peggy suuuue

Har nyss ätit. Idag var det gympaprov, det gick väl helt okej ändå. Engelskaförhöret också, 23/28. Låter inte jättebra men det var riktigt svårt! Gick hem med Linn efter skolan hem till henne. Slöade framför teven, åt bullar, nötter och spelade vem där. Skojskoj!

Något kul som har hänt idag? Mjo. På gympan hade Alex uppvärmningen. Det var ganska kul, mest bara för att det var  konsigt. Man fick stå och sparka upp med benet och så fick man turas om att räkna till tio. Sedan fick vi sitta mot en vägg. Blev inte så väldans uppvärmd men det gjorde ingenting eftersom att vi skulle spela bandy och vårt lag var ganska otaggade så vi var rätt kassa! :) Linn och jag flummade mest runt medan motståndarlaget kämpade hårt för att peta in bollen i målet. Medan vi spelade så fick ett av lagen som satt och väntade på att få spela gå och duscha. Buhu. Orättvist. Men sen fick vi också det, hihihihihiihihiiiiii!

Snart kommer nog mini-pc:n. Jag vill verkligen se hur mini den egentligen är! Det ska bli muy skojish! Men skärmen är ju säker max hälften av laptopen jag sitter vid nu. Hehe, det ska bli intressant.

Något annat som ska bli intressant är söndag. Ska kanske följa med Linn till Friskis & Svettis. Hahahah, ska bli kul att se hur man gör på sånt där egentligen. Plus att jag verkligen behöver motionera lite! Är ju som en deg som bara slappar hela tiden, måste röra på mig. Har ju sagt att jag ska börja till våren. Det ska jag hålla, jag måste!




Där bor Linn, iiiihh.

/ Emelie ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0