emememelie

Vill bara meddela att jag fick MVG på uppsatsen i engelska. Skål på det! Nu måste jag få MVG i slutbetyg! I NO är jag väl mer eller mindre körd i, 4,5/20 på senaste provet. Jag älskar Vårtan.

/ Emelie ♥

carrie bradshaw

Jag har inte ätit något idag. Bara typ chips och några kakor. Har inte varit hungrig heller, skuuumt. Har fått ett litet sug i magen så ska göra någonting snart.

Jag har haft rätt tråkigt idag. Kan inte hitta min jädrans USB-sticka! Jag vet precis var jag la den men nu ligger den inte där! Den kommer väl fram i flytten...Jo men jag hade ju som sagt var jävligt tråkigt, så jag gjorde de här i paint (jag är tyvärr inte så bra på att rita näsor). Jag har ett liv. Nu ska jag ladda över musik till mobilen.

/ Emelie ♥

are you smarter than...?

Jag vet inte vad jag gör när jag sover. Jag kan inte sova fint och stilla. Jag måste rulla runt och slita i lakanen verkar det som. Hela mitt underlakan är nästan bortslitet.

Familjen är på GD/gif idag igen. Igår var vi hemma hos mormor och morfar och åt grillat och jordgubbstårta. Gott! När vi kom hem hade Gustaf sin vattenflaska i bilen och han tog den inte. så jag tog den. Sedan försökte jag ge den till honom, men han vägrade ta den. Då ställde jag ner den på asfalten och Gustaf vägrade ändå ta upp den. Så pappa fick ta den. Då öppnade han den och började kasta vatten (missuppfattning kanske) på oss. Vi blev blöta.

Sedan spelade jag sims. På freakin' torsdag kommer sims 3!

the_sims_3_preview.jpg sims_3_00 image by LuffikoJag hittade världens snyggaste inredda badrum på sims 2... funderar på att kopiera det! Jag har ju Kök och badrum prylpaket så jag skulle kunna göra det. Om man tar grund där på det där upphöjda... hm.

/ Emelie ♥


jag dör/ Emelie ♥

förvirrande värre

Kan du se vilka två kändisar som gömmer sig i bilderna?
Morpha du med! Klicka här.

/ Emelie ♥

scary dream

Jag vaknade tjugo i åtta i morse. Familjen skulle till GD-gif och rasslade ute i lägenheten. Jag ville inte följa med, bara samma sak varje år. Man sitter bara där och stirrar. Mamma ringde för en stund sedan och då hade de bara suttit och glott ända sedan de kom dit. Gustaf har kula 11:40 och de hade fått vänta sedan invigningen. Gosse vad jag är glad att jag inte är med! Sitta och vänta i värmen, hhhu!

Somnade om och vaknade runt 11. Hade en hemsk dröm! Var i en lägenhet med mamma, pappa, Gustaf, morfar, mormor och lite andra som jag inte kände igen. Vi var typ gisslan, en massa män utan tröjor stod med vapen överallt. Vi var inne i vardagsrummet och de tröjlösa männen var inte där. Alla försökte gömma sig under sofforna, som om det skulle hjälpa! Men eftersom att jag har lite erfarenhet av sådana här drömmar (för ofta, uäh) så gömde jag mig under soffan men la samtidigt hela överkroppen bakom en fåtölj för att sedan sätta mig bakom den när de tröjlösa männen kom tillbaka... men sedan kom de inte tillbaka på ett tag så jag ställde mig upp. Sedan kom dem och då blev allt bara hemskt. Då vaknade jag. Hatar sådana här drömmar! Jag har dem ofta. Drömmer att jag är jagad, att jag är fast, att jag kan dö! Någon gång drömde jag att jag gick runt i en stad som var på en brygga bland en massa folk och en av dem hade en stor pistol.. Det var hemskt. När jag var mindre drömde jag att några var ute efter mina nallar, så jag var tvungen att gömma mig hela tiden.Han kanske var en av de tröjlösa männen? Hähä.

/ Emelie ♥


b-skogen

Nu är jag hemma. Tog av mig de där konstiga röda byxorna och satte på mig ett par jeansshorts som är för trånga i midjan. Jag lyckades i alla fall få plats någorlunda i dem. Linn ringde och sa att vi kunde ta med oss en filt, så jag tog med en. Sedan skulle jag träffa henne vid busshållsplatsen vid skolan. Kom dit liiiiite för tidigt eftersom att jag hade så tråkigt här hemma. Så jag satt där och lyssnade på musik. Sedan cyklade vi dit och träffade Loisew på vägen så vi gick resten av vägen. Sedan satt vi där i boloungerskogen och slöade på filten. Alla tog kort och så fikade vi. Vi satt där och hade kul i ungefär en timme och sedan satt vi ofrivilligt kvar där en timme till. När våra mobiler var prick klockan tolv gick vi. Inte en minut i onödan!Linn var såklart tvungen att ta en bild på mig, även fast jag ser ut som en gås.Jag hade jordgubbar, mihihih. När jag tog upp påsen ur påsen (hm?) så rann det ut jordgubbssaft på mina byxor. Fint! Bra jobbat! Sedan spillde jag ut lite cola också. Vad ska jag göra åt mig själv?Ante hade klippt sig. De där två pöjkarna försökte hela tiden ta bilder på den lilla flickan i vänstra hörnet...Gissa vem?Mycket bilder. Jag älskar bilder, det är oftast mycket roligare än text (inte alltid), så när jag väl lägger in bilder så blir det mycket bilder. Bilder, bilder, bilder.... bilder.Malin: "EMELIE, DET DÄR ÄR OFÖRSKÄMT!" hahaha! På slutet blev det konstigt, vettefan vad jag håller på med. Filmar Sofias ben, haha.

Ska nog ta och ladda kamerabatterierna nu så får vi se om jag kanske går ut senare och tar lite foton. Ska läsa lite bloggar nu och sedan blir det sims! Bara en vecka kvar till sims 3 nu...

/ Emelie ♥

vajert

Jag har ingenting att ta på mig. Jag får cykla naken till boloungern. Jag hittar tamejfan inga bra sommarkläder. Har på mig ett par rödrosa, grymt fula, långa shorts som jag köpte till skolavslutningen i trean. Det jobbiga är att de nästan är för stora (!). Måste ha sett ut som en clown den skolavslutningen. Får bli de byxorna och en t-shirt. Problemet är att alla mina rena t-shirtar är vidriga. Vad ska jag göra?

Måste välja nu för jag måste göra iordning fika också. Mamma köpte jordgubbar igår så jag tänker ta några av dem. Och kakor. Och en macka. Och en cola.Den där ska jag åka. Aaaaaaall the live long day! Ouh.

/ Emelie ♥

11

Idag fick vi sluta klockan 11, grymt skönt! Fanns typ ingenting att göra på katthemmet. Vi har ju haft lyxtider innan, men det här var nästan löjligt lyxigt! Sista praodagen idag. Imorgon blir det boloungerskogen med skolan. Vet inte vad vi ska göra där, men jag antar att det involverar fika så jag lär väl inhandla det idag.

Frida ska skicka bilder som hon har tagit på katterna så ni får se dem! Jag är ju så inihelvete lat så jag har inte tagit med mig kameran. Dåligt gjort av mig. Skärpning. Ska lägga in lite bilder från hemsidan längre ner.

Nu ska jag titta på extreme home makeover, det största bölprogrammet i världen. De grinar över saker som jag inte kan förstå att de faktiskt gråter när de tänker på. De kanske har haft det tufft, men jag skulle nog ändå inte gråta över det i tv. Det blir så överdrivet. Men det är kul att se slutresultatet så jag brukar titta ändå...

Gefle Katthem framsidan

Katthemmet utifrån. Ett litet ruckel.

Selma SolSelma Sol

Här är Selma Sol. Hon är lite skygg, men snäll och väldigt söt. Lite tjock också.

La LunaLa Luna

La Luna är från samma familj som Selma och de bor i samma bur. Hon är också lite tillbakadragen men snäll.

Aaron och Findus myser tillsammans

Här är Aaron (till vänster) och Findus (till höger). De är från samma hem och bor i samma bur. Aaron är rakad på kroppen, så han ser lite rolig ut. Han har långt hår på huvudet, benen och svansen och så är han rakad på resten av kroppen. De var tvungna att göra så eftersom att han hade stora kakor (inte ätbara) på kroppen av päls som tovat sig.

Busan

Busan är sötsötsöt! Det stod på lappen utanför hennes bur och på hemsidan att hon inte gillar händer, men jag gosade med henne både igår och idag så hon är väldigt snäll bara man ger henne en chans.

MimmiPeps

Mimmi (till vänster) och Peps (till höger, hittade ingen bättre bild, han är bokad) ser nästan likadana ut bara det att Peps har lite vitt på bröstet. Mimmi gillar uppmärksamhet och är busig. Peps är väldigt gosig och stångar en när man gosar med honom.

Trollet Norelius

Trollet sitter i karantän, stackarn. Han var väldigt gosig! Och sötsötsöt.

BosseSven

Bosse (till vänster) och Sven (till höger) kan inte vara utan varandra. De är väldigt gosiga och söta! Gillar dem.

Om någon i Gävle ska köpa katt så kan ni faktiskt åka till katthemmet och köpa en där. Man tror ju att de ska vara tillbakadragna och läskiga, men de är riktigt snälla och gosiga. De har bara varit med om mycket.

/ Emelie ♥


demokrati

Inte så mycket att skriva om idag. Åt macka och yoghurt till lunch. Rensade skit ur lådorna. Sopade. Gosade med katterna. Såg på när de lekte med varandra.

Äter japp. Hm... klurigt det här. Finns inte alls mycket att skriva. Mamma är i Düsseldorf, men det har jag ju redan skrivit en gång. Pappa skulle till Stockholm idag tror jag.

Just det! Jag har fått bett eller utslag eller något sådant här och där som kliar. En helt samling på vänstra smalbenet.! Jobbigt.... en i ansiktet också. Fult.

Nu ska jag inte tvinga fram fler ord. Ska visa en liten film från katthemmet istället.
/ Emelie ♥

rosa dammvippa

Prao idag igen. Kameran får tas med imorgon, glömde bort att ladda batterierna igår.

Idag var det inte särskilt mycket att göra på katthemmet. Det är mycket folk där för att vara ett sånt litet katthem så det finns inte så mycket att göra. Även fast de vuxna där bara fikar och röker hela tiden så finns det inte mycket att göra. Idag städade jag och Frida tre kattrum av fyra och ändå hade vi ingenting att göra efter en timme. Jag visste inte riktigt vem som var Peps idag. Inte när man inte gick fram till honom. Det hade kommit ännu en svart katt till katthemmet, så nu finns det fem stycken svartingar att hålla reda på. Väldigt svårt! Man vet att det är Peps om man går fram til honom och han börjar vrålgosa. Annars kan det vara vem som helst!.

Nu är jag hemma hos mormor och morfar När vi hade skjutsat hem Frida åkte vi till Jula och kollade lite. Jag fick en rosa dammvippa, höhö. Kostade bara tio kronor så man lär ju slå till, typ. Hatar att damma med disktrasa så det här kanske blir en totalomvändning i mitt rum?  Lol.

Ska stanna här tills på torsdag. Mamma är i Düsseldorf och pappa är i Göteborg. Och eftersom att jag älskar bilder ska jag ladda upp bilder från deras dator, alltid kul att se gamla bilder.Moster och tremänning. Med andra ord Jeanette och Tilda.And that's me för länge sedan.Det vettefan?

.

Undrar vad jag tänkte på när de tog den där bilden.Fyra år till, sedan är jag också där. Ljuset i slutet av tunneln... wei wei wei!

Nu blir det facebook och sedan dusch.

/ Emelie ♥


peps persson

När jag kom hem idag luktade Wilma på mig och min väska i ungefär tio minuter. Hon var alldeles uppslukad av doften. Jag gissar att det luktade katt.

Idag hade jag och Frida vår första praodag på katthemmet. Alla som jobbar där är lite... speciella. Udda. Konstiga rent ut sagt. De röker och fikar hela tiden. När de inte planerar att bygga något nytt i katthemmet eller håller på med administrativa grejer. Vi fick rensa lådor och byta mat och vatten. Vi sopade i burarna och kelade lite med kissarna. Det fanns en katt på katthemmet som hette Peps Persson. Han hade en syster (I think?) som hette Mimmi Persson, och hon såg prick likadan ut som Peps, fast lite mindre. Svart päls, gula ögon. Peps var helt galen, han gosade sönder mig! Har aldrig träffat en sådan kelig katt förrut! Det fanns en kattunge där som bodde på pensionatet och hon hette Neva. Grå med gröna ögon. Busig och glaaaad! Hon skulle stanna på hemmet till 2/6, så vi får träffa henne hela veckan! Hennes granne, pensionären som hette Sakroteles eller något sådant, var 16 år och inte särskilt lekfull. Han skulle åka hem idag så han är nog borta imorgon. När vi städade burarna fick vi föra journal på vad vi gjorde och om det var bajs i lådan osv. Det var lite drygt, men man var tvungen att göra det.

 

Peps Persson till höger och Mimmi Persson till vänster. Tror jag...Gosiga Aaron. Han var riktigt snäll!Sötnosen Neva i sin lilla "lägenhet". Hon hade en hängmatta, tihi.O'boy! Låt mig presentera: PEPS PERSSON!

Imorgon tar jag med mig min kamera, det här är mobilbilder.

/ Emelie ♥

hi i'm the ferry hoak

Söndagsparty med Filip och Fredrik nu. Björn Ranelid är med, pappas idol (ironi på hög nivå). Han snackar så obegripligt att jag blir yr. "Jag är en strand... du är en strand... vi simmar i havet som är vi...". Något sådant sa han. What? Men han är ju skön. Även fast han hela tiden slickar sig på läpparna, undrar varför. Carolina Gynning är också med, hans ärkefiende typ. Gillar henne, hon verkar rätt cool.

Vi var och såg lägenheten vid 8-tiden. Vi kommer få sådan där porttelefon som i Vänner och Seinfeld. "It's Phoebe... and Rog!" "Come on up!" Aa, det kommer bli kul.

Nu borde jag egentligen packa tror jag. Men jag har en stor låda i rummet som jag inte vet hur man stänger! Bottendelen är öppen och jag har inte den blekaste aning om hur man stänger den! Det gör mig bara förbannad att försöka. Jag får ta och fråga mor och far hur man gör.

Förresten har jag ju ändrat färgen på bakgrunden och rubriken. Men länkarna här på höger sida har fortfarande samma rosa färg! Jag blir galen, har letat efter kodjäveln i stilmallen sedan stenåldern (känns det som) men har fortfarande inte hittat den! Damp.

Maah hillbillieh broh.

/ Emelie ♥

love runnin' through my veins

Det här inlägget skrev jag i onsdags men av någon anledning publicerades det inte. Glöm inte att läsa inlägget under det här också!

Skola idag. Matteprovet gick helt okej. Man skulle inte skriva sitt eget namn eftersom att andra klasser ska rätta dem, så de inte ska få veta vems prov man rättar. Det räknas inte in i betyget, han ska inte ens titta på dem tror jag.

Efter matten hade vi NO med Vårtan. Hon var som vanligt genomtråkig. Jag gav henne mitt quiz så det är bäst för henne att hon ger det till Harris!

På mentortime pluggade vi spanska och så. På lunchen var det stenhård torsk med fritering på. Malin den lilla korven fick gå och äta på American Takeaway med BIG-gruppen. FUSK! Orättvist. Spanskaprovet gick rätt bra. Kanske kan reparera lite av skadan jag gjorde när jag fick 12/17 på senaste glosförhöret... kasst!

Idag blir det stugan. Förvånade? Jag skulle bli förvånad om ni var förvånade. Måste snart packa väskan. Mycket packande! Har packat ännu en flyttkartong, känner mig rätt duktig. Det börjar bli tomt i vår lägenhet! I vardagsrummet har vi bara min lilla soffa, en träfåtölj med en härlig fluffig pälssak i (som Wilma ÄLSKAR att slicka på!), tv:n och en massa flyttkartonger! Findekorerat. Vårt nya vardagsrum kommer att bli aaaaaaaaaaaaaawesome! Assnyggt!

Matbord svart
PasadenaStol
Jag tror att det var det där matbordet vi skulle köpa... och någon av de här två stolarna, haha. Kommer inte ihåg om det skulle vara svarta eller vita stolar. Men det kommer bli nice!

/ Emelie ♥


long time no see

Huvudet sitter kvar. Likaså armar och ben. Jag lever... tror jag. Hoppas jag! Mår bra. Lite huvudvärk som vanligt, men annars är allt finfint.

Idag hörde pappa ett skrik ute i skogen. Han började springa dit för att se om det var Wilma som fastnat i en rävsax eller något... men han hittade ingenting. Jag blev orolig och tog med mig Gustaf ut i skogen för att leta efter henne. Såg någontin bakom ett träd som hade ögon och päls...
Jag: Vad är det där!?
Gustaf: Va? *vrider huvudet dit jag kollar*
Jag: EN RÄV!???
Gustaf: !
Jag: Ett rävhuvud!
Gustaf: Hm... bara huvudet.
Jag: Kanske var den som skrek?

Sedan kom Wilma skuttandes så det var inte hon som skrek i alla fall. Skumt det där med rävhuvudet, såg ut som det var kapat och inte avbitet. Och kroppen var borta. Kanske finns någon i Ockelbo som gillar rävkroppar som går runt och skär av huvudet på stackars oskyldiga rävar. Använder kropparna som plädar... nej usch! För bisarrt för att tänka på.

Vill meddela till folket att jag nästan har läst ut sista twilightboken. Riktigt sorgligt. Sofia nu får du ta och skynda på för det händer så mycket i den och jag måste ha någon att diskutera den med! Haha. Har kanske 150 sidor kvar. Vill nästan inte läsa ut den för då är det över... snyft.

Jag vill även meddela att det är 11 dagar kvar tills sims 3 ramlar ner på min dörrmatta och 8 dagar kvar tills vi får nyckeln till nya lägenheten! Niiiice! Ikväll tror jag att vi ska dit och kolla. Kommer knappt ihåg hur det såg ut! Nu borde det ju vara lite mindre saker där så man får se hur det verkligen ser ut. Ska bli kul.

I fredags var vi på parkbadet och badade. Dagen efter (igår) hade jag både nackspärr och ömt arsle. Otränad? Ja. Idag är nacken bättre men det gör fortfarande ont att vrida den åt vänster.

Och till sist så är det prao imorgon. Gävle katthem, here I come! Hörde ni hur supermanlåten spelades upp där? Så tuff är jag. Frida och jag ska plocka bajs, klappa katter, kamma dem, mata dem. På papperet stod det även "pälsvård" men jag undrar om det inte bara är att borsta dem. Hoppas att det inte innebär dusch eller något (men det kan jag inte tänka mig att de har på katthem) för när en katt ska duscha blir det rätt jävligt. Wilma blir ju galen! Hon har också en tendens att kissa varenda gång hon duschar, så jag hoooppas att det inte innebär dusch!

/ Emelie ♥

ingen plugghästKolla! Det finns någon i världen som heter Emliah! Emliah Avory. Det hade jag aldrig kunnat tro!

/ Emelie ♥


wääääh

Jag har lite ont i huvudet. Jobbigt. Har dessutom haft ont i foten idag. Jobbigare. Jag är expert på att klaga!

Jag och Malin blev klara med vår penisattrapp/monsterdildo/mikrofon på bilden idag. Den blev rätt ful. Men den är i alla fall klar! Så det känns bra. Vi målade om mikrofonhuvudet och sedan satte Malin fingrarna på den när den inte hade torkat. Sedan lämnade hon ett vackert fingeravtryck på mikrofonens "kropp", haha. Sedan fick vi veta vårt slutbetyg i bild. Fick ett starkt VG.

Spanskaprov imorgon. Var sjuk på båda spanskalektionerna förra veckan, så jag har inte allt som jag ska kunna. Men Frida sa att hon kunde skicka det till mig, hon är så snäll så! Matteprov imorgon, men det är inget att plugga till. Påverkar inte betyget, är bara på allt vi har gjort i år. Han vill bara se... något. Det var typ en tävling...? Nej jag vet inte. Men jag ska göra mitt bästa, men jag vet att jag inte är den bästa. På matte i alla fall.

Just det, jag skrev ju engelskauppsats igår, och när jag gick så sa ms McGowne att jag antagligen skulle få MVG i engelska. Weeeei! Hoppas det är så!

Filmade i stugan. Här är tre filmer, served ice cold. Enjoy!I den här filmen dansar Gustaf till en massa fjortislåtar på min mobil. På slutet kommer farmor och säger åt honom att ta på sig en jacka. Jag skrattar i bakgrunden då och då... håll för öronen då!I den här filmen har vi hittat en stubbe som det har växt ut långa ben på. Vi försöker hugga ved med den, men det går inte så bra. Jag skuttar in i bilden som ett cp. Gustaf förstör den idylliska bilden med sjön och solen. Gustaf säger "SNOPPKÖR!" istället för hejdå på slutet.Här hoppar Gustaf över diket. Jag säger "ACTION!" i början och låter töntig. Sedan skrattar jag för mig själv. Nördigt. Gustaf skrivker "MATHAFUCKA!" när han hoppar hela tiden och sedan kör han en Copsklassiker. Vi försöker komma på vad han heter men lyckas inte. Jag har kommit på det: han hette Benny. Gustaf skriker i slutet./ Emelie ♥

försökte publicera det här inlägget i 20 minuter innan det lyckades

Har inte haft tid eller lust att sitta vid datorn idag. Otroligt ovanligt, brukar slänga mig på datorn så fort jag kommer hem. Även om jag hade haft lust att hänga i cyberspacevärlden så hade det inte gått, Gustaf och hans lilla vän hade lagt vantarna på datorn! Jag har faktiskt fått en del gjort idag, har packat två flyttlådor (well done me!) och gjort klart NO-quizen jag failade. Pappa hjälpte mig. Utan honom hade jag nog brutit ihop och rivit sönder papperet. Men det gick bra! Tror jag... ingen av oss är väl några NO-genier, men det löser sig. Blir förhoppningsvis ett G i alla fall!

I helgen var jag ju i stugan. Ja... just det.

Idag var jag inte med på gympan. Har så jäkla ont i foten hela tiden, undrar vad det är för fel på den. Ibland vill jag bara skrika på den och fråga "VARFÖR PLÅGAR DU MIG!!!!!???!!", men det har inte hänt än. Kan inte tänka mig att jag skulle få ett särskilt intelligent  svar.I farmor och farfars stuga firar man jul året om!Det här är Rickard och Lenas lilla byracka. Hennes namn står på halsbandet.Farfar.Gustaf i übersexig jacka som pappa frivilligt gick runt i när han var ung.Mja, var ju tvungen att ta kort på farmors mobiltelefon från stenåldern. Lite fascinerande. De här bilderna knske blir värda något inom en snar framtid? Som ni ser så har farmor sina telefonnummer på klisterlappar på baksidan av mobiltelefonen istället för att lägga in dem i telefonboken... mobb, mobb. Jag är snäll. Lovar.

En skön helg. Gjorde inte mycket, läste, fotade och åt en massa. Även fast farmor inte höll med om det sistnämnda...KOLLA IN LÅDORNA! Imponerande, huh? Mina första flyttkartonger är klara. 2 down, ungefär 500 to go! Weeeei...! Notera Sebastian-skivan högst upp i vänstra lådan. The vintage virgin, woa woa. Måste köpa hans nya skiva.

Förresten så är vi inte alkisar i den här familjen även om det kan verka så om ni ser på lådorna. Det är inte mor och far som är stammisar på systemet, nejnej. Lådorna fixade farmor från någon i Skutskär. På systemet där. Lådor som lådor, I guess.

Nu ska jag fixa med lite (många!) bilder jag tog i Hälsingland. Sedan blir det Ballar av stål och läsning i Ljudet av ditt hjärta.

/ Emelie ♥


stugan

Sitter vid Kjells dator nu. Han har sådan där dongel, ni vet. En vit. Jag ska också skaffa dongel. Inga snuskiga fantasier nu. Idag har jag bara drällt runt här och läst När jag hör ditt hjärta. Har inte gjort mycket mer. Man äter hela tiden när man är här. Det är två mål mat om dagen och en massa mellanmål och fika. Och snacks och godis. Igår hade jag grymt ont i magen för jag var så mätt! Har fotat en hel del, så ni får väl se lite imorgon. Smarta jag glömde SO-böckerna hemma så jag kan inte plugga till på måndag. Smart! Har en härlig Lord of the Flies-text att läsa också. Myspys!Tjusig kusin på julafton.UUH. Hemsk bild faktiskt, enligt Kjell ser jag berusad ut, höhöhöhö. Ingen annan bild på mig så, haha.

/ Emelie ♥

i'm not emo

/ Emelie ♥

χοντροκέφαλος

Ni kanske undrar över min grekiska överskrift? Om ni vill veta vad det betyder får ni väl försöka ta reda på det. Annars får ni böna och be om att jag ska avslöja. Det kan bli en rätt lång process. Höhö.

När jag kom hem spenderade jag en kvart åt att leta efter min batteriladdare som hade sprungit iväg med armarna upp i luften och gömt sig. Den låg under en hög med kläder... mitt slarveri börjar gå överstyr. Mitt rum är värre än det någonsin varit de senaste 14 åren! Ska slänga bort ungefär hälften av alla grejer när vi flyttar. Har inte orkat ta tag i packandet av saker än. Känns bara oerhört jobbigt.

På tal om packande ska jag snart börja packa min väska. Kvart över fem kommer farmor och hämtar mig och Gustaf och då ska vi flytta till Hälsingland. Över helgen. Hoppas på fint väder! Blev ju lite konstigt nu när mammas grejer blev inställda. Så hon får vara ensam i helgen... snyft. Pappa skulle någonstans med jobbet, vet inte vart.

Mattequizen idag gick mycket bättre än väntat! G i alla fall... tror jag. NO-provet gick däremot åt helvete. IG. Helt klart. Jag skyller det på kärringen. Jag fick aldrig IG på NO-proven innan hon kom! Vårtjävel.Men palla. Sådana här lappar sitter på ansalgstavlan i trappuppgången hela tiden. Är det överhuvudtaget någon som följer med på de såkallade bussresorna? Och till Dalarna? Och förmiddagskaffe och eftermiddagskaffe? 48 platser... är det så många som åker? Verkligen?Trappuppgång + randiga strumpor.Vi har två dörrar in till vår lägenhet. Onödigt, för vi använder bara dörren till höger. Den andra har vi en lång persienn i ljust trä över så att det blir lite snyggare...Sådär ser det ut! Höhöhöhö.Brevlåda...

Jag har tråkigt.

/ Emelie ♥


omg, fail

Jag är på otroligt dåligt humör. Smyger in det lite såhär f.y.i för den som är intresserad.

optimistisk tjej här!

Jag hatar corresponding angles. Jag hatar transversals. Jag hatar exterior angles. Jag hatar interior angles. Jag hatar vertical angles. Jag hatar alternate angles. Jag hatar kapitel 6 i Impact Maths. Jag hatar förkylningar. Jag hatar Wilma som biter på sladden till datorn hela tiden. Jag hatar balkongen som gnisslar när det blåser. Jag hatar killarna utanför på fotbollsplanen som tjoar när de gör mål. Jag hatar Vårtan. Jag hatar att vi har NO-prov imorgon.

/ Emelie ♥

pathet... as in a really cool way to live

Okej. Så jag har tråkigt. Har pluggat lite och nu ska jag nog ta det där badet och läsa lite. Försöka att inte blöta ner någon bok.Borde man inte slippa sådant här på messenger?

/ Emelie ♥

prosit

Så vad gör jag inne på bloggen såhär en halvtimme innan jag ska gå till skolan? undrar ni nu. Ska inte gå till skolan. Ställde mig upp imorse och insåg att det inte skulle gå. Så jag är hemma och nyser i ett istället. Väntar på att topmodel ska börja och när topmodel börjar ska jag ta något litet att äta. Sedan ska jag lägga mig i badet och bara ligga där och flyta (eller flyta? Det gör man väl inte i ett badkar? Då ligger man väl på botten och skvalpar som en säl?). Sedan om jag känner för det kanske jag plockar lite smått i mitt rum. Och så måste jag plugga. Missar SO-provet idag, men mamma ska mejla ms Viklund. Hoppas jag kan göra provet imorgon och hoppas att jag är frisk då!Självporträtt jag ritade i paint... typ. Hemskt om jag hade varit i skolan, då hade jag nyst hela tiden!

/ Emelie ♥


håkan nesser

Sitter och tar reda på lite fakta om Håkan Nesser som var läxa till imorgon. Får se om jag går till skolan imorgon, beror på hur jag mår. Vill gärna bli frisk till helgen så jag inte smittar någon däruppe i hälsingeskogarna.

Har haft ett trevligt samtal inne på omegle (chattsida, klicka här för att komma dit, man får chatta med en random person från någonstans i världen). Snackade med honom i typ en timme, hehe. Det kom fram att han var någon slags punkrockare som endast gillade japansk heavy metal. Men det var kul! Nu ska jag fortsätta plugga, Håkan Nesser baby!Hittade hela "Bella's Lullaby". Usch vad jag är kär i den här filmen/böckerna/alla karaktärerna. Hemskt. Den här låten är fantastiskt vacker, vill börja gråta när jag hör den! Robert Pattinsons "Let Me Sign" är inte heller allt för dålig. Den är fylld med smärta, det gör ont att lyssna på den.Jag saknar, saknar, saknar!

/ Emelie ♥

uäh

Hemma. Sjuk. Gick bara på matten i skolan. Helt bortkastad förstod ingenting. Kommer nog på IG på den här quizen... förstår INGENTING.

Glömde att lämna tillbaka filmen till Sofia idag också, haha. Vi sa det precis innan vi gick till skåpen att jag skulle ge henne den, hade den i väskan. Men vi glömde bort det. Så nu kan jag se den igen, haha!

Det här är den allra finaste scenen i hela filmen. Älskar "Bella's Lullaby", den är så otroligt vacker! Bästa kvalitén jag kunde hitta på youtube, men man hör och ser så det funkar.
/ Emelie ♥

for your information

Jag har haft en riktig skitdag. Riktigt, riktigt dålig. Var så arg när jag cyklade hem att jag kippade efter andan.

Började med att jag vaknade upp och var förkyld. Ville nästan stanna hemma, men gjorde inte det eftersom att jag skulle ha missat alldeles för mycket annars. På matten förstod jag inte mycket... han bara babblade på och jag tog anteckningar utan att förstå något. På svenskan håller vi på och läser norska. Jobbigt. På engelskan fick vi marshmallows. På SO:n blev jag och Sofia klara med vår affisch, otroligt skönt! Daniel satt och gjorde dikter till oss... kul. På bilden satt jag bredvid honom. Kulkulkul... typ inte. Han satt och lutade sig på mig och var riktigt jobbig. Jag var tvungen att stanna efteråt på surgery och göra lite extra. Vår 3D-grej blir INTE bra! Det hjälper ju inte heller att folk tycker att den ser ut som en monsterdildo.

När jag ääääääntligen skulle få gå hem stod Emre och hans äckliga kompisar vid skåpen. De var rätt dryga och min ilska över dagen fick nästan inte plats i mig. Dagen kanske inte låter så jobbig men det blev jobbigt med förkylningen och annat skit... så nu ska jag bara ta det lugnt. Och plugga. UÄÄÄÄÄÄH!
/ Emelie ♥


har du sett det där stora trädet därborta!?

Jag har skitont i halsen. Buuhuhuhu. Är inte så snorig och jag hoppas att jag inte kommer bli det heller. Känns bara som att jag har eld i halsen. Har känt mig småkrasslig hela dagen, men förhoppningsvis blir det bättre till imorgon.

Har nyss slängt iväg lite bilder till mamma som hon ska skriva ut, så Sofia om du läser det här så vet du att vi kommer ha bilder till imorgon! Bara 6 bilder (ville inte skriva sex bilder, kan misstolkas av de som inte har lärt sig att man inte ska särskriva), men hittade typ inga bra. Kan ju skriva ut mer om det blir kris, hehe.

Fick ont i foten på gympan idag igen. Uscha. Och så har jag ju ont i halsen... skulle inte ha varit med på gympan, men jag hade ju ingen lapp så jag ville inte (orkade inte) krångla till saker och ting. Ska se på Twilightfilmen och trösta mig. Sofia den gulleplutten lånade ut Edward till mig en dag! Skoj.


En sådan vill jag ha... dregel...

Just det! Dagens citat:
"Vad finns det här bakom?"
"Jamen det är väl där man sover..?"
Bara för att Frida är söt!

/ Emelie ♥

om wipeout

Sitter och skrattar åt folk som gör bort sig på wipeout. Eller sitter, står snarare. Jag står ofta och ser på tv, en grej jag gör bara. Sedan kom jag att tänka på hur det skulle gå om jag körde den där banan. Jag skulle dö. Med min kondition är det ju asjobbigt att bara cykla uppför backen som är på väg hem till mig! Dessutom är jag så klumpig att jag skulle ramla hela tiden. Jag skulle ramla på de där madrasserna man springer ner på. Redan där skulle jag bli hånad av Felix Herngren och den där andra lite mer okända som ingen tycks veta namnet på. Efteråt skulle Sofia Wistam ligga ner på backen och krampa av skratt. Jag skulle antagligen stå bredvid och bli filmad. Det skulle dock vara kul att göra det med några kompisar eller något, om man slapp vara med i tv. Men jag tycker ju att det är hemskt att hoppa från trean på badhuset, hur skulle det då gå med de där bollarna flera meter upp i luften? Nja... jag får nog nöja sig med att sitta (stå) hemma och se på det.../ Emelie ♥

gruvan

Min helg har varit händelselöst, så vänta er ingenting. Läs på egen risk, typ.
 
Har faktiskt läst ut "när jag hör din röst". Åh, vilken fantastisk bok. Har redan köpt tredje boken. Ska börja läsa den nästa helg så jag har något att göra. På fredag riktar vi våra näsor (nytt uttryck) mot Lindefallet, lilla byn i Hälsingland där farmor och farfars stuga ligger. Gustaf och jag ska vara där över helgen medan mamma och pappa roar sig i stan.

Jag har sims 3-abstinens. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, det är så lite tid kvar nu! Längta, längta, längta!

Har inte läst engelskan än, borde väl göra det om jag vill fortsätta ligga bra till hos ms McGowne. Inte har jag gjort någon SO heller, dumt. Jag är mästare på att skjuta upp saker, you know. Skjuter alltid upp pluggandet till sista sekund. Har inte ens ägnat en blick åt NO-testet jag fick hem i fredags. Suck, stön, oink och bröl.

ALLA TJEJER GÖR TESTET
tonåren / kärlek / vänner / mogenhet / nöjd med


Tonåren

Hur gammal är du? 14
Har du det bra hemma? Ja
Har du bra självförtroende? Beror helt på situationen
Kan du lita på dig själv? Enda personen jag litar på till 100%
Hur tycker du att ditt liv är? Beror på vad man jämför med
Har du ett bra liv tycker du? Ja
Vill du ändra på något i ditt liv? Ja
Är du nöjd med din kropp? NEJ
Något du vill ändra med din kropp? Ja

Kärleken

Har du någon kille/tjej? Nej
Vill du ha kille/tjej? Känner inget som helst behov av en kille.
Gillar du någon nu? Nja
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? Ja
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Va?

Vänner

Har du bra vänner? Jarå
Du tycker om att va med dina vänner? Värsta jag vet. lololol, hihihi
Har du många vänner? Nej
Vad heter dina bästa vänner? De fyra musketörerna
Vad är bäst tycker du, med få bästa vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? Sällan den här frågan kommer: FÅ BÄSTA VÄNNER

Mogenhet

Har många sagt att du är mogen för din ålder? Inte direkt
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? På öppet hus på engelska skolan undrade den yngre av syslöjdslärarna om jag skulle börja sexan. You do the math.
Har du fått höfter? Mh
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? Båda är kul... men jag lutar nog mer åt stan.
Du älskar att shoppa? Yes!

Nöjd med?

[x] Ögon
[ ] Näsa
[ ] Händer
[ ] Fingrar
[ ] Naglar
[x] Ögonfransar
[x] Läppar
[x] Öron
[ ] Ögonbryn
[ ] Ben
[ ] Ansikte
[/] Hy
[ ] Lår
[ ] Hår
[ ] Röst
[x] Fötter
[ ] Tår
[ ] Rygg
[ ] Armar
[x] rumpa
[ ] mage
[ ] helheten

Oh, vilket blomstrande självförtoende jag kände här på slutet då! Det är inet mycket man är nöjd med.

/ Emelie

fredag!

Helg helg helg! Skönt! Mattequiz idag, gick finemang. Vi fick ha Harris sparris på NO:n vilket var en oerhörd lättnad. Fick hem en liten kopia av provet vi gjorde på magnetism. Ska göra den hemma eftersom att jag inte fick godkänt på det. 6/20... suckah!

Stugan senare... så inga inlägg den här helgen heller, tyvärr. Ni får hålla er. Alltid när jag kommer hem på söndagarna har jag 100+ inlägg i bloglovin, haha. Bli medlem genom att klicka på den konstnärliga skylten med människan vid länkarna som jag har varit så snäll och satt in!AAAAH! Snart kommer det! Shiiiit vad kul jag ska ha, helt själv i mitt rum (apa). Ska sitta och nörda i flera veckor! Förhandsbokade för ett f-ing halvår sedan, nu är det äntligen dags! Jag kommer att sätta in en sådan här så ofta jag kan, hihi. I äkta simsstyle. Lägg på två dagar bara, för det kommer ut 4 juni i Sverige och andra juni i USA.Ihihihihihiihihiiihihihih! Har spelat sims sedan jag var 6 år, gissa om jag är taggad på det här efter 8 års simsspelande?

/ Emelie ♥

addictionJag behöver ingen bibel för jag har Robyn, babababa!

Gävledala om en kvart, ni kollar va?

/ Emelie ♥

ääh

Dagen har varit grym! Eller? Nej.

Efter sista lektionen idag klockan 14:55 var jag skapligt trött. Då väntade en speakingsurgery i engelska. Sedan stannade jag och Sofia och jobbade på vår affisch till SO:n.

Det var SVT-kameror på vår skola idag. Vi blev filmade när vi gick förbi. Vi skrattade. Tydligen hade de varit på Gustafs skolan också och filmat. Filmat de som skulle börja på vår skola, Gustaf ska det. De var inne i deras klassrum och filmade, 7 stycken i deras klass ska börja på engelska i 5:an! Det är många. Nu blir det till att kolla på alla avsnitt av gävledala som sänds ikväll. Ett sänds 18:10 och ett annat 19:15. Så nu ska här kollas!

/ Emelie ♥


brobrobreja

Amen gillar ni inte min fantasifyllda rubrik?

Hittade en jeansjacka på Brother's & Sisters på valbo. 800 kr, men vadfan. Köper ju inte kläder särskilt ofta, inte i jämförelse med andra i min ålder. Letade efter ett par röda converse också, men det fanns bara i för stora storlekar tyvärr. Köpte strumpor också (panikbehövde nya strumpor!) och två par jeans på JC (panikbehövde x 2!). Asskönt på JC ju, för det är bara att säga till så får man hjälp. Han tog fram minsta storleken åt mig först men de var astrånga i midjan! Ingen får väl på sig de byxorna? Finns det vuxna som är så smala? Köpe rosa nagellack och en rääändig tröja också.

/ Emelie

tjapping

Usch vilken jobbig dag. Otroligt trött. Har varit irriterad på allt och alla. Kanske inte har märkts, men jag har några års erfarenhet av att spela glad, åtminstone i skolan. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till valbo. Ska köpa en jeansjacka. Är trött på min feta jacka, den är för varm.

På NO:n har vi fortfarande kärringen. Är så OTROLIGT trött på henne! Hon gör lektionerna så tråkiga, och då är det synd att jag sitter vid fönstret. Blicken fastnar så lätt på Gefleortenflaggorna utanför mejeriet. De är så mycket intressantare än tanten. Jag skulle kunna skriva en uppsats om de där flaggorna om jag slapp lyssna på henne. De har i alla fall lite liv i sig.Nyårsafton. Vi har mössor på oss eftersom att huvudet skulle ha ramlat av utav kylan annars. Tilde gör en gryyym min.

/ Emelie ♥


vem i twilight är du mest lik?

Bella:
[ ] Du lyckas ofta hamna i trubbel.
[/] Du har ofta svårt att hålla dig på fötter.
[ ] Har du bestämt dig för något, så gör du det utan att ändra på något.
[ ] Du gråter när du blir riktigt arg.
[x] Du är envis.
[/] Tänker alltid på andras säkerhet före din egen.

 Summa: 2

Edward:

[ ] Ser dig själv som ett monster.
[ ] Du springer snabbare än de flesta.
[/] Du har svårt att hålla dig borta från dem du älskar.
[/] Du är en bra människoläsare.
[ ] Du gillar klassisk musik.
[ ] Är musikalisk i huvudtaget.

 Summa: 1

Alice:

[ ] Du är sprallig och hoppig.
[ ] Ser framtiden på ett annat sätt än andra.
[ ] Du tar gärna chansen att hjälpa andra att planera stora händelser.
[ ] Du har ditt egna sätt att se på mode.
[x] Du gillar att överraska folk.
[ ] Får ofta höra att du är "Liten men irriterande".

Summa: 1

Emmett:

[ ] Fysiskt starkare än de flesta.
[ ] Rå humor, skrattar åt allt.
[ ] Gillar att vara med i olika vad.
[ ] Ger ifrån dig känslan "Kraftig men bekväm".
[ ] Ger dig gärna in i en fight för skojs skull.
[ ] Ser dig själv som storebror/syster till dina vänner.

Summa: 0

Rosalie:

[ ] Många ser dig som vacker.
[/] Håller dig gärna för dig själv.
[/] Inte rädd att visa vad du tycker.
[ ] Utnyttjar andra för att få vad du vill ha, även om du måste möta en eller annan konsekvens för det.
[x] Svårt att acceptera den du är.
[x] Hanterar allt på ditt egna sätt.

Summa: 3

Jasper:

[ ] Många kommer till dig för att få tröst.
[ ] Har en lugnande verkan hos andra.
[ ] Har levt ett annorlunda liv, men insett att det du lever nu är bättre.
[x] Håller dig på avstånd när du märker att saker blir för svåra för dig.
[ ] Fightar gärna för skojs skull.
[x] Blir lätt frustrerad när ingen förstår dig.

Summa: 2

Carlisle:

[/] Har lätt att hantera sådant som borde vara svårt för dig.
[/] De flesta litar på dig.
[ ] Vill leva för att kunna hjälpa andra till ett bättre liv.
[x] Du håller din familj närmast av allt.
[ ] Du får lätt nya vänner på grund av ditt sociala liv.
[ ] Du skulle inte klara av att leva själv.

Summa: 2

Esme:

[ ] Du ger alla en chans att bli älskade.
[ ] Du får ofta höra att ditt hjärta är gjort av guld.
[x] Du låter dina närmaste göra det dem tror är rätt för att få ett bättre liv.
[ ] Du accepterar ditt liv på grund av vilka du lever med.
[ ] Du skrattar åt det mesta.
[ ] Du älskar att vara social.

Summa: 1

Charlie:

[ ] Du använder ofta orden "Safety First" när du arbetar.
[/] Du har svårt att ta emot komplimanger.
[ ] Du är helt inne i sport. 
[ ] Dina köksvanor är inget att skryta om.
[ ] Du står nära naturen.
[x] Vill det bästa för dina närmaste.

Summa: 1½

Jacob:

[ ] Du har mycket muskler.
[ ] Du skäms inte för att du gör vad som helst för att få det du vill ha.
[ ] Du är helt inne i allt som har med bilar att göra.
[ ] Din familj och du bor lite avskilt från resten av civilisationen.
[ ] När du väl börjat älska någon, så kan du inte sluta älska personen.
[ ] Du har lätt att förstå dina närmaste vänners tankar.

Summa: 0

 Renesmee:

[ ] Man har svårt att motstå dig.
[ ] Du visar lätt hur vad du tycker och tänker.
[x] Är inte så pratglad av dig, bara när det väl behövs.
[ ] Är en perfekt blandning av dina föräldrar.
[ ] Vissa ser dig som ett hot, andra bara som en gåva till världen.
[ ] Oftast glad för ingenting.

Summa: 1

Resultat: Rosalie

/ Rosalie

busy basil

Det luktade riktigt illa på katthemmet. Men man vänjde sig efter 5 minuter, så jag antar att man lär vänja sig rätt ordentligt på en hel vecka! Jag skrev av Fridas papper och så fick jag en  liten signatur och en stämpel på mitt papper. Klantig jag är. Jag önskar att jag inte var så slarvig. Visste inte vart mitt praopapper var från början, och så fick jag ett nytt. Så hade jag det tidigare idag (tror jag) och när jag skulle åka hem var det borta! Otur eller slarv? I guess we'll never know...

Inga läxor idag heller! Riktigt nice. Jag och Malin håller på med en mikrofongrej på bilden och Per(vers) tycker att det ser ut som något annat än det är... en monsterdildo. Eller en prenisattrapp som han också kallade det. Vilket det absolut inte är. Hehe.

Ante, så generös du är! 4000 kronor imorgon då? Härligt! Då kan jag köpa en kamera, haha.

Vi som hade gjort bra ifrån oss på engelskaskiten igår fick pris idag. En varsin dumle och en liten sådan där grej som man kan sätta på tröjan med en nål. Kan inte komma på vad det heter just nu. Tog en liten "grej-med-nål-som-man-kan-sätta-på-tröjan"  med ordet PIGGY på och ett par trasiga glasögon (läs kapitel 2 i Lord of the Flies så fattar du varför det var på "grejen-med-nål-som-man-kan-sätta-på-tröjan").Jag och lilla lurvbollen Wilma som sitter i mitt sovrumsfönster. Ett sådant där tegelhus i bakgrunden bor vi också i. Men inte länge till! I juli går flyttlasset mot nedre abetshusgatan 78b... 72b? Vet inte. Men nedre arbetshusgatan är det i alla fall. Krångligt namn! Glömmer alltid nedre, vill säga övre arbetshusgatan istället. Vet inte varför.

/ Emelie

mu

Frida ska ringa och så ska hennes mamma och hon komma och hämta mig. Då bär det av till katthemmet där vi ska få vår praopapper skrivna. Haken: jag vet inte vart mitt praopapper är. Nu ringer hon!

Så jag måste gå nu. Kan blogga sen.

/ Emelie

briljant

Jag längtar så att jag får ont i magen tills vi ska flytta. Eller kanske snarare tills jag får inreda mitt nya rum. Gustaf ska ju få mina möbler så jag får köpa alldeles nya! Mitt skrivbord ska få vara kvar om jag inte hittar något större. Nu får jag ju klämma ihop allt på skrivbordet så att det inte blir särskilt vackert. Skrivaren, datorn, spelen och allt sådant där skit står liksom ihopklämt på en meter.

Jag längtar också tills jag får slänga ut en massa skit ur mitt rum. Bara slänga bort skiten. Som gamla spel, tidningar, dockor och sådant där som bara ligger och skrotar. Gosedjuren får vi se hur det blir med. Jag har alltid varit förtjust i gosedjur och har svårt att släppa dem. De har ju så ledsna ögon! Ibland när jag ser ett litet ensamt gosedjur sitta på en hylla i en affär gör det ont i hjärtat på mig, och jag vill köpa den även om den kostar över 200 kronor. Lyckligtvis kan jag lägga band på det här begäret och har lärt mig att man faktiskt kan gå förbi utan att se den lilla varelsen i ögonen.

Tänk när jag får komma in i tapetbutiken och välja tapet. Ångest blandat med lycka. Jag har alltid haft svårt att välja tapeter. Inte bara med tapeter i och för sig... ända sedan jag var liten och gick runt på barnens hus och skulle välja leksak har jag lidit av extrem beslutsångest. Men jag tror att det kommer bli något åt det starkrosa hållet. Inte gulligt rosa utan en mörk och stark rosa. Med någon form av mönster. Och så vitt på de andra tre väggarna. Svårt att välja vilken vägg man ska ha fondtapet på. Den med fönstret är skulle i och för sig funka, men jag tror att jag ska ha på väggen som är till vänster när man kommer in i rummet. Det nya rummet är egentligen precis som mitt gamla, dörren sitter på samma ställe, fönstret också. Vet inte om det är större eller mindre, men jag får i alla fall det största sovrummet! Nu har Gustaf det största, men det är inte så mycket större än mitt. Och så får jag TVÅ eller kanske till och med TRE garderober! Nu har jag bara en liten skitgarderob. I nya lägenheten kan man rulla garderoberna och vi har åtminstone en överflödig garderob i hallen. Woho!

Jeez, en liten tjej i lägenheten bredvid oss verkar ha fått ett utbrott... väggen bredvid mitt rum. Jippie.Man ska inte slå små barn, men man vet aldrig vad som kan hända om det fortsätter såhär. Skönt att vi ska flytta! Då får vi pensionärer ovanför oss.  Men vem vet, det kanske är pundarpensionärer som har vilda fester hela dagarna.Gissa vem som blev glad när hon upptäckte att picasa 2 fanns på den här lilla fjuttdatorn? Hint: hon stirrar på dig i två bilder här ovanför! Har picasa 3 på stora datorn, men 2:an var typ likadan.

/ Emelie

me be scaredÅh nej, den kommer att attackera mig! Är döhungrig. Det kanske är ett symptom? Mat mat mat!

Just det, idag hade vi engelskaförhör på kapitel 2 och 3 i Lord of the Flies. Ms McGowne satt och rättade dem medan vi lyssnade på överklassnobben som läste ur sin bok. På slutet fick de som visat att de förstod kapitlen gå först. Jag fick gå, hihihi. Vi var faktiskt bara 6 stycken. Blev väldans chockad! Frida fick också gå först, hihi. Känner mig duktig.

/ Emelie ♥

pain

Gympan idag var inte bra för min krassliga fot. Det värker så in i helvete nu! Något som dessutom inte alls hjälper är att jag har norra Europas lägsta smärttröskel. På gympan skulle vi först jogga hela vägen till fotbollsplanen. Det gick väl sisådär för mig. Fick stanna vid kiosken och gå resten av vägen. Sedan skulle vi köra evighetsjaga. Då ska man springa och försöka fånga varandra. Aj. Sedan stafetter. Aj igen. Sedan frisbee champion sportgrejs. Aj aj aj aj.

Jag tror att katten nyss gjorde illa sig. Hörde henne ramla eller något, sedan skrek hon och nu är hon här och är kontaktsökande. Osmidigare katt får man leta efter.

Gjorde svenskapresentationen idag. Jag bara snackade på och försökte intala mig själv "snart är det över, bara lite till". Efteråt kändes det inte så bra. Det gick såååådär. Jag tror att alla blev väldigt förvirrade av alla bilder, jag blev i alla fall det. Menmen, det är över nu i alla fall. Inga läxor, tjoooooooooooo!/ Emelie ♥

tågrälssss

Nu har jag suttit och redigerat lite bilder. När vi flyttar ska jag bli datornörd på riktigt! Ska fixa (kräva!) internet till min dator, skaffa photoshop + gimp, lära mig hur man använder dem och sedan bli en liten blekis som sitter framför datorn 24/7 (mammas mardröm). Jag ska också fixa lite cash till en riktig kamera också. Kostar... säkert över 3000. Men det fixar vi. Får tigga. Även fast det är det värsta jag vet. Jag ska svälta ihjäl innan jag tigger om pengar! Eller, äh skitsamma. Jag sväljer min stolthet... någon därute som kan skänka mig 4000 spänn?Åh, jag älskar att fota. Om jag bara hade en riktig kamera... det här är ju bara kassa amatörbilder, höhö.

/ Emelie ♥

feel-bad

Ingen uppdatering den här helgen heller, har varit i stugan. Nu är jag i alla fall hemma. Jag tror att jag mår illa. Och så har jag haft lite småont i halsen hela dagen, och i huvudet. Det bådar icke gott.

Den här videon peppar mig. Killen är ju helskön! Kycklingar, kräftor, bananer, bullar och vetesjutton allt som hoppar in i bilden! En av de bästa musikvideorna jag någonsin sett. Humorn är sämst.Jag är så trött att jag inte ens orkar berätta vad som hände i helgen. All livsglädje har sugits ur mig och jag känner mig så jävla trött på skiten. Jag tror inte ens det kommer att hjälpa med sommarlov. Jag längtar till praoveckan.

Imorgon ska väl jag redovisa på svenskan. Jag hatar New York.Vi har sugrör i stugan... det har vi inte hemma.Det har kommit blad på träden! It's amazing.
Baka, baka liten kaka.


 

/ Emelie ♥

RSS 2.0