away from this neighborhood

Vi ska flytta i juni. Det kom lite hastigt och jag har inte ens sett insidan av stället än, men utsidan ser bra ut! Gatan heter Övre arbetshusgatan. Lite komplicerat namn, var tvungen att slå upp det på hitta.se för att komma på vad det hette (här skulle jag i vanliga fall göra en :P-gubbe, men jag har slutat med sådant på bloggen). Så vi ska flytta! Jäkligt skönt... inte bara för att området är så skabbigt, men också för att jag gjorde bort mig rejält i trappuppgången när en granne var där idag. Men jag sprang därifrån och lämnade mamma där, hahahaha. Jag vill inte berätta vad jag gjorde, men det var pinsamt! Sa en sak som var lite ironiskt...

Ska bli så otroligt skönt att få nytt rum. Inte för att jag inte gillar mitt rum, det är bara tapeterna som jag är så trött på. Någon slags ljusbeige, nästan vitt. Nu ska det tapetseras om i nya lägenheten! Jag ha en stormönstrad tapet i någon stark röd/rosa färg som fondvägg och kritvitt på resten av väggarna... yeah. I'm gonna like it. Men jag är lite orolig eftersom att jag inte har sett lägenheten än, men så har vi ju inte ens tackat ja än. Men vi får den om vi vill ha den. Och det vill vi. Eller, rättare sagt, mamma och pappa vill. Jag och Gustaf har ju inte sett den än, men den verkar bra. Har sett planlösningen och utsidan av huset. Det ser ut som ett hotell. Fast tyvärr utan pool. Det hade ju kunnat vara najs. Men högst upp i huset finns en bastu som man kan boka! Och en liten extralägenhet man kan boka, så där kan jag flytta in när jag vill flytta hemifrån. 50 spänn per natt. Billigt boende! Nejdå, men det blir bra om man har gäster som ska sova över någon gång. Inte så att jag ska skicka upp kompisar där om de vill sova över, men you vet what I menar.

Hittar ingen bra bild på huset, men det är najs. Väldigt stort. Dessutom bor Gustafs bästa kompis i huset. Kul för honom... hahahhahha. Nej, I'm just skojing. Har ni märkt att jag kör lite Henrik Schyffert/Victoria Silvstedt? Blanda svenska and English and you får sweet läsning. Not. Nejnej, det här har inte spårat ur.

Egypten om 15 dagar! SWEET! Det ska bli så otrooooooligt najs! Bilderna jag la in förrut såg helt underbara ut! Kolla bara på det här!



Ignorera att det är en unge på bilden som säkert skulle kunna förstöra lugnet. Se istället de där konstiga sakerna som antagligen fungerar som parasoll. Aaah! Och kolla in solstolarna. Fatta vad häääääääääääääärligt! Hoppas bara att det inte funkar på samma sätt som det gjorde när vi var i Turkiet. Då fick man gå ut typ vid 6 på morgonen och lägga ut sina handdukar på fyra stolar för att överhuvudtaget få en enda liten solstol. Det var så systemet fungerade! Folk var ju liksom uppe med tuppen för att få en plats! På Lanzarote var det lugnare, litet hotell, inte så mycket folk. Skönt.
/ Emelie ♥


Kommentarer
Postat av: sofia

Awwh. Jag vill hänga med till Egypten!! <3(:

2009-03-18 @ 20:27:24
URL: http://nossleumas.blogg.se/
Postat av: JENNIE - modeblogg

fin blogg!

2009-03-18 @ 21:18:23
URL: http://mrsjenni.blogg.se/
Postat av: JENNIE - modeblogg

fin blogg!

2009-03-18 @ 21:18:25
URL: http://mrsjenni.blogg.se/
Postat av: sandra

åååh, skönt med egypten! min vän ska dit inatt faktiskt :P

2009-03-18 @ 22:16:55
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; hon ska vara borta i en vecka :) jag är så avundsjuk!

2009-03-18 @ 22:25:32
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: IchO - bloggen som aldrig tystnar !

perfekt, lägg till den i bloglovin' med bara ^^<3

2009-03-18 @ 22:26:37
URL: http://icho.webblogg.se/
Postat av: Erika

Ja. jag blev riktigt nöjd!

2009-03-18 @ 22:29:33
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Crazy one

sv; tack så mkt :D

allt väl?

2009-03-18 @ 22:40:39
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; jaa, det förstår jag :) jag längtar som fan tills jag ska till grekland i JUNI så.. haha ;d

2009-03-18 @ 22:47:19
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Viktig Petter

Kära dotter! Lägenheten ligger på NEDRE Arbetshusgatan 78 B. Kungsgatan skiljer ÖVRE och NEDRE Arbetshusgatan åt! Kom ihåg att i framtiden skilja dessa adresser åt annars kanske många som bor på ÖVRE Arbetshusgatan 78 B kommer att bli upprörda när du kommer och rycker i deras dörr och kräver att få komma in och krubba krabba...Kramar från/Viktig Petter, Master & Commander

2009-03-19 @ 10:29:49
Postat av: Leonora - The Crazy one

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-19 @ 10:35:26
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Tess

LÄS IDAG OM MIN 7 ÅRIGA DOTTERS ROLIGA TANKAR, ROLIG LÄSNING.

SÅ FINNS DET BILDER FRÅN EURODISNEY RESAN VI KOM HEM FRÅN FÖRRA VECKAN ELLER HEMMAGJORD SOCKERVADD



MUMMA HA EN TOPPEN DAG



WWW.MISSTESSAN82.BLOGG.SE



KRAM

2009-03-19 @ 10:44:26
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: caroline

oh värmee!

2009-03-21 @ 22:27:49
URL: http://www.metrobloggen.se/car0lineolsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0