guess who's back, back again

Hallå. Jag sitter återigen i studentbyggnaden på universitetet med en trekantig macka. Denna gången valde jag en med kyckling på och blev stolt över mig själv för att jag inte valde exakt samma som förra gången. Jag blir  alltid fast i vanor och väljer samma sak, t.ex. det stället jag ALLTID köper kinamat från vet exakt vad jag vill ha varje gång. De ba "DET VANLIGA?" och skrattar och jag ba hehe mm *obekväm*.
 
Jag försöker att inte störas av den höga ljudvolymen här inne. Det här är ett ställe dit folk kommer för att socialisera, inte sitta med en dator och blogga som värsta Kenza. Jag har dock inga vänner att socialisera med (men gud vad sorgligt) och jag är inte direkt så skön att jag kan sätta mig bredvid några och ba WASSUP. Därför sitter jag med mina hörlurar på och väser varje gång någon kommer för nära. Är så rädd för folksamlingar, det är nästan löjligt. När vi kom hit idag var det flera hundra som stod utanför skolan och stirrade på byggnaden typ och jag tänkte bara EW EW EW JAG MÅSTE GÅ IGENOM FOLKMASSAN EW (det visade sig att polisen höll på att genomsöka byggnaden eller nåt så ingen fick vara där inne, känns tryggt osv). Detta är anledningen till att jag aldrig har varit på en konsert, får panik av tanken. Har varit på Kevin Borg med farmor på konserthuset typ och alla satt ner och klappade händerna. Så cool är jag.
 
Jag fick en gratis föreläsning idag, om något jag inte förstod alls. Alldeles för många ord som jag inte förstod. Föreläsaren klappade dock i händerna flera gånger och förklarade någonting om ljudet som uppstår och jag ba jaha okej wow.... ljud. Känns som att vara tillbaka på engelska skolan vilket är lite mysigt. Hade varit ännu mysigare om jag hade haft en aning om vad människan försökte lära ut.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0