHAAH! Så nu ska han komma med här på bild till och med, skitsnygg bild. Om någon vill ha hans telefonnummer så är det bara att säga till! Fast han är gift, så ni får nöja er med att bara vara vänner med honom.





Nu ska jag äta upp min skål med chips och kolla på melodifestivalen! Ciao!

/ Emelie ♥

i got a bullfrog for ya


det var en gång en blogg

Som hette emliah. Emliah hade fått lov. Emliah var gladast i cyberspace-världen.

Iiiiiiiiih! Äntligen lov! Shit vad skönt. Jag har längtat och längtat ända sedan jullovet. Och nu är det typ bara 5 veckor kvar till Egypten! AAAAAH.

Nu sitter jag och glor på Våra bästa år och funderar på att ställa mig upp. Då kan jag gå in i köket och hämta något att äta. Men jag orkar inte. Idag hade vi matteprov och ett english listening comprehension test. Matten tror jag gick bra, men man vet ju aldrig. Om man råkar skriva ett fel tal i en liggande stol så kan ju hela skiten bli fel. Men jag hoppas att jag hade turen med mig. Engelskan gick rätt bra, men det var svårt! Och så fick vi tillbaka NO-provet vi gjorde fredag den 13. Jag hade inte så mycket otur den otursdagen. 27/32. VG! Vad bra jag känner mig just nu. Och glad. Och lite godissugen. Men jag orkar ju inte ens gå ut i köket, hur ska jag då orka släpa mitt lata arsle till hemköp?

Jag får nog tvinga mamma och pappa att köpa godis istället. Till mig såklart. Jag köpte godis förra helgen.

/ Emelie ♥

skrattattack


att gå i skolan är som att vara under vatten

Man kan inte andas.

Vanlig skoldag idag. Imorgon blir det sportlov. Obeskrivligt skönt. Jag och tjejerna ska väl på alborgen då och så blir det kanske bio någon dag? :)

Dock två prov imorgon, bland annat en matteprov. Det suger.  

/ Emelie ♥


fix you... oh my god, i love it!



/ Emelie

just me and the sun

Idag var det skola. Crazy hatday. Sexorna hade hattar, förstås. De flesta sjuorna smög runt med hattar. Inte så många hattar från åttornas sida. En kille hade en kondom på huvudet och en annan hade klistat fast en stor målad frigolitbit på en hjälm. De flesta hade snygga mössor på sig bara för att man fick ha mössa. Jag hade ingenting på huvudet. Utom hår.

Bara TVÅ dagar kvar till sportlovet baby! Wuhhuuu! Fan vad nice det ska bli att få ligga kvar i sängen på morgonen i en HEL vecka! Ah, det ska bli underbart! Hatar att gå upp tidigt. Det är så otroligt jobbigt. Mina ögon vill liksom inte öppnas och när jag ligger där så tänker jag; "Nu går jag upp. Nej, nu SKA jag gå upp.", men ingenting händer.  Benen lyder inte, de vill ju ligga kvar samtidigt som hjärnan inte vill det. Så blir allt bara jobbigt.




/ Emelie

utmanad

Just det, blev utmanad av Sofia.

Hur mycket är klockan just nu? 16:48
Namn? Emelie Hermansson

Vart bor du?
I äckliga Gävle
Har du ätit sushi?  Nej, det verkar smaka kokt bajskorv
Favoritglass? B&J's cookiedough, skulle behöva en dos med sån glass nu!

Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet?
Men orka
Har du någonsin blivit jagad av polisen? Mm, varje dag
Har du en hund? Nej tyvärr
Tror du på spöken? Typ

Skulle du vilja vara längre?
JA!
Skulle du vilja väga mer? Mh
Skulle du vilja dricka dig full nu? Ja... eller inte.

Kan du vifta på öronen?
Kan du slicka dig på näsan?
Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
Kan dina föräldrar lita på dig? För det mesta
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Klart
Kan dina vänner lita på dig? Mm
Kan du tänka att pierca dig i naveln? Ja, kanske... men inte nu
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Menja

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Tror det... Inte på länge. Men jag vet att de gör det ändå, de behöver inte säga något. De visar det så bra utan ord och det uppskattar jag mer.
Har du syskon? Mmh
Har dina föräldrar ljugit för dig? Har dom säkert
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej

Jag skickar vidare utmaningen till
Har ingen att skicka vidare till.

Jag är... inte sur... bara... trött. Och hatar Sverige, Europa, Universum. Inget annat har hänt. Bara så att inte alla börjar fråga om något är fel eller om jag är deprimerad (xD). Jag är bara på trött/dåligt humör.

/ Emelie ♥

let's talk about fortunes fool - me

Den här dagen är jobbig. Jag känner mig arg och sur och ledsen och dålig. Och klantig. And so on. Och Gustaf är en dryg parasit.

Jag ser ljuset i slutet av tunneln nu i alla fall. Sportlov. Men jag vill bara ha påsklov egentligen. Då drar jag från det här deprimerande pisslandet som Gud måste ha varit hjärndöd när han skapade.

Hejdå. Förlåt för ett otroligt sugigt inlägg.

/ Emelie ♥

i'm a bitch



Bäst.

/ Emelie ♥

ploppigt trötter

Friskis och svettis var jättekul, mycket roligare än jag hade förväntat mig faktiskt! Trodde att det bara skulle vara en massa människor i övre medelåldern med pannband som studsade runt och svettades, men nejnej. Visst fanns det sådana där också, men jag såg till och med en som var yngre än mig och Linn! Och en som går på vår skola. Det var faktiskt riktigt kul att få röra på sig och inte bara sitta vid datorn. Men nu är jag tillbaka här vid datorn ändå. Hm. Inte bra.

Nu är jag tröttis. Good night folks.
 
Jo, förresten! Bloggen håller på och tjafsar med mig, den vill inte göra det jag säger åt den att göra. Den publicerar inte vissa inlägg och ibland vill den inte ens låta mig logga in! Blä.

/ Emelie ♥

melodifestivalen kan dra åt .......

Helt seriöst? Melodifestivalen kan lika gärna gå och lägga sig. Fyfan vad kasst! Jag ville bara dö när Markoolio gick upp på scenen och sjöng sin lilla vaggssång som antagligen var ämnad åt Pernilla Wahlgrens son från början. Buuuu! Den enda som faktiskt var bra var Måns Zelmerlöv. Jag skäms över Sverige.

Jag vann ïnte vadslagningen. Men jag tjänade ändå pengar! Mycket pengar till och med. Morfar och pappa hade alla rätt och de gav sina vinster till Gustaf och mig. Dessutom fick vi två hundra kronor var av farmor och farfar tidigare. Och en varsin påse plopp av mormor och morfar. Och en stor fet marabou av farmor och farfar. Och så har vi chips hemma. Och cheeseballs. Tur att jag ska på friskis och svettis imorgon, haha. :) Inte för att jag är fet direkt, men herregud vad dålig kondition jag har! Kommer väl att dö imorgon.




/ Emelie





besvikelse

De har flyttat fram releasedatumet för the sims 3. Det ska alltså INTE komma till sportlovet utan i JUNI! Om 4 och en halv månad! Tydligen så var spelet inte riktigt klart än och det tycker jag är dåligt. Om de inte är säkra på när det är klart så behöver de ju inte uttala sig om releasedatum överhuvudtaget? Dumt och dåligt.

Jag är ju som sagt en simsnörd och just nu är jag riktigt  sur. :(

/ Emelie

överskattad dag?

Uuh. Hjärtan överallt. På hemsidor, bloggar, i skolan. Jag gillar inte alla hjärtans dag. Visst, det är väl jättemysigt med alla små lulliga par som gosar och älskar varandra, men kom igen? Man ska väl visa att man tycker om någon så ofta man orkar, inte bara en dag om året? Äh, mysig dag för vissa, men mer än så är det inte. En påhittad dag helt enkelt. Men ändå skickar jag alla-hjärtans-dag-sms för sånt är myspys!

Idag kommer mormor, morfar, farmor och farfar hit och firar pappa som fyller år på måndag. Han ska firas med kyckling, melodifestival och presenter. :) Så idag blir vi fyra till i vadslagningen, haha. Ikväll SKA jag vinna!

/ Emelie  (den här lilla datorn vägrar att låta mig sätta in hjärtat som brukar sitta bakom mitt namn)

fredag den 13

Idag hade vi NO-prov. Det märks att det är fredag den 13! Frågorna var riktigt konstiga och jag undrar hur mr Harris tänkte när han gjorde provet... men det gick nog helt okej i alla fall, tror att jag har en chans till att klara det. Sen fick vi smaka geléhallon på matten. Mums! När vi skulle ha engelska så hade Ante köpt 70 banana skids till hela klassen!!! Två var! Ante är underbar. ^^ Haha, det var jättemånga, han fick många över ockå så nu kommer han inte behöva köpa banana skids på tre år. Det var jättegott, åt upp båda mina på lektionen. Tack Ante!

Sitter inte vid bebisdatorn nu. Den är lite jobbig att blogga med eftersom att jag inte ser texten när jag publicerar den. Ska snart fixa ny design, måste bara hitta någon snygg först som funkar med både firefox och explorer. Och som INTE har textstilen arial, hatar den textstilen! Vill ju helst ha den textstilen jag har nu, tror att det är tahoma. Kanske kan fixa det på något sätt.

/ Emelie ♥

mini-pc

Den är här! Och den är sjukt liten! Jag trodde att det var ett skämt först.




Det är svårt att förstå hur liten den faktiskt är, men tänk er hur stort ett skivfodral är och så kollar ni på bilden. Skriver fel hela tiden för att tangenterna är så små, hahaha. :) Den är i alla fall det coolaste jag någonsin skådat, jag förstår inte hur de har kunnat klämma in allt dom behövs till en dator i den här lilla förpackningen! Msn är jättekonstigt, men det spelar ingen roll. Och ddet är firefox så jag måste byta design  eftersom att man inte ser vad det står på min blogg med firefox. Så ny design kommer inom kort!

Snart kommer sims 3 också, jag längtar! :)

/ Emelie

bad day?

Dagen har varit bra... njaaaaaa. Stort njaaaaaaa. Vet inte riktigt vad jag tycker om dagen som gått. Den har varit helt okej. Men inte bra. Längtade hem till glassen i frysen hela dagen och när jag väl kom hem och fick äta den... mm-mm! Det var ett historiskt ögonblick i mitt liv.
 
AAAAAH! Min dag blev nyss perfekt! Mamma ringde och sa att hon skulle hämta både mini-pc:n OCH resten av h&m-kläderna som vi inte har hämtat ut än. AAAAAH, JAAA! Fan vad kul att få se den lilla datorn.

Jag är sorglig.




/ Emelie ♥

curling

Fyfan vilken tråkig sport. Uuh. Efter lunch åkte vi buss till Strömsbro och hade lite friluftsdag med curling. Ungefär det tristaste jag gjort på några månader i alla fall. Vurpade dessutom på isen så nu har jag skapligt ont i svanskotan. Nu kommer jag väl ha ont i flera dagar bara därför.

Efteråt åkte jag, Linn, Sofia och Frida ner på stan och gick runt lite. Sedan fikade vi på Waynes Coffee och drack varm choklad. Sedan gick Sofia och Fridas buss så de skulle hem. Jag och Linn vandrade vidare på stan och kollade på lite olika butiker. Sen tog vi bussen hem och flummade lite. Har hemskt ont i huvudet nu, har blivit kall tror jag, man frös fan arslet av sig i den där curlinghallen! Jag ville hellre bowla, då hade man inte behövt frysa i alla fall. Och så hade jag inte haft lika ont i svanskotan.

Jag känner mig helt trött och utpumpad nu, ont i huvudet och svanskotan. Har åkt mer buss idag än jag brukar göra på en vecka. Åker aldrig buss. Är trött. Hejdå.

Förresten! Människan skickade mini-pcn igår. Nu kommer den snaaaart, IIIIIIIIH!

Klicka på bilderna för att göra dem större! Vänta tills de blå ramarna har försvunnit från bilderna så funkar det bättre. Om det skulle vara så att de inte försvinner så får man trycka på en bild (visas antagligen inte) så kommer de försvinna!


        
     

Om ni undrar vad den där människan i rosa mössa gör på bilden så är det bara för att mössan lyste så som jag var tvungen att ta en bild på den.

/ Emelie ♥

sweet money

Idag. Skola. Trött. Sovsugen. Några i klassen utan IQ. Matteläxa. Bild. Ööööööh.

Kul som har hänt? Ja. På SO:n var landade en nyckelpiga på Maddes och Jennifers skrivbord. Alla gick bananer över det. HAHAHAH, ett uttryck bara. Borde inte nyckelpigorna vila i sina hus nu på vintern?

Något mer? Äcklig mat i ångköket. Kebabwook, uuh. Det smakade fan. Idag har jag inget att göra utom en matteläxa. Och såklart äta något. Och så måste jag kanske gå och lägga mig också... men det löser sig, jag får försöka ha tid med alla viktiga saker jag ska göra. Lol.

Gud vad trött jag är. Zombie. Ahm. Längtar efter mini-pcn! Nu ska jag äta något.

/ Emelie ♥


precious

Känner mig helt varm i ansiktet, obehagligt värre! Dessutom känner jag mig utmattad och trött. Blir tidig kväll. Men först måste jag göra bildskiten. Analysera en ful bild på en tjej klädd i blommor - finns det något meningslösare ämne än bild?

/ Emelie ♥

peggy suuuue

Har nyss ätit. Idag var det gympaprov, det gick väl helt okej ändå. Engelskaförhöret också, 23/28. Låter inte jättebra men det var riktigt svårt! Gick hem med Linn efter skolan hem till henne. Slöade framför teven, åt bullar, nötter och spelade vem där. Skojskoj!

Något kul som har hänt idag? Mjo. På gympan hade Alex uppvärmningen. Det var ganska kul, mest bara för att det var  konsigt. Man fick stå och sparka upp med benet och så fick man turas om att räkna till tio. Sedan fick vi sitta mot en vägg. Blev inte så väldans uppvärmd men det gjorde ingenting eftersom att vi skulle spela bandy och vårt lag var ganska otaggade så vi var rätt kassa! :) Linn och jag flummade mest runt medan motståndarlaget kämpade hårt för att peta in bollen i målet. Medan vi spelade så fick ett av lagen som satt och väntade på att få spela gå och duscha. Buhu. Orättvist. Men sen fick vi också det, hihihihihiihihiiiiii!

Snart kommer nog mini-pc:n. Jag vill verkligen se hur mini den egentligen är! Det ska bli muy skojish! Men skärmen är ju säker max hälften av laptopen jag sitter vid nu. Hehe, det ska bli intressant.

Något annat som ska bli intressant är söndag. Ska kanske följa med Linn till Friskis & Svettis. Hahahah, ska bli kul att se hur man gör på sånt där egentligen. Plus att jag verkligen behöver motionera lite! Är ju som en deg som bara slappar hela tiden, måste röra på mig. Har ju sagt att jag ska börja till våren. Det ska jag hålla, jag måste!




Där bor Linn, iiiihh.

/ Emelie ♥

jag spyr på läxor, hatahatahata engelska!

-

bävrar

Wilma ligger på mitt fot. Hon är mjukish! Hon låg och sov på min morgonrock tidigare och var allmänt soet.

Såg ett program tidigare om olika djur i Afrika. Man fick se äckliga nakenråttor, söta jordekorrar och ett cooolt porcupine! (=piggsvin) Och BÄVRAR! Jag älskar bävrar! Och getter. Och porcupines. Piggsvin låter så fult, porcupine låter så mycket soetare! Bävrar bygger hus i vattnet och nakenråttor ser rosa och slemmiga ut. Jordekorrarna vaktar sina ungar och till och med deras kusiner, och the porcupines har skithöga taggar på ryggen och jättekorta ben! Aaaaaaw.

Förresten, jag fick en kommentar i förra inlägget av "anonym gustavbeundrare". Det var underligt för den här människan hade samma hotmail-adress som Gustaf! ;o Och du undrade om "den sexiga och snygga Gustaf var ledig?". HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA! Kul skämt Gustaf din lilla babianstjärt. :)




Här är en video med ett litet porcupine som äter banan och har hicka. Sötnöt!

/ Emelie ♥

melodifestivalen 2009

Men herregud, hur tänker svenskarna? Emilia var ju solklar finalist och Alcazar med i och för sig. Men den där Tick Tock och Snälla, Snälla... oh my holy god! Hur kunde de gå till andra omgången? Caroline af Ugglas fick ju till och med internationella juryns röst! Nej, skärpning. Och hur kunde INTE Marie Serneholt ens få komma till andra chansen? Dåligt, dåligt.

Scotts var otroligt hurtiga och glada, inte min stil alls. Och den där Jonathan var också sådär glad så att det blir deprimerande. Men de var okej ändå. Shirley Clamp var en stor besvikelse. Låten lät som en dålig kopia av hennes tidigare powerballader. Men den låten var ju ändå bättre än Snälla, Snälla. Caroline af Ugglas är väl en rätt skön människa ändå, men den där låten... nej.

Hur tänkte producenterna när de som underhållning satte in en gubbe sittandes på en pall tillsammans med en kille med fiol? Byta ut Björn Gustafsson de där två? Uääääh. Det är ju så att man vill gråta. Och så har de bytt ut Kristian Luuk mot Petra Mede. Hon snackar så fort så att jag inte hör vad hon säger! Men hon är ju rolig även fast hon hela tiden står med ansiktet riktat upp mot taket när hon pratar. Men hon var helt okej även fast hon inte var Kristian Luuk!

Äh, jag ska inte klaga på allt! Det var riktigt kul att titta på, och för er som undrar så vann jag inte vadslagningen idag. Pappa vann med tre rätt, mamma och jag kom på andra plats med två rätt och Gustaf kom sist med ett rätt. Pappa fick alltså tillbaka pengarna.

Slutsats:
Melodifestivalen 2008 var succé, melodifestivalen 2009... inte lika stor succé. Men ändå ett underhållande program!




Nya Björn Gustafsson?





Detta är vad man kallar inlevelse.

/ Emelie ♥

melodifestival

Sitter i vardagsrummet med resten av familjen och det är nån kille som heter Timo som spelar gitarr och sjunger på idrottsgalan. Vem är det?

Tog en tur till hemköp tidigare idag och köpte en stor fet påse godis till hela familjen. Tog lite bilder också, lär ju passa på medan det är snö. Även fast jag inte vill något hellre än att den ska smälta bort! Det är kallt och jävligt. Fyfäään.

Ikväll är det melodifestival! Vår familj har en tradition när det gäller melodifestivalen. Alla får lägga 20 kronor var (fast det är pappa som lägger ut alla pengar så vi andra kan bara vinna, pappa förlorar eller så får han tillbaka pengarna) och så får alla ett varsitt papper. Då skriver man upp vilka man tror kommer till globen och vilka som kommer till andra chansen. Jag kommer inte riktigt ihåg, det är ju ett helt år sedan vi gjorde det senast. 

I år ska Petra Mede vara programledare, vet faktiskt inte vad jag tycker om det. Hon är lite konstig, lite för ironisk. Jag gillar ironi, det är kul, men det får inte gå till överdrift. Kommer nog att sakna Kristian Look och såklart Björn! Vem ska nu stå för underhållningen? Petra? Nej. Och jag hoppas verkligen inte att de ska satsa på tråkiga moderna dansare eller en sådan där musikal igen! Men det förstås - det är ju ett bra tillfälle att gå på toaletten då eftersom att det inte är någon reklam. Fast det brukar ju i och för sig vara riktigt dåliga låtar med ibland så att man kan ta en toalettpaus då.

Jag vill verkligen se vad Marie Serneholt ska komma med ikväll. Och såklart vill jag se vad Caroline af Ugglas ska sjunga. Hon brukar ju köra lite av en freakshow ibland!







/ Emelie ♥


shan da man



/ Emelie ♥

två gubbar som heter ben & jerry

IT'S FREAKIN HELG!

Sitter och äter vaniljglass med kakdeg och firar att det är helg. Yuhuuuu! Vad sorgligt det lät. I alla fall så gick jag hem med Linn idag, slutade efter lunch! Ångköket gjorde bättre ifrån sig idag än igår. Igår var det någon slags kaslerskit med äcklig sås, yuckie! Idag var det deras hemmagjorda pizza! Mm-m! Namnam!

Har något kul hänt idag tro? Nja. Inte så mycket faktiskt. Inga små roliga anekdoter, ingenting. Kom ganska långt i engelskaboken i alla fall. Festligt. En liten sak kan jag berätta om; imorse för matteläraren spelade musik på högsta volym och skrek texten. Det var rock 'n' roll på hög nivå! Efter att ha blivit tvingade att lyssna till hans hiphop-serenad så fick vi jobba med lite bråk och ratio. Så omtänksamt av honom.

Hade pretest på NO:n också. Det gick väl helt okej. Gympaprov på måndag. Gympaprov, wtf? I gympa ska man ju hänga i rep och svinga sig i ringar och spela fotboll och tacklas? Tydligen inte. Prov i näringsämnen och vad man bör äta som vi håller på med i både NO, hemkunskap och gympa just nu. Alla i vår klass kommer att ha ett eget hälsoprogram när vi är runt 40 och hälften kommer att byta namn till Anna Skipper.




Sofia, Linn och Frida om 30 år.

/ Emelie ♥


emliah

Skola idag. Imorgon är det fredag, brööööööl!

Har det hänt något roligt idag? Jarå... Jesper fick först en hostattack på svenskan och sedan på SO:n. Sedan höll han på att ramla av stolen. Det var kräkframkallande mat i ångköket så jag åt bara ris, ärtor, gurka och två mackor. Mättande värre. & vegetariskt. Jag ska aldrig bli vegan, ever! Inget mer roligt har hänt. Just nu är det lite kul för att Wilma gräver fanatiskt i min säng som om hon skulle kunna hitta något värdefullt under lakanen.

Har ätit lite kakdegsglass från B&J's. Jag funderar på att någon gång sila bort all glass och lägga in degen i ugnen på ungefär 100 grader. Undrar hur det skulle bli... en riktigt god tårta kanske? Eller en brülepudding.




Var tacksamma för den här bilden, hade bildbrist och alla bilder jag tog nu blev fula som stryk... det är inte ofta jag kommer att lägga upp bilder på mig själv som är så här fula.

/ Emelie ♥

quizyourfriends.com

Yäääääääh! Ta quizen "känner du emelie hermansson?" här! Det är kuligt! Då får du se hur bra du egentligen känner mig!

Och jag vet att ni vill se världens rockigaste bild på Wilma också!



Btw, mamma har köpt en vit mini-pc nu. Begagnad, men ändå ganska ny tror jag! Wiiho!

/ Emelie ♥


uttala konsert som det låter

HAHAHAHAH, vad jag känner mig störd just nu! Jag hatar när jag är på det här humöret. Helst själv i mitt rum och överflummig. HAHAHAHAHAHHA, skrattar åt allt. Kollade nyss på klippet med strutssafarin, det var nog inte bra för min hälsa. Jag skrattade. Hehehehe.

Jag och Malin gjorde världens äckligaste smoothie på hemkunskapen idag. Mjölk, vaniljyoghurt, chokladdryckspulver (som det så fint kallades) och tinade jordgubbar. De tinades i micron så halva jordgubben blev fryst och andra halvan blev varm och slemmigt mjuk. Mm-mm, låter det inte frestande? Dessutom hade vi i tre matskedar chokladpulver fast det bara skulle vara två. Urk. Vi hade vikarie, ms McGowne. Hon kan ju inte alls laga mat, hon berättade att hon hade en spis hemma som aldrig hade använts. Eller jo, en gång, när hennes mamma kom och hälsade på. Aah, vilken givande lektion. 

Jah, vad har mer hänt idag? På lunchen tog Max hela chipsgrejen till deras bord som de satt och åt ur. Mattanterna förstod inte var chipsen hade tagit vägen. På spanskan började vi ett nytt kapitel. Jag har haft rosa linne på mig. Intressanta anteckningar ni gör i era små block nu va? Äh, jag ska bjuda på en bild.




Jäh. Det är jag. Vet att jag ser helt cp ut i håret, men jag orkade inte fixa det imorse eftersom att det såg ut som ett piggsvin hade satt sig på mitt huvud. På fredag ska mamma och pappa på konsert (uttala konsert som det stavas och det låter skitkul! Något jag upptäckte nyss bara...) så jag och Gustaf blir ensamma hela kvällen. Mys. :) Bara han är frisk då så att han inte smittar mig. Han har ju insjuknat i influensan. Nejnej, inte fågelinfluensa, bara sån där vanlig galna-kosjukan-influensa. 

/ Emelie ♥


.

I don't wanna dream about
all the things that never were.
Maybe I can live without... when I'm out from under.
I don't wanna feel the pain,
what good would it do me now?
I'll get it all figured out... when I'm out from under.

:(

/ Emelie ♥


psykbryt & ig på bildläxan

Jag håller på att flippa ur! Den där onödiga bildläxan som skulle vara ett collage fick inte ha något vitt kvar, allt skulle vara täckt med bilder. Malin tog med sig lite bilder som hon hade över i fredags, och idag skulle jag skriva ut egna bilder,  bl a bilder på Wilma med "nitskärp" som halsband, men då bestämmer sig min skrivare för att ha slut på svart bläck! Lyckades få ut en bild på Wilma, hade två, en suddig och en bra, den skrev ut den suddiga. Hade beställt bläckpatroner från inkclub, men fått fel tydligen. Alldeles för små som inte passar i skrivaren. Beställ inte därifrån! Jag blir galen... nu kommer väl inte läraren bli ett dugg nöjd. Orkar tamejfan inte bry mig om saken. Bara bild. Bara ms Wallsgrove. Nu ska jag duscha och sen gå och dö. Nej, jag menar gå och lägga mig.

/ Emelie ♥

strutssafari



Jag var bara tvungen att ladda upp det här klippet! Sämre humor får man ju leta efter. Början är ju inte jättekul, men höll nästan på att kissa på mig av skratt när jag såg Kevin och Johan från idol åka på strutssafari! Och Kevin är en älva i slutet! Och Johan sitter på en bil med ett lass morötter i händerna, what's up with that?! Min humor, mitt i prick. Så jävla kasst, men ändå så bra, HAHAHAHAHAHAHH!

Jag undrar hur jag alltid lyckas hitta såna här fantastiskt sjuka klipp på youtube?

/ Emelie ♥

grrrrrrrrrrrrrr

Usch, vad jag är trött. Roligaste lektionen idag var gympa. ;o Det händer sällan. Men det var kul idag! Badminton, det är grejer det! Haha, jag och Frida försökte oss på mini-tennis också, men det gick inte så bra. Bollen flög åt alla håll och kanter, så vi gav upp.

Skriver ju den där jäkla diet-diaryn till no:n också... jag kommer att bli tvungen att hitta på en dag för jag har bara fyllt i två dagar av fyra och det ska lämnas in på onsdag. Förra dagen jag fyllde i åt vi spagetti med köttfärssås till middag, och idag ska vi äta det igen. Han kommer väl undra om det är det enda vi äter här hemma! Tänkte gå ut en sväng idag och ta en promenad eller springa eftersom att det var så fint väder, och så klart för att få fylla i lite extra träning i min kära diet-diary, men jag orkar inte. Dessutom har det blivit mörkt och så kunde jag ju fylla i gympan som träning, så jag skiter i det!
Imorgon kanske... fast så säger jag varje dag!

Orkar nog inte ladda upp en bild just nu heller. Kanske laddar upp en senare ikväll. Nu ska jag skriva ut rockiga bilder till bildläxan.

/ Emelie ♥ 

let me fly away

Idag har jag inte gjort något. Gick upp klockan ett, dåligt gjort av mig! Nu kommer jag väl inte kunna sova ikväll. Kommer att få ägna halva natten åt takstirrande. Kul.

Tittar på ett program på teve som handlar om skolor i gävle. De ska stänga Källmur och öppna engelska gymnasiet. Såg en gammal klasskompis på programmet också. Och så var de snälla nog att berätta att sömnbrist ger sämre IQ. Yey! Jag kommer alltså att vara dum i huvudet imorgon. Det är jag faktiskt ibland. Som i torsdags: Linn ville se ett klipp på youtube men hade ingen dator. Då säger jag, geniet själv; "jag kan skicka det till dig". Seriöst? Ibland förstår jag inte vilken minimal del av hjärnan jag använder när jag säger sådana sjukt puckade saker.

Bara 8 veckor kvar tills vi drar till Egypten. Bye, bye fucking Sweden!




/ Emelie ♥

RSS 2.0