vettig rubrik

Idag blev det städning och lite packande. Har en stor resväska som jag ska fylla med kläder. Är rädd att glömma något, jag har sådana där störda tankar när det gäller sådant. Om jag ska åka långt så tror jag alltid att något har ramlat ur väskan eller att jag har glömt något. Handbagaget checkas alltid minst en gång i kvarten så att inget på något magiskt sätt ska ha ramlat ur. Det skulle ju vara katastrof! Alltid när jag går hemifrån och låser dörren tror jag att jag har glömt att låsa den. Även fast jag alltid gör det. Det sitter ju i ryggmärgen.

Nu har soundtracket till The sims 3 kommit ut! Klicka här! Det är ungefär samma som till sims 2 fast de har hottat upp musiken lite. Shiet vad jag längtar! Ska skriva om The sims i en muntlig redovisning på svenskan. I'm a dork, men det orkar jag inte bry mig om. Jag vet att det finns flera miljoner runtom i världen som älskar sims, and I'm one of those geeks!



/ Emelie ♥

Kommentarer
Postat av: A -*

ha va :P?

2009-03-29 @ 19:38:50
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: ' andersson

snygga kläder =)

sv: åh, tack så jätte mkt!

Haft en bra helg? <3

2009-03-29 @ 21:31:17
URL: http://saraherself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vart ska du åka?? :D

2009-03-29 @ 22:04:44
URL: http://flickanjojo.blogg.se/
Postat av: Dragana

Soundtrack till The Sims?! Va?



(Svar: Vi släckte allt och drog ut alla elkontakter. Och hela kommunen gjorde likadant. Så 20000 människor bidrog vi med som släckte allt utom kyl och frys!)

2009-03-30 @ 14:56:09
URL: http://iseedee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0