tidningspapper

Denna ångesten: när man HÖR grannarna ha sex GENOM VÄGGEN. Alltså. Kul med en tjej som ba AAAH AAAH AAAAAAAAAH AAAAH i en timme. VEM BEHÖVER PORR LIKSOM? Har ju mina grannar. Fast kanske var det bara ett vider som satt och tittade på porr på högsta volym i surroundsystem. Kanske ville han dela med sig av upplevelsen till hela huset. Ew ew ew.


I alla fall så har jag gjort en massa olika saker idag. Ätit hotellfrukost, handlat upp alla mina pengar, gått på leksaksmuseum, suttit på trappan till konserthuset i Stockholm, åkt tåg, träffat både Linn och Julia under ett besök på konstum, fått svar på en youtubekommentar som gjorde mitt liv osv. Älskar Chris. Skrattar så att jag får ont i magen av hans videos. Verkligen ont i magen. Det är han och Johan Glans. Och Placenta-Dan.

Det här inlägget är tidsinställt förresten. Jag skrev det här igår kväll. Åker till stugan imorgon så jag tänkte att något inlägg ska ni väl ha, era stackare. Ni måste ju lida sönder nu när jag är busy busy hela tiden. Eller inte. Vore kul om ni gjorde det.......

DOCK ATT JAG TWITTRAR MEST HELA TIDEN för jag är bäst. Så titta in där. Twitter är roligare än facebook, ba så att ni vet.

Eftersom att jag inte har några bilder från Stockholm så ger jag er en bild på mig inslagen i tidningspapper. Nej jag vet inte heller vad som hände. Det var nyårsafton och så.

Kommentarer
Postat av: linn

emelie emelie... det heter KONSUM inte konstum ;)

2011-07-25 @ 13:39:14
URL: http://forlinn.blogg.se/
Postat av: sofia

haha sorry! :D

2011-07-25 @ 19:12:49
URL: http://nossleumas.blogg.se/
Postat av: sloarez - passion for fashion

Hejhej, ville bara titta in och säga att du har en super fin blogg, kram! ♥

2011-07-26 @ 00:34:24
URL: http://sloarez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0